0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ παρουσιάστηκα ως αναπληρώτρια στις 18 Οκτωβρίου στη Χίο.Είμαι παντρεμένη και πληρώνομαι κανονικά.Ακόμη και τέλος Οκτωβρίου μπήκαν στο λογαριαμό μου τα λεφτά που αναλογούν στις 12 μέρες δουλειάς μου στο σχολείο!!!Κάθε τέλος του μηνός, λοιπόν, παίρνω κανονικά το μισθό μου.Ακόμη και ό,τι μου αναλογούσε από δώρο Χριστουγέννων πήρα! Λίγα, βέβαια, αλλά τα πήρα...
Πληρώνεσαι απο την μέρα ανάληψης στη Διεύθυνση. Τουλάχιστον εμένα έτσι με πλήρωσαν.
Η πληρωμή ξεκινά απο τη μέρα ανάληψης στο σχολείο.
Έχω την εντύπωση από την ημέρα που κάνεις ανάληψη στην Διεύθυνση. Παράθεση από: eleni mak. στις Φεβρουαρίου 27, 2008, 10:18:24 amΕγώ παρουσιάστηκα ως αναπληρώτρια στις 18 Οκτωβρίου στη Χίο.Είμαι παντρεμένη και πληρώνομαι κανονικά.Ακόμη και τέλος Οκτωβρίου μπήκαν στο λογαριαμό μου τα λεφτά που αναλογούν στις 12 μέρες δουλειάς μου στο σχολείο!!!Κάθε τέλος του μηνός, λοιπόν, παίρνω κανονικά το μισθό μου.Ακόμη και ό,τι μου αναλογούσε από δώρο Χριστουγέννων πήρα! Λίγα, βέβαια, αλλά τα πήρα...Γνωρίζω πολύ καλά για ποιο θέμα συζητάτε!Απλώς ανέφερα ότι δεν είναι παντού και για όλους έτσι...Αν πρόσεξες λέμε ότι δεν έχουν πληρωθεί ακόμη αυτοί που προσλήφθηκαν μετά τις 8 Νοέμβρη