0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
planety, 1092 μεικτά. Δεν αναφέρθηκες καθόλου σε εισφορές για το ΙΚΑ (16.5%) και στην εισφορά για οαεδ (1%) παρά μόνο για παρακράτηση φόρου.
Δεν υπάρχει μισθός αναπληρωτή πάνω από 1000 ευρώ με το ενιαίο μισθολόγιο, αν δεν παίρνει επίδομα παιδιών ή παραμεθορίου.
Παράθεση από: rozy4 στις Απριλίου 09, 2012, 02:31:25 pmplanety, 1092 μεικτά. Δεν αναφέρθηκες καθόλου σε εισφορές για το ΙΚΑ (16.5%) και στην εισφορά για οαεδ (1%) παρά μόνο για παρακράτηση φόρου. εγω δεν αναφερθηκα ή αυτος;; εγω μιλαω για το ποσο που ειδα στο λογαριασμο μου και τα νουμερα δεν συναδουν με αυτα που υποτιθεται ισχυουν.. αναφερω οσα μου ειπαν και δεν ξερω τιποτα παραπανω. οταν θα ερθει ο επομενος μηνας θα καταλαβω περισσοτερα... επισης πως πληρωνουν εργαζομενους χωρις τις κρατησεις; ειναι δυνατον; δεν καταλαβαινω.. εγω τηλεφωνησα, γιατι, οπως ολοι μας, θελω να ξερω τι θα μου ερθει τον επομενο μηνα. να μην υπολογιζω χωρις τον ξενοδοχο... πολυ φοβαμαι βεβαια οτι ο κυριος εκανε λαθος και τον επομενο μηνα θα παρω 600 ευρω..
ευχαριστω πολυ! θα το διαπιστωσω τον επομενο μηνα. αν μου δωσανε τωρα παραπανω, λογικα κατι θα μου κοψουν τον επομενο μηνα!