*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 603277 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος FOTINISER

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #2030 στις: Μαρτίου 08, 2012, 07:41:18 pm »
τις έχεις αναγνωρίσει;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:01:35 »

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2031 στις: Μαρτίου 08, 2012, 08:09:34 pm »
αν παρεις 900 κ κατι πας στον ε βαθμο..εγω σημερα πηρα ρωτησα για την προυπηρεσια επειδη δουλευω τρια χρονια σαν αναπληρωτρια και τωρα κανω την τεταρτη χρονια μου ειπε οτι προσθετουν τις πρυπηρεσιες γιατι εμεις δουλευουμε 8 - 9 μηνες περιπου καθε χρονο οποτε για να κλεισουμε κανονικο έτος πρεπει να συμπηρωθει 12μηνο αρα με εβαλαν στο στ.
Δεν έχει σημασία....Ε είσαι..Εκτός αν σας κατέταξαν στο στ για τώρα γιατί εμάς έτσι μας είπαν....Κι εγώ τέταρτη χρονιά αναπληρώτρια είμαι και μου έβγαλαν συνολικά 2 χρ.5 μήνες και 11 μέρες.Αλλά μόνο για αυτό το μήνα θα μπούμε στ,γιατί δεν προλάβαιναν......
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος solar

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #2032 στις: Μαρτίου 08, 2012, 08:19:18 pm »
τις έχεις αναγνωρίσει;

Tί εννοείς? ναι έδωσα βεβαιωσεις προυπηρεσίας..

Αποσυνδεδεμένος sol

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2033 στις: Μαρτίου 08, 2012, 08:31:02 pm »
Πήρα χθες την μισθολογική κατάσταση (Δευτεροβάθια, ΑΚΩ, Στ') 880Ε.... Αυτό που με τρομοκρατεί είναι ότι ουσιαστικά πήρα ένα χαρτί που λέει τα στοιχεία μου, μπλα μπλα μπλα, και ότι οι αποδοχές μου είναι 880Ε. Τίποτε άλλο. Ούτε πόσο είναι ο μικτός μισθός, ούτε σε πόσες δόσεις θα γίνουν οι αναδρομικές κρατήσεις, ούτε τίποτα. Να υποθέσω πως αυτός θα είναι ο μισθός με το νέο μισθολόγιο και πως από τον μισθό του Μαρτίου θα δω άλλη δραματική μείωση λόγω κρατήσεων. Παιδιά ειλικρινά δεν αντέχω άλλο. Δεν ξέρουμε ποιός θα είναι ο μισθός μας τον επόμενο μήνα. Δεν ξέρουμε πώς να πορευτούμε. Δεν ξέρουμε τίποτα. Σκεφτομαι πολύ σοβαρά να παραιτηθώ.  Δεν υπάρχει καμία ποιότητα ζωής. Καμία. Κι ενώ λέω λίγη υπομονή ακόμα για τους μαθητές, δεν νομίζω να μπορέσω να κάνω άλλη.  Ζω και δουλεύω για να πληρώνω ενοικιο, λογαριασμούς και βενζίνη. Και όλα αυτά γιατί; Για να κάνω αυτό που αγαπάω. Θα το μισήσω αν συνεχίσω έτσι.

Μία εξοργισμένη ΑΚΩ.
....Τα σύνορά σου είναι όπου αντέχεις...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:01:35 »

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2034 στις: Μαρτίου 08, 2012, 08:45:36 pm »
τις έχεις αναγνωρίσει;

Tί εννοείς? ναι έδωσα βεβαιωσεις προυπηρεσίας..
Tώρα ή τον Οκτώβριο;Έχει σημασία που σε ρωτάω....Γιατί τώρα ήρθε mail που λέει ότι δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε προϋπηρεσία από ν.π.δ.δ.Για αυτό σε ρωτάει η συνάδελφος.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος solar

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #2035 στις: Μαρτίου 08, 2012, 08:51:45 pm »
Εδώ και ένα μήνα που έκανα πρόσληψη.γιατί τί άλλο ήρθε πάλι? δεν μου είπαν κάτι.απλά πως δεν συμπληρώνω 2ετία κ έτσι μπαίνω στο ΣΤ.

Αποσυνδεδεμένος valgia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2036 στις: Μαρτίου 08, 2012, 09:10:10 pm »
εμενα μου ειπε οτι αφου εχω 2 χρονια κ κατι μηνες αν δεν κλεισω 3 χρονια δεν μπαινω στο ε που μπορω να το δω αυτο;

Αποσυνδεδεμένος lampros7

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2037 στις: Μαρτίου 08, 2012, 09:38:31 pm »
Πήρα χθες την μισθολογική κατάσταση (Δευτεροβάθια, ΑΚΩ, Στ') 880Ε.... Αυτό που με τρομοκρατεί είναι ότι ουσιαστικά πήρα ένα χαρτί που λέει τα στοιχεία μου, μπλα μπλα μπλα, και ότι οι αποδοχές μου είναι 880Ε. Τίποτε άλλο. Ούτε πόσο είναι ο μικτός μισθός, ούτε σε πόσες δόσεις θα γίνουν οι αναδρομικές κρατήσεις, ούτε τίποτα. Να υποθέσω πως αυτός θα είναι ο μισθός με το νέο μισθολόγιο και πως από τον μισθό του Μαρτίου θα δω άλλη δραματική μείωση λόγω κρατήσεων. Παιδιά ειλικρινά δεν αντέχω άλλο. Δεν ξέρουμε ποιός θα είναι ο μισθός μας τον επόμενο μήνα. Δεν ξέρουμε πώς να πορευτούμε. Δεν ξέρουμε τίποτα. Σκεφτομαι πολύ σοβαρά να παραιτηθώ.  Δεν υπάρχει καμία ποιότητα ζωής. Καμία. Κι ενώ λέω λίγη υπομονή ακόμα για τους μαθητές, δεν νομίζω να μπορέσω να κάνω άλλη.  Ζω και δουλεύω για να πληρώνω ενοικιο, λογαριασμούς και βενζίνη. Και όλα αυτά γιατί; Για να κάνω αυτό που αγαπάω. Θα το μισήσω αν συνεχίσω έτσι.

Μία εξοργισμένη ΑΚΩ.
Δηλαδή τώρα κατάλαβες τις δραματικές επιπτώσεις του μνημονίου ...Τώρα που είδες μειωμένο τον μισθό...Τώρα όμως είναι αργά...Απο την αρχή της χρονιάς φωνάζαμε ότι έρχονται δραματικές περικοπές αλλά απεργίες ελάχιστοι κάνανε. .....Δεν απευθύνομαι σε  σένα προσωπικά αλλά με το μήνυμά σου δείχνεις την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στους εκπαιδευτικούς.Τώρα που είδαν τον μισθό τους μειωμένο κατάλαβαν ΟΛΟΙ....Και αυτό δυστυχώς είναι το χειρότερο..Ότι γενικά δεν έκαναν τίποτα για να το αποτρέψουν..
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 08, 2012, 09:40:32 pm από lampros7 »

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2038 στις: Μαρτίου 08, 2012, 10:05:24 pm »
δεν αφορα μονο τους εκπαιδευτικους, κανεις δεν αντεδρασε οσο θα επρεπε

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2039 στις: Μαρτίου 08, 2012, 10:10:51 pm »
Δεν αντέδρασε κανείς όσο έπρεπε γιατί και κανείς δεν έπεισε τον κόσμο για το ποια ήταν η εναλλακτική για την επιβίωση της χώρας, πέραν του μνημονίου. Όταν το δίλλημα είναι επί 2 χρόνια «μνημόνιο ή χρεοκοπία» και κανείς δεν κατάφερε να προβάλει μία πειστική αντιπρόταση, τι περιμέναμε να κάνει ο κόσμος;

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2040 στις: Μαρτίου 08, 2012, 10:19:29 pm »
Δεν αντέδρασε κανείς όσο έπρεπε γιατί και κανείς δεν έπεισε τον κόσμο για το ποια ήταν η εναλλακτική για την επιβίωση της χώρας, πέραν του μνημονίου. Όταν το δίλλημα είναι επί 2 χρόνια «μνημόνιο ή χρεοκοπία» και κανείς δεν κατάφερε να προβάλει μία πειστική αντιπρόταση, τι περιμέναμε να κάνει ο κόσμος;
το πραγματικο διλλημα ηταν αργη η γρηγορη χρεοκοπια, διαλεξαμε αργο θανατο, οχι περιστροφο και μπαμ και κατω

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2041 στις: Μαρτίου 08, 2012, 10:21:55 pm »
το πραγματικο διλλημα ηταν αργη η γρηγορη χρεοκοπια, διαλεξαμε αργο θανατο, οχι περιστροφο και μπαμ και κατω
Δεν αμφιβάλλω και εγώ ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει τελικά, αλλά μη γελιόμαστε, κανείς δεν θα επέλεγε τον ξαφνικό θάνατο όταν έχει μία ελπίδα μέσα του ότι μπορεί τελικά να τον αποφύγει.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2042 στις: Μαρτίου 08, 2012, 10:38:56 pm »
και χρεοκοπημενος, και χωρις την ελλαδα, ειναι πιο βαρυ απο το χρεοκοπημενος με την ελλαδα να μου ανηκει, δυστυχως θα ρθει το πρωτο

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2043 στις: Μαρτίου 08, 2012, 11:02:26 pm »
Tώρα αυτό είναι μεγάλο θέμα...Πώς να ψηφιστούν απεργίες,όταν στις συνελεύσεις πατάνε 20 άτομα;Και τελικά καταντάμε να απεργούμε 5,10 ανάλογα το σύλλογο και όλοι οι άλλοι να δουλεύουν;Δε γίνεται έτσι.....(παρένθεση έκανα,για να προλάβω τους διαχειριστές)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182658
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)