0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για το επίδομα του ΟΑΕΔ χρειάζεται το βιβλιάριο υγείας του ΙΚΑ; Γιατί εγώ δεν το έχω πάρει.Για το επίδομα απόλυσης φαντάζομαι πως δε χρειάζεται.Ας απαντήσει παρακαλώ κάποιος που ξέρει σίγουρα.
Παράθεση από: inw στις Ιουνίου 19, 2011, 09:32:17 amΓια το επίδομα του ΟΑΕΔ χρειάζεται το βιβλιάριο υγείας του ΙΚΑ; Γιατί εγώ δεν το έχω πάρει.Για το επίδομα απόλυσης φαντάζομαι πως δε χρειάζεται.Ας απαντήσει παρακαλώ κάποιος που ξέρει σίγουρα.Για καλό και για κακό, κράτα το. Εγώ το κρατούσα πέρυσι και έχω την εντύπωση πως κάτι κοίταξαν σ'αυτό, αν το έχω ανανεώσει μάλλον...Για τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται, αλλά καλού-κακού εγώ το έχω πάντα μαζί μου σε τέτοιες περιπτώσεις...
πόση είναι περίπου η αποζημίωση
τα ενσημα πρεπει να σφραγιστουν στο ικα του σχολειου που δουλεψαμε η σε ποιοδηποτε?
Παράθεση από: pupsi στις Ιουνίου 20, 2011, 01:55:59 pmπόση είναι περίπου η αποζημίωσηΜε πρόσληψη 4/10 μου είπαν πως αποζημίωση + επίδομα άδειας περίπου 750 ευρώ. Από φέτος υπάρχει ένας φόρος που παρακρατούν , γι΄αυτό και τα χρήματα είναι λιγότερα από άλλα χρόνια...