0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια οι αναπληρωτες,οταν πληρωθουμε,ποτε θα πληρωνται;καθε 1η του μηνα ή αλλη ημερομηνια.σε πολλες διευθυνσεις οι μονιμοι πληρώνονται 13 κ 27 του μηνα
Από 1η Νοεμβρίου πάντως δεν θα ισχύσει το ενιαίο μισθολόγιο. Αν θα το εφαρμόσουν αργότερα, με αναδρομική ισχύ, δεν το ξέρουμε ακόμα.
Παράθεση από: leta στις Οκτωβρίου 11, 2011, 04:10:40 pmπαιδια οι αναπληρωτες,οταν πληρωθουμε,ποτε θα πληρωνται;καθε 1η του μηνα ή αλλη ημερομηνια.σε πολλες διευθυνσεις οι μονιμοι πληρώνονται 13 κ 27 του μηναεμας αναπληρωτες περσυ στη χιο μας πληρωναν καθε 10 του μηνα...... ερωτηση με τρια παιδια και ενα χρονο προυπηρεσιας ποσος θα ειναι περιπου ο μισθος?
Παράθεση από: papa/laou στις Οκτωβρίου 11, 2011, 07:57:53 pmδηλαδη αν μας παρουν τωρα στη β φαση θα πληρωθουμε οπως περσυ? Το 'πέρισυ' ξέχασε το. Το πιο πιθανό είναι το νέο μισθολόγιο να εφαρμοσθεί αναδρομικά από 1/1/2011 αφού οι πιο πολλές υπηρεσίες έχουν στείλει ήδη τις μισθοδοτικές καταστάσεις για το Νοέμβριο
δηλαδη αν μας παρουν τωρα στη β φαση θα πληρωθουμε οπως περσυ?
Σας έχει φάει η αγωνία βλέπω με το μισθό και δικαιολογημένα... Γιατί δεν το ρωτάτε στο γραφείο που ανήκετε όπως έκανα εγω να σας βγάλουν αναλυτική.. Περιμένετε απο άλλους συναδέλφους απο το φόρουμ να σας απαντήσουν για το μισθό σας εαν όντως είναι αλήθεια ή ψέματα???Πάρτε τα γραφεία που ανήκετε ή περάστε μια βόλτα απο εκεί, ρωτήστε τους και θα σας απαντήσουν αυτοί... Εγω το έμαθα πόσα θα παίρνω και μου το έδειξαν και οι ίδιοι στον υπολογιστή τους!!!!!
Να ρωτησω και γω?Ειμαι στο τετερτο χρονο αναπληρωσης σε παραμεθοριο με μεταπτυχιακο.Ποσο θα ειναι ο μισθος μου?