0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τους αναπληρωτες με 7 χρόνια και πανω το ποσο δεν ειναι 850 ευρω...το ποσο αυτο αντιστοιχει για ΣΤ βαθμο.
Παράθεση από: ευρηκα στις Φεβρουαρίου 23, 2012, 04:21:23 pmΓια τους αναπληρωτες με 7 χρόνια και πανω το ποσο δεν ειναι 850 ευρω...το ποσο αυτο αντιστοιχει για ΣΤ βαθμο.Σωστά... Λογικά θα είναι κάτι λιγότερο από +100 ευρώ το μήνα για όσους ενταχθούν στον Ε βαθμό λόγω μεταπτυχιακού και προϋπηρεσίας. Θεωρώ αυτονόητο ότι θα πάρουμε αναδρομικά όσα μας οφείλονται από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Ελπίζω να μη κάνουν καμιά νέα μαϊμουδιά...
Αν ο μισθός του αναπληρωτή είναι και με το νέο μισθολόγιο 850 ευρώ (εγώ 890 έχω υπολογίσει) και η αναδρομική κράτηση είναι 416 ευρώ, ο μισθός για 3 μήνες θα είναι περιπου 430 ευρώ. Και αυτό το ποσό θα είναι για τους αναπληρωτές με 7 και πάνω χρόνια (πόσοι όμως είναι αυτοί); Αναπληρωτής με λιγότερα χρόνια θα έχει και ακόμα μικρότερο μισθό.
Η ΚΥΑ http://www.mpratis.gr/012/ed230212.pdf
Παράθεση από: Green στις Φεβρουαρίου 23, 2012, 04:11:59 pmΑν ο μισθός του αναπληρωτή είναι και με το νέο μισθολόγιο 850 ευρώ (εγώ 890 έχω υπολογίσει) και η αναδρομική κράτηση είναι 416 ευρώ, ο μισθός για 3 μήνες θα είναι περιπου 430 ευρώ. Και αυτό το ποσό θα είναι για τους αναπληρωτές με 7 και πάνω χρόνια (πόσοι όμως είναι αυτοί); Αναπληρωτής με λιγότερα χρόνια θα έχει και ακόμα μικρότερο μισθό.Mήπως δεν κατάλαβα κάτι καλά βρε Green;Aπό του τακτικού προϋπολογισμού θα κρατηθούν αυτά τα ποσά -λογικά-με βάση τη διαφορά από το παλιό.Δηλαδή από τα 1100(εξ'ου και το μ.κ.18).Από τους εσπα γιατί να κρατήσουν κι άλλα λεφτά;Αφού τα πήραν(παράνομα)ήδη.Πώς θα πάει 430 ο μισθός;Υπολόγισα κάτι λάθος;
Αναγνώριση προϋπηρεσίας αναπληρωτών εκπαιδευτικών για μισθολογική κατάταξη Συναδέλφισσες , συνάδελφοι Σύμφωνα με ενημέρωση, από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Παιδείας, σχετικά με την αναγνώριση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών εκπαιδευτικών για τη μισθολογική τους κατάταξη, σας ενημερώνω ότι έχει εκδοθεί , ύστερα από ερώτημα του Υπουργείου Παιδείας , από το Υπουργείο Εσωτερικών, η σχετική απόφαση σύμφωνα με την οποία αναγνωρίζεται χρόνος προϋπηρεσίας των αναπληρωτών μέχρι 7 έτη. Αναμένεται η δημοσίευση της απόφασης σε ΦΕΚ και η αποστολή της στις Διευθύνσεις Π.Ε. για υλοποίηση. Δημήτρης Μπράτης
ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ...Εικασίες, σενάρια τρόμου, καταστροφολογίες, ας αυτοκτονήσουμε να τελειώνει..Δεν μπορούμε να βγάλουμε κανένα συμπέρασμα ακόμη για τους αναπληρωτές γιατί δεν ξέρουμε ακόμη κάτι σίγουρο.