0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORYM ΚΑΙ ΘΈΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ ΒΙΖΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕΛΕΤΕ ΑΣΠΑΙΤΕ;
καλή σου μέρα gathan001 εγώ προσωπικά δεν είχα ούτε βίσμούτε βίδα..... πιστέυω όμως πως κάποια άτομα μπηκαν φέτος στη σχολή με βοήθεια... αλλά σίγουρα πράγματα δεν ξέρω...όταν έκανα την άιτηση μου όλοι οι φίλοι και γνωστοί ήθελαν να με πείσουν ότι Θεσσαλονίκη δνε πρόκειται να περάσω... θέλει μέσον κλπ... Eγώ τελευταία στιγμή θεώρησα ότι τα προσόντα μου ήταν υπεραρκετά για να τα καταφέρω.... (μεταπτυχιακό , άριστη ξένη γλώσσα 4 χρόνια προϋπηρεσια, και ecdl) και έτσι δήλωσα Θεσαλονίκη.... ψάξε , σύγκρινε μόρια και αποφάσισε σχολή....
υπαάρχει κάποια σελίδα στην οποία μπορώ να βρώ τα μόρία αυτών που περασάν το 2006 - 2007??Μην τυχόν και εχω καμία πιθανότητα φετός Ευχαριστώ.....
Καλή επιτυχία (και καλό κουράγιο) σε όσους μας διαδεχθούν!
Η χρονιά (εξεταστική), τελείωσε στην Αθήνα την Παρασκευή. Μια χρονιά (τουλάχιστον στο Β εξάμηνο) πολύ δύσκολη. Συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν, καλή ξεκούραση και καλό διορισμό. Καλή επιτυχία (και καλό κουράγιο) σε όσους μας διαδεχθούν!