0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβώς, με τη συμπλήρωση 2ετίας θα παίρνεις νέο ΜΚ και ανάλογο μισθό και στα μέσα της σχολικής χρονιάς.Αυτό βέβαια μέχρι τη συμπλήρωση 7 χρόνων γιατί μετά καμιά μισθολογική αλλαγή δεν θα γίνεται λόγω προϋπηρεσίας. Το τελευταίο μου θυμίζει τον 3848 όπου η προϋπηρεσία που αναγνωρίζεται στους πίνακες αντιστοιχεί πάλι σε σχεδόν 7 χρόνια (το πλαφόν των 16,8 μονάδων). Οποιαδήποτε προϋπηρεσία από εκεί κι έπειτα δεν θα προσμετράται στους πίνακες. Τυχαίο;
Μας έχουν τρελάνει με αυτά τα σκαμπανεβάσματα. ΑΚΩ πριν 3 μήνες έπαιρνα ~1140, πριν 2 μήνες πήρα 883, τον προηγούμενο πήρα ~770 και τώρα πήρα 1143 ! Λογικά πρέπει να με κατατάξαν στο Ε0 κλιμάκιο και να μου δώσαν αναδρομικά. Μπορεί να παίζει κάτι άλλο, π.χ. λόγω βλακείας να ξαναπληρώσαν με το παλιό μισθολόγιο ; Φοβάμαι μην δω κάνα 500ευρω τον άλλο μήνα και μου ρθει ταμπλάς !
30/4 πληρώθηκε η γυναίκα μου έσπασε δυτική με 26 μήνες όταν την προσέλαβε το Δεκέμβριο. Πήρε όσα έπαιρνε ούτε αναδρομικά ούτε το νέο ελαφρά αυξημένο μισθό....ας ελπίσουμε να κάνουν την κατάταξη άμεσα
Καλησπέρα! Επειδή με τη δική μου διεύθυνση δυσκολεύομαι να βγάλωω άκρη; Να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Αρχικά, το Μεταπτυχιακό δεν θεωρείται (με το νέο μισθολόγιο) ως 2 χρόνια προϋπηρεσία που σε κατατάσσει στον Ε βαθμό;Επίσης, η σελίδα που μας δίνουν για να βλέπουμε τη μισθοδοσία μας έχει συγκεντρωμένο το βασικό με τα επιδόματα κι έτσι δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς πληρώνομαι. Πώς μπορώ να τα τσεκάρω όλα αυτά;