0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν παρεις 900 κ κατι πας στον ε βαθμο..εγω σημερα πηρα ρωτησα για την προυπηρεσια επειδη δουλευω τρια χρονια σαν αναπληρωτρια και τωρα κανω την τεταρτη χρονια μου ειπε οτι προσθετουν τις πρυπηρεσιες γιατι εμεις δουλευουμε 8 - 9 μηνες περιπου καθε χρονο οποτε για να κλεισουμε κανονικο έτος πρεπει να συμπηρωθει 12μηνο αρα με εβαλαν στο στ.
τις έχεις αναγνωρίσει;
Παράθεση από: FOTINISER στις Μαρτίου 08, 2012, 07:41:18 pmτις έχεις αναγνωρίσει;Tί εννοείς? ναι έδωσα βεβαιωσεις προυπηρεσίας..
Πήρα χθες την μισθολογική κατάσταση (Δευτεροβάθια, ΑΚΩ, Στ') 880Ε.... Αυτό που με τρομοκρατεί είναι ότι ουσιαστικά πήρα ένα χαρτί που λέει τα στοιχεία μου, μπλα μπλα μπλα, και ότι οι αποδοχές μου είναι 880Ε. Τίποτε άλλο. Ούτε πόσο είναι ο μικτός μισθός, ούτε σε πόσες δόσεις θα γίνουν οι αναδρομικές κρατήσεις, ούτε τίποτα. Να υποθέσω πως αυτός θα είναι ο μισθός με το νέο μισθολόγιο και πως από τον μισθό του Μαρτίου θα δω άλλη δραματική μείωση λόγω κρατήσεων. Παιδιά ειλικρινά δεν αντέχω άλλο. Δεν ξέρουμε ποιός θα είναι ο μισθός μας τον επόμενο μήνα. Δεν ξέρουμε πώς να πορευτούμε. Δεν ξέρουμε τίποτα. Σκεφτομαι πολύ σοβαρά να παραιτηθώ. Δεν υπάρχει καμία ποιότητα ζωής. Καμία. Κι ενώ λέω λίγη υπομονή ακόμα για τους μαθητές, δεν νομίζω να μπορέσω να κάνω άλλη. Ζω και δουλεύω για να πληρώνω ενοικιο, λογαριασμούς και βενζίνη. Και όλα αυτά γιατί; Για να κάνω αυτό που αγαπάω. Θα το μισήσω αν συνεχίσω έτσι. Μία εξοργισμένη ΑΚΩ.
Δεν αντέδρασε κανείς όσο έπρεπε γιατί και κανείς δεν έπεισε τον κόσμο για το ποια ήταν η εναλλακτική για την επιβίωση της χώρας, πέραν του μνημονίου. Όταν το δίλλημα είναι επί 2 χρόνια «μνημόνιο ή χρεοκοπία» και κανείς δεν κατάφερε να προβάλει μία πειστική αντιπρόταση, τι περιμέναμε να κάνει ο κόσμος;
Παράθεση από: Green στις Μαρτίου 08, 2012, 10:10:51 pmΔεν αντέδρασε κανείς όσο έπρεπε γιατί και κανείς δεν έπεισε τον κόσμο για το ποια ήταν η εναλλακτική για την επιβίωση της χώρας, πέραν του μνημονίου. Όταν το δίλλημα είναι επί 2 χρόνια «μνημόνιο ή χρεοκοπία» και κανείς δεν κατάφερε να προβάλει μία πειστική αντιπρόταση, τι περιμέναμε να κάνει ο κόσμος;το πραγματικο διλλημα ηταν αργη η γρηγορη χρεοκοπια, διαλεξαμε αργο θανατο, οχι περιστροφο και μπαμ και κατω