0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ενταχθούμε λοιπόν σε κάποια κατηγορία ΜΚ βάσει των μεταπτυχιακών/διδακτορικών και της προϋπηρεσίας που είχαμε στις 31/10/2011. Από εκεί κι έπειτα τι γίνεται με τις μισθολογικές ωριμάνσεις; Ο 4024 αναφέρει ότι γίνονται αυτόματα αλλά το μνημόνιο 2 λέει ότι παγώνουν μέχρι τέλους του 2012 οπότε και θα επανεξεταστούν. Θα καταταγούμε λοιπόν σε ένα μκ χωρίς καμία αναπροσαρμογή πλέον; Δηλαδή η προϋπηρεσία και με οροφή τα 7 χρόνια αλλά και χωρίς τελικά να αναπροσαρμόζει τον μισθό μας;
Παράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 03, 2012, 01:33:28 pmΘα ενταχθούμε λοιπόν σε κάποια κατηγορία ΜΚ βάσει των μεταπτυχιακών/διδακτορικών και της προϋπηρεσίας που είχαμε στις 31/10/2011. Από εκεί κι έπειτα τι γίνεται με τις μισθολογικές ωριμάνσεις; Ο 4024 αναφέρει ότι γίνονται αυτόματα αλλά το μνημόνιο 2 λέει ότι παγώνουν μέχρι τέλους του 2012 οπότε και θα επανεξεταστούν. Θα καταταγούμε λοιπόν σε ένα μκ χωρίς καμία αναπροσαρμογή πλέον; Δηλαδή η προϋπηρεσία και με οροφή τα 7 χρόνια αλλά και χωρίς τελικά να αναπροσαρμόζει τον μισθό μας;μαλλον ναι
Παράθεση από: prof2 στις Μαρτίου 03, 2012, 01:44:51 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 03, 2012, 01:33:28 pmΘα ενταχθούμε λοιπόν σε κάποια κατηγορία ΜΚ βάσει των μεταπτυχιακών/διδακτορικών και της προϋπηρεσίας που είχαμε στις 31/10/2011. Από εκεί κι έπειτα τι γίνεται με τις μισθολογικές ωριμάνσεις; Ο 4024 αναφέρει ότι γίνονται αυτόματα αλλά το μνημόνιο 2 λέει ότι παγώνουν μέχρι τέλους του 2012 οπότε και θα επανεξεταστούν. Θα καταταγούμε λοιπόν σε ένα μκ χωρίς καμία αναπροσαρμογή πλέον; Δηλαδή η προϋπηρεσία και με οροφή τα 7 χρόνια αλλά και χωρίς τελικά να αναπροσαρμόζει τον μισθό μας;μαλλον ναιΔεν αντεληφθην.....
Καλησπέρα και απο εμένα. Θα ήθελα να ρωτήσω για το μισθολόγιο μας. Εχω πάνω απο 36 μήνες αναπληρωτής και 7χρόνια προϋπηρεσία σαν μόνιμος στο δημόσιο. Με το παλαιό μισθολόγιο είχα ΜΚ 13. Εχω 2 παιδιά και εργάζομαι στη θήβα. Μπορώ να ρωτήσω σε ποιο μισθολογική βαθμίδα θα με κατατάξουν και τι μισθό περίπου να περιμένω. Σας ευχαριστώ...........
Δηλαδή χάνω 3 χρόνια απο μισθολογική εξέλιξη..........!!!!!!!!!!!Ευχαριστώ παιδιά................καλή δύναμη και υπομονή