0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: werm στις Μαρτίου 09, 2012, 09:25:55 pm Πληρωθηκαμε κι εμεις στην Αθηνα, χθες εγινε η καταθεση.Μου φανηκαν λιγα τα λεφτα για την δουλεια που εχω πατησει .Ξερετε καθολου ποτε θα βγαλουν το προεδρικο διαταγμα για αναγνωριση προυπηρεσιας απο τον ιδιωτικο τομεα;Χαμπάρι δεν έχετε πάρει μερικοί. Εδώ παγώνουν τις ωριμάνσεις κι εσείς περιμένετε ΠΔ για αναγνώριση προϋπηρεσίας!!!
Πληρωθηκαμε κι εμεις στην Αθηνα, χθες εγινε η καταθεση.Μου φανηκαν λιγα τα λεφτα για την δουλεια που εχω πατησει .Ξερετε καθολου ποτε θα βγαλουν το προεδρικο διαταγμα για αναγνωριση προυπηρεσιας απο τον ιδιωτικο τομεα;
Για να προλάβω οποιοδήποτε πανικό..Το mail αφορούσε προϋπηρεσίες σε ν.π.δ.δ.Εννοείται πως οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας των αναπληρωτών μετράνε κανονικά!Είτε τις έχετε καταθέσει,είτε τις πάτε τώρα!
Παράθεση από: jak_13 στις Μαρτίου 09, 2012, 03:04:10 pmΠαράθεση από: miska στις Μαρτίου 09, 2012, 12:16:19 amΠαράθεση από: ladylav στις Μαρτίου 08, 2012, 05:31:35 pmδουλευουμε τσαμπα και δε μπορουμε να εκμεταλλευτουμε τις αναρρωτικες αδειες οπως οι μονιμοι αφου μας κοβουν το μισο ημερομισθιο..Συγνώμη, τι εννοείτε; Προφανώς και δεν μιλάτε σοβαρά! Από πότε ισχύει κάτι τέτοιο;;;;Για τις τρεις πρώτες ημέρες της ασθένειας, πληρώνεται το μισό ημερομίσθιο από τον εργοδότη, όπως γινόταν πάντα για όλους τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ.Εννοείς από 3 μέρες άδειας και πάνω... Για 2ημερη ή μονοήμερη άδεια αναρρωτική πληρώνεται όλο το ποσό. Σωστά;
Παράθεση από: miska στις Μαρτίου 09, 2012, 12:16:19 amΠαράθεση από: ladylav στις Μαρτίου 08, 2012, 05:31:35 pmδουλευουμε τσαμπα και δε μπορουμε να εκμεταλλευτουμε τις αναρρωτικες αδειες οπως οι μονιμοι αφου μας κοβουν το μισο ημερομισθιο..Συγνώμη, τι εννοείτε; Προφανώς και δεν μιλάτε σοβαρά! Από πότε ισχύει κάτι τέτοιο;;;;Για τις τρεις πρώτες ημέρες της ασθένειας, πληρώνεται το μισό ημερομίσθιο από τον εργοδότη, όπως γινόταν πάντα για όλους τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ.
Παράθεση από: ladylav στις Μαρτίου 08, 2012, 05:31:35 pmδουλευουμε τσαμπα και δε μπορουμε να εκμεταλλευτουμε τις αναρρωτικες αδειες οπως οι μονιμοι αφου μας κοβουν το μισο ημερομισθιο..Συγνώμη, τι εννοείτε; Προφανώς και δεν μιλάτε σοβαρά! Από πότε ισχύει κάτι τέτοιο;;;;
δουλευουμε τσαμπα και δε μπορουμε να εκμεταλλευτουμε τις αναρρωτικες αδειες οπως οι μονιμοι αφου μας κοβουν το μισο ημερομισθιο..
καλησπερα σας.....σημερα πληρωθηκα για φλεβαρη στην Δ αθηνας....853..ειμαι πεμπτη χρονια αναπληρωτρια,και πηρα τηλ στον εκκαθαριστη...μου ειπε οτι σημερα μας πληρωσαν με το ενιαιο μεν αλλα δεν ελαβαν υποψη τις προυπηρεσιες μας...απο τον επομενο μισθο λογικα....θα την λαβουν υποψη..και θα αρχισουν και οι αναδρομικες κρατησεις....
Πώς και δεν σου αφαίρεσαν το εξωδιδακτικό?? Εμάς μας το αφαίρεσαν και πέσαμε στα 700. Α' Αιτ/νίας.
Κι εγώ γιατί πήρα τόσα; Έχετε εσείς συνάδελφοι κάποια εξήγηση γι' αυτό;
Παράθεση από: eva7 στις Μαρτίου 10, 2012, 10:41:06 amΠώς και δεν σου αφαίρεσαν το εξωδιδακτικό?? Εμάς μας το αφαίρεσαν και πέσαμε στα 700. Α' Αιτ/νίας.To εξωδιδακτικό πού το θυμήθηκες; Θεός συγχώρεσ' το... Ο καθαρός μισθός στ0 κυμαίνεται από 853-889 ανάλογα με το τι κρατήσεις για φόρο γίνονται. Το ότι εσείς πέσατε στα 700 ευρώ πιθανότατα να σας έκαναν προκαταβολικά κάποιες αναδρομικές κρατήσες για να μην σας πέσουν μαζεμένες. Ζήτα να δεις τη μισθοδοσία σου για να καταλάβεις τι κρατήσεις σου έκαναν.