*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 602392 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος justelene23

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #2478 στις: Μαΐου 10, 2012, 12:12:45 pm »
Ξερει κανεις ποσο είναι σε χρηματα το μεταπτυχιακο..Καθαρα? 2 χρονια δλδ προυπηρεσια ..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:06:37 »

Αποσυνδεδεμένος elenaV

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΑΜΕΙ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2479 στις: Μαΐου 10, 2012, 01:20:46 pm »
Ακριβώς, με τη συμπλήρωση 2ετίας θα παίρνεις νέο ΜΚ και ανάλογο μισθό και στα μέσα της σχολικής χρονιάς.
Αυτό βέβαια μέχρι τη συμπλήρωση 7 χρόνων γιατί μετά καμιά μισθολογική αλλαγή δεν θα γίνεται λόγω προϋπηρεσίας.

Το τελευταίο μου θυμίζει τον 3848 όπου η προϋπηρεσία που αναγνωρίζεται στους πίνακες αντιστοιχεί πάλι σε σχεδόν 7 χρόνια (το πλαφόν των 16,8 μονάδων). Οποιαδήποτε προϋπηρεσία από εκεί κι έπειτα δεν θα προσμετράται στους πίνακες. Τυχαίο;

ετσι ακριβως! το ρωτησα κι εγω στο γραφειο μου! εκλεισα 2 χρονια μεσα φλεβαρη και απο τον αλλο μηνα θα πληρωθω με το Ε κλιμακιο + τα αναδρομικα!! (αν υπαρχει Ελλαδα)!

Αποσυνδεδεμένος thymiaras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2480 στις: Μαΐου 12, 2012, 06:08:00 pm »
Μας έχουν τρελάνει με αυτά τα σκαμπανεβάσματα. ΑΚΩ πριν 3 μήνες έπαιρνα ~1140, πριν 2 μήνες πήρα 883, τον προηγούμενο πήρα ~770 και τώρα πήρα 1143 ! Λογικά πρέπει να με κατατάξαν στο Ε0 κλιμάκιο και να μου δώσαν αναδρομικά. Μπορεί να παίζει κάτι άλλο, π.χ. λόγω βλακείας να ξαναπληρώσαν με το παλιό μισθολόγιο ; Φοβάμαι μην δω κάνα 500ευρω τον άλλο μήνα και μου ρθει ταμπλάς !

Αποσυνδεδεμένος si@

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2481 στις: Μαΐου 12, 2012, 09:14:54 pm »
Η προϋπηρεσία για να αλλάξουμε μισθολογικό κλιμάκιο δε μετρούσε μέχρι και τον Οκτώβρη του '11? Τώρα δλδ αν κλείσαμε 2 χρόνια πριν κανά δίμηνο πχ θα αλλάξουμε κλιμάκιο? Πότε άλλαξε και δεν το πήραμε χαμπάρι... Ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:06:37 »

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2482 στις: Μαΐου 12, 2012, 11:33:40 pm »
Μας έχουν τρελάνει με αυτά τα σκαμπανεβάσματα. ΑΚΩ πριν 3 μήνες έπαιρνα ~1140, πριν 2 μήνες πήρα 883, τον προηγούμενο πήρα ~770 και τώρα πήρα 1143 ! Λογικά πρέπει να με κατατάξαν στο Ε0 κλιμάκιο και να μου δώσαν αναδρομικά. Μπορεί να παίζει κάτι άλλο, π.χ. λόγω βλακείας να ξαναπληρώσαν με το παλιό μισθολόγιο ; Φοβάμαι μην δω κάνα 500ευρω τον άλλο μήνα και μου ρθει ταμπλάς !
εβαλαν αναδρομικα τα ΜΚ, εγινε και σε αλλες διευθυνσεις

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2483 στις: Μαΐου 13, 2012, 10:11:10 am »
30/4 πληρώθηκε η γυναίκα μου έσπασε δυτική με 26 μήνες όταν την προσέλαβε το Δεκέμβριο. Πήρε όσα έπαιρνε ούτε αναδρομικά ούτε το νέο ελαφρά αυξημένο μισθό....ας ελπίσουμε να κάνουν την κατάταξη άμεσα

Αποσυνδεδεμένος Touristakos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2484 στις: Μαΐου 13, 2012, 10:39:55 am »
30/4 πληρώθηκε η γυναίκα μου έσπασε δυτική με 26 μήνες όταν την προσέλαβε το Δεκέμβριο. Πήρε όσα έπαιρνε ούτε αναδρομικά ούτε το νέο ελαφρά αυξημένο μισθό....ας ελπίσουμε να κάνουν την κατάταξη άμεσα
Απο τη στιγμη που ειχε 26 μηνες (Ε0 βαθμος) ειναι λογικο αν η προυπηρεσια γινει 27,28...μεχρι και 47 μηνες να μην αλλαξει κλιμακιο. Αυτο αφορα οσους ειχαμε κατω απο 24 μηνες στις 30/10/11 και καποιον απο τους επομενους 6 με 7 μηνες φτασαμε τους 24 μηνες...

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2485 στις: Μαΐου 13, 2012, 05:59:51 pm »
Touristako τόσο καιρο την έχουν με 26 μήνες στο ΣΤ ενω έπρεπε να παει Ε0 ήταν ΕΣΠΑ κ άργησαν αλλα περίμενα τώρα να έβαζαν τα αναδρομικά
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 14, 2012, 11:13:40 am από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος στρατηγοσ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2486 στις: Μαΐου 13, 2012, 06:34:01 pm »
Ποια 30/10?Στη δικη μασ διευθυνση μετρησαν μεχρι 30/06.

Αποσυνδεδεμένος goj

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #2487 στις: Μαΐου 14, 2012, 05:05:32 pm »
μεγάλε thymiaras και εμένα το ίδιο μου κάνανε είμαι όμως στα 2+ χρόνια απο την αρχή της χρονιάς και άντε να είμαι στα 3+ αυτή τη στιγμή και είδα και εγώ οτι μου έβαλαν 1170
Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες της Παιδείας - Προεκλογική εκστρατεία ΠΑΣΟΚ 1981

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #2488 στις: Μαΐου 14, 2012, 10:49:17 pm »
Καλησπέρα! Επειδή με τη δική μου διεύθυνση δυσκολεύομαι να βγάλωω άκρη; Να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Αρχικά, το Μεταπτυχιακό δεν θεωρείται (με το νέο μισθολόγιο) ως 2 χρόνια προϋπηρεσία που σε κατατάσσει στον Ε βαθμό;
Επίσης, η σελίδα που μας δίνουν για να βλέπουμε τη μισθοδοσία μας έχει συγκεντρωμένο το βασικό με τα επιδόματα κι έτσι δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς πληρώνομαι. Πώς μπορώ να τα τσεκάρω όλα αυτά;

Αποσυνδεδεμένος leta

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Θα έρθουν καλύτερες μέρες πε 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #2489 στις: Μαΐου 16, 2012, 05:38:33 pm »
καλησπερα σας!επειδη σε λιγο τελειωνει κι αυτή η σχολική χρονια μπορει κανενας να μου απαντησει αν φετος θα μας δωσουν εμας τους αναπληρωτες αποζημιωση μη ληφθεισας αδειας και ποσα περιπου ειναι;

Αποσυνδεδεμένος DAFFODIL

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2490 στις: Μαΐου 16, 2012, 06:37:16 pm »
Καλησπέρα! Επειδή με τη δική μου διεύθυνση δυσκολεύομαι να βγάλωω άκρη; Να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Αρχικά, το Μεταπτυχιακό δεν θεωρείται (με το νέο μισθολόγιο) ως 2 χρόνια προϋπηρεσία που σε κατατάσσει στον Ε βαθμό;
Επίσης, η σελίδα που μας δίνουν για να βλέπουμε τη μισθοδοσία μας έχει συγκεντρωμένο το βασικό με τα επιδόματα κι έτσι δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς πληρώνομαι. Πώς μπορώ να τα τσεκάρω όλα αυτά;

Όντως με το μεταπτυχιακό, αν είναι αναγνωρισμένο, κατατάσσεσαι στο βαθμό Ε με ΜΚ 0 και βασικό μισθό 1.201(αν θυμάμαι καλά). Όσον αφορά το Σύνολο Αποδοχών σου (βασικός+επιδόματα) να τους πάρεις ένα τηλ στη Διεύθυνση να ρωτήσεις. Γενικά τα επιδόματα που μπορεί να παίρνεις είναι 100ευρώ αν το σχολείο είναι σε παραμεθόριο περιοχή και οικογενειακή παροχή ανάλογα με τα τέκνα (πχ 50 για ένα παιδί, 70 για 2).Τα υπόλοιπα θα αποτελούν κομμάτι του βασικού σου τον οποίο πιθανόν να βλέπεις μειωμένο λόγω αναδρομικών διαφορών παλιού και νέου μισθολογίου.

Αποσυνδεδεμένος katkat

• Ιστορικό μέλος
  • Fail...Fail again...Fail better...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2491 στις: Μαΐου 17, 2012, 09:18:34 pm »
Συναδελφοι εχετε υπ' οψιν σας καποιον πινακα που να δειχνει πως κατατασσονται οι αναπληρωτες  στα μισθολογικα κλιμακια ?
Αν γνωριζετε σας παρακαλω ενημερωστε με γιατι εχω μπερδευτει . :)
H ισχνή υπόσταση κίβδηλος οβολός της τόσο ξεχωριστής γυναικείας σου φύσις ....

http://www.youtube.com/watch?v=R4ELgxaj1ds

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182585
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144