*

Αποστολέας Θέμα: Απορία!!!!!  (Αναγνώστηκε 1358 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tina_nt

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απορία!!!!!
« στις: Ιανουαρίου 17, 2008, 09:28:17 pm »
Καλησπέρα σε όλους!Είμαι ΠΕ60!Έχω σειρά στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών γύρω στο 1660!Ξέρω ότι του χρόνου λογικά θα με καλέσουν αναπληρώτρια!Αν στον επόμενο Ασεπ γράψω κάτω από τη βάση τότε του παραχρόνου θα μπορέσω να ξανά δουλέψω σαν αναπληρώτρια ή για να ξαναπάς αναπληρώτρια εννοείται ότι πρέπει να ξαναγράψεις πάνω από τη βάση?Δηλ θα πάψουν να μετρανε τα μόρια προυπηρεσίας που θα έχω αποκτήσει μέχρι τότε και δεν θα μετράει ο μισός βαθμός από τον Ασεπ του 2007 όπου έχω γράψει πάνω από τη βάση?Αν δηλ σε έναν Ασεπ γράψει κάποιος κάτω από τη βάση τότε πάνε χαμένα όσα έχει κατακτήσει πιο πριν και κατατάσσεται τότε στον πίνακα μηδενικής προυπηρεσίας?Αν γνωρίζει κάποιος κάτι και μπορεί να με βοηθήσει να ξεκαθαρίσω αυτό το θέμα θα με βοηθούσε πολύ!
Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Απορία!!!!!
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:24:50 »

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 17, 2008, 09:45:02 pm »
Οταν γινει ο επομενος ΑΣΕΠ και ο μη γενοιτο δεν περασεις θα εχεις τα μορια της καθαρης προυπηρεσιας (αν σε καλεσουν απο την αρχη του χρονου θα παρεις 8-9 μορια) συν τα μισα μορια αυτου του ΑΣΕΠ. Θελει ομως λιγο προσοχη γιατι την πρωτη χρονια μετα απο ΑΣΕΠ τα μορια που απαιτουνται για αναπληρωση ειναι σαφως περισσοτερα απο τη δευτερη χρονια .

Αποσυνδεδεμένος sofia_il

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 17, 2008, 11:19:03 pm »
Οταν του χρόνου σε καλέσουν, προσπάθησε να τοποθετηθείς σε δυσπρόσιτο νηπιαγωγείο. Ετσι θα παίρνεις τα διπλά μόρια.
Προσπάθησε να γράψεις καλά στον επόμενο ασεπ, γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα. Μιλάω από πείρα.
Εγώ προσωπικά είχα αρκετά μόρια από προηγούμενο ασεπ, σχεδόν ολόκληρη τη χρονιά και δυσπρόσιτο [σύνολο πάνω από 22 μόρια]!
Αν δεν έγραφα στον περσινό ασεπ καλά, φέτος δεν θα δούλευα.
Οπως μπορείς να δεις και από τον πίνακα αναπληρωτών, φέτος κλήθηκαν αναπληρωτές μόνο όσοι είχαν πάνω από ~23 μόρια!

Αποσυνδεδεμένος tina_nt

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 17, 2008, 11:40:54 pm »
Οταν του χρόνου σε καλέσουν, προσπάθησε να τοποθετηθείς σε δυσπρόσιτο νηπιαγωγείο. Ετσι θα παίρνεις τα διπλά μόρια.
Προσπάθησε να γράψεις καλά στον επόμενο ασεπ, γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα. Μιλάω από πείρα.
Εγώ προσωπικά είχα αρκετά μόρια από προηγούμενο ασεπ, σχεδόν ολόκληρη τη χρονιά και δυσπρόσιτο [σύνολο πάνω από 22 μόρια]!
Αν δεν έγραφα στον περσινό ασεπ καλά, φέτος δεν θα δούλευα.
Οπως μπορείς να δεις και από τον πίνακα αναπληρωτών, φέτος κλήθηκαν αναπληρωτές μόνο όσοι είχαν πάνω από ~23 μόρια!
Οταν γινει ο επομενος ΑΣΕΠ και ο μη γενοιτο δεν περασεις θα εχεις τα μορια της καθαρης προυπηρεσιας (αν σε καλεσουν απο την αρχη του χρονου θα παρεις 8-9 μορια) συν τα μισα μορια αυτου του ΑΣΕΠ. Θελει ομως λιγο προσοχη γιατι την πρωτη χρονια μετα απο ΑΣΕΠ τα μορια που απαιτουνται για αναπληρωση ειναι σαφως περισσοτερα απο τη δευτερη χρονια .

Σας ευχαριστώ πολύ Kellykou και Sofia_il για τη βοήθεια και το ενδιαφέρων σας!Αυτή τη στιγμή έχω 21 μόρια από τον προηγούμενο Ασεπ μόνο, κάθώς μέχρι τώρα δεν έχω δουλέψει καθόλου!Άρα μέτα τον νέο Ασεπ θα έχω 10,5 απο προηγούμενο Ασεπ+8 περίπου από προυπηρεσία=18,5!Άρα για να φτάσω τα 23 με 24 μόρια που πρέπει να έχω για να με καλέσουν για δεύτερη χρονιά αναπληρώτρια πρέπει στον Ασεπ που έρχεται, αν η βάση θα είναι πάλι το 55,να γράψω γύρω στο 60 με 63!Τα υπολογίζω σωστα?Αν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με!Είμαι πολύ αγχωμένη!Είμαι λίγο καινούργια σε όλες αυτές τις διαδικασίες και νομίζω ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται! :) Α!Και ξέχασα να αναφέρω ότι ο τελευταίος αναπληρώτης  του κλάδου μου(ΠΕ60) που εχουν καλέσει φετος μεχρι στιγμής έχει 22,25 μόρια!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 17, 2008, 11:50:40 pm από tina_nt »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:24:50 »

Αποσυνδεδεμένος sofia_il

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 17, 2008, 11:47:53 pm »
Με τα φετινά δεδομένα είναι έτσι όπως τα υπολογίζεις. Αν αυτή την φορά έγραψες τόσο καλά, το πιθανότερο είναι και την επόμενη φορά να πετύχεις καλό βαθμό. Μην ξεχνάς ότι θα έχεις και μια μικρή εμπειρία από την τάξη και αυτό θα σε βοηθήσει πολύ.
Καλή επιτυχία

Αποσυνδεδεμένος tina_nt

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 17, 2008, 11:58:08 pm »
Με τα φετινά δεδομένα είναι έτσι όπως τα υπολογίζεις. Αν αυτή την φορά έγραψες τόσο καλά, το πιθανότερο είναι και την επόμενη φορά να πετύχεις καλό βαθμό. Μην ξεχνάς ότι θα έχεις και μια μικρή εμπειρία από την τάξη και αυτό θα σε βοηθήσει πολύ.
Καλή επιτυχία

Thank you!Ειλικρινα με βοήθησες πολύ!Μακάρι να ξαναγράψω κάλα!Ευχομαι και εσύ να τοποθετήθεις σύντομα στην Οργανική σου θέση!Και αυτό το εύχομαι για όλους μας!Μακάρι από εδω και στο εξής να γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)