0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mania1 στις Νοεμβρίου 16, 2011, 08:58:19 am Έχει κάποιος ενημέρωση για το ύψος του μισθού; Από τη β αθήνας που μίλησα περιμένουν οδηγίες για το πώς θα μας κατατάξουν. Όσο για τους μισθούς Σεπτ. Οκτ. που θα τους δούμε τέλη Νοέμβρη θα είναι με μκ 18 και είναι αμφίβολο αν θα πάρουμε τα χρήματα της διαφοράς με το μκ που βρισκόμαστε. Σας έχουν πει κάτι διαφορετικό; Καλό είναι να ξέρουμε τι γίνεται για να μη ν τους αφήσουμε να κάνουν ό,τι θέλουν. Μην ξεχνάτε ότι οι μόνιμοι πληρώθηκαν με το μκ που είχαν και όχι με 18. Επίσης αυτοί πώς θα πληρωθούν το Νοέμβριο; Δε θα γίνει η κατάταξή τους βάσει της προυπηρεσίας τους; Γιατί σε μας δε θα γίνει το ίδιο (έτσι μου είπαν από τη δευτ., περιμένουν οδηγίες για να δουν αν η προυπηρεσία θα μετρηθεί και πώς); Καλησπέρα σε όλους! Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει. Από την Α' Πειραιά που ρώτησα δεν υπάρχει καμία διευκρινιστική εγκύκλιος. Ούτε για την προϋπηρεσία(που προσωπικά για Σεπτ-Οκτ δεν πιστεύω ότι θα αναγνωριστεί αναδρομικά),ούτε για μεταπτυχιακά,διδακτορικό κτλ. Δεν βλέπω δε να γίνεται και σύντομα η κατάταξη(η όποια κατάταξη)στο ενιαίο μισθολόγιο. πχ.από τη διεύθυνση μου κατέστη σαφές ότι δεν νομίζουν καν ότι στους επόμενους μήνες θα έχουν προλάβει να μου περάσουν στο σύστημα διδακτορικό κτλ..ήδη αναγνωρισμένου από πράξη ΠΥΣΔΕ!άρα τι κατάταξη να αναμένω;;;;;;
Έχει κάποιος ενημέρωση για το ύψος του μισθού; Από τη β αθήνας που μίλησα περιμένουν οδηγίες για το πώς θα μας κατατάξουν. Όσο για τους μισθούς Σεπτ. Οκτ. που θα τους δούμε τέλη Νοέμβρη θα είναι με μκ 18 και είναι αμφίβολο αν θα πάρουμε τα χρήματα της διαφοράς με το μκ που βρισκόμαστε. Σας έχουν πει κάτι διαφορετικό; Καλό είναι να ξέρουμε τι γίνεται για να μη ν τους αφήσουμε να κάνουν ό,τι θέλουν. Μην ξεχνάτε ότι οι μόνιμοι πληρώθηκαν με το μκ που είχαν και όχι με 18. Επίσης αυτοί πώς θα πληρωθούν το Νοέμβριο; Δε θα γίνει η κατάταξή τους βάσει της προυπηρεσίας τους; Γιατί σε μας δε θα γίνει το ίδιο (έτσι μου είπαν από τη δευτ., περιμένουν οδηγίες για να δουν αν η προυπηρεσία θα μετρηθεί και πώς);
Παράθεση από: jak_13 στις Νοεμβρίου 16, 2011, 11:39:14 amΠαράθεση από: mania1 στις Νοεμβρίου 16, 2011, 08:58:19 am Έχει κάποιος ενημέρωση για το ύψος του μισθού; Από τη β αθήνας που μίλησα περιμένουν οδηγίες για το πώς θα μας κατατάξουν. Όσο για τους μισθούς Σεπτ. Οκτ. που θα τους δούμε τέλη Νοέμβρη θα είναι με μκ 18 και είναι αμφίβολο αν θα πάρουμε τα χρήματα της διαφοράς με το μκ που βρισκόμαστε. Σας έχουν πει κάτι διαφορετικό; Καλό είναι να ξέρουμε τι γίνεται για να μη ν τους αφήσουμε να κάνουν ό,τι θέλουν. Μην ξεχνάτε ότι οι μόνιμοι πληρώθηκαν με το μκ που είχαν και όχι με 18. Επίσης αυτοί πώς θα πληρωθούν το Νοέμβριο; Δε θα γίνει η κατάταξή τους βάσει της προυπηρεσίας τους; Γιατί σε μας δε θα γίνει το ίδιο (έτσι μου είπαν από τη δευτ., περιμένουν οδηγίες για να δουν αν η προυπηρεσία θα μετρηθεί και πώς);Ούτε το Νοέμβριο, ούτε το Δεκέμβριο. Όταν θα εφαρμοστεί το νέο μισθολόγιο θα είναι για όλους και μάλλον αναδρομικά.Στη Θεσσαλονίκη είπαν ότι αναδρομικά δε θα πάρουμε ΤΙΠΟΤΑ!!! Και μάλιστα ένιωσα εντελώς ηλίθια όταν το ρώτησα....... Σα να μη τα δικαιούμαστε ένα πράγμα.......
Παράθεση από: mania1 στις Νοεμβρίου 16, 2011, 08:58:19 am Έχει κάποιος ενημέρωση για το ύψος του μισθού; Από τη β αθήνας που μίλησα περιμένουν οδηγίες για το πώς θα μας κατατάξουν. Όσο για τους μισθούς Σεπτ. Οκτ. που θα τους δούμε τέλη Νοέμβρη θα είναι με μκ 18 και είναι αμφίβολο αν θα πάρουμε τα χρήματα της διαφοράς με το μκ που βρισκόμαστε. Σας έχουν πει κάτι διαφορετικό; Καλό είναι να ξέρουμε τι γίνεται για να μη ν τους αφήσουμε να κάνουν ό,τι θέλουν. Μην ξεχνάτε ότι οι μόνιμοι πληρώθηκαν με το μκ που είχαν και όχι με 18. Επίσης αυτοί πώς θα πληρωθούν το Νοέμβριο; Δε θα γίνει η κατάταξή τους βάσει της προυπηρεσίας τους; Γιατί σε μας δε θα γίνει το ίδιο (έτσι μου είπαν από τη δευτ., περιμένουν οδηγίες για να δουν αν η προυπηρεσία θα μετρηθεί και πώς);Ούτε το Νοέμβριο, ούτε το Δεκέμβριο. Όταν θα εφαρμοστεί το νέο μισθολόγιο θα είναι για όλους και μάλλον αναδρομικά.
Παράθεση από: SantaZ στις Νοεμβρίου 16, 2011, 02:55:40 pmΠαράθεση από: mania1 στις Νοεμβρίου 16, 2011, 08:58:19 am Έχει κάποιος ενημέρωση για το ύψος του μισθού; Από τη β αθήνας που μίλησα περιμένουν οδηγίες για το πώς θα μας κατατάξουν. Όσο για τους μισθούς Σεπτ. Οκτ. που θα τους δούμε τέλη Νοέμβρη θα είναι με μκ 18 και είναι αμφίβολο αν θα πάρουμε τα χρήματα της διαφοράς με το μκ που βρισκόμαστε. Σας έχουν πει κάτι διαφορετικό; Καλό είναι να ξέρουμε τι γίνεται για να μη ν τους αφήσουμε να κάνουν ό,τι θέλουν. Μην ξεχνάτε ότι οι μόνιμοι πληρώθηκαν με το μκ που είχαν και όχι με 18. Επίσης αυτοί πώς θα πληρωθούν το Νοέμβριο; Δε θα γίνει η κατάταξή τους βάσει της προυπηρεσίας τους; Γιατί σε μας δε θα γίνει το ίδιο (έτσι μου είπαν από τη δευτ., περιμένουν οδηγίες για να δουν αν η προυπηρεσία θα μετρηθεί και πώς); Καλησπέρα σε όλους! Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει. Από την Α' Πειραιά που ρώτησα δεν υπάρχει καμία διευκρινιστική εγκύκλιος. Ούτε για την προϋπηρεσία(που προσωπικά για Σεπτ-Οκτ δεν πιστεύω ότι θα αναγνωριστεί αναδρομικά),ούτε για μεταπτυχιακά,διδακτορικό κτλ. Δεν βλέπω δε να γίνεται και σύντομα η κατάταξη(η όποια κατάταξη)στο ενιαίο μισθολόγιο. πχ.από τη διεύθυνση μου κατέστη σαφές ότι δεν νομίζουν καν ότι στους επόμενους μήνες θα έχουν προλάβει να μου περάσουν στο σύστημα διδακτορικό κτλ..ήδη αναγνωρισμένου από πράξη ΠΥΣΔΕ!άρα τι κατάταξη να αναμένω;;;;;;Συνάδελφε, το μήνυμα αυτό δεν το έγραψα εγώ, όπως φαίνεται στην παράθεσή σου. Αν μπορείς διόρθωσέ το.
O αναπληρωτής θα λαμβάνει τον μισθό που αντιστοιχεί στο κατώτερο κλιμάκιο του εισαγωγικού βαθμού του δημοσίου υπαλλήλου της ειδικότητας του. Δηλαδή 660 ευρώ, αν συμπεριλάβουν τις κρατήσεις που έχουν οι νεοδιόριστοι. Αν δεν τις συμπεριλάβουν θα είναι 783 ευρώ αν δεν έχεις μεταπτυχιακό και 858 αν έχεις μεταπτυχιακό. Επ'αυτών των μισθών αναλογικά υπολογίζονται οι μισθοί των ΑΜΩ. Οι παραπάνω μισθοί είναι για ΠΕ. Θεωρώ ότι αφού πλέον υπάρχει ενιαίο μισθολόγιο για όλο το δημόσιο, οι εκπαιδευτικοί απόφοιτοι ΤΕΙ θα αμοίβονται με τους προβλεπόμενους μισθούς της κατηγορίας ΤΕ, όπως και σε όλο το υπόλοιπο δημόσιο.
Παράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 17, 2011, 06:05:38 pmO αναπληρωτής θα λαμβάνει τον μισθό που αντιστοιχεί στο κατώτερο κλιμάκιο του εισαγωγικού βαθμού του δημοσίου υπαλλήλου της ειδικότητας του. Δηλαδή 660 ευρώ, αν συμπεριλάβουν τις κρατήσεις που έχουν οι νεοδιόριστοι. Αν δεν τις συμπεριλάβουν θα είναι 783 ευρώ αν δεν έχεις μεταπτυχιακό και 858 αν έχεις μεταπτυχιακό. Επ'αυτών των μισθών αναλογικά υπολογίζονται οι μισθοί των ΑΜΩ. Οι παραπάνω μισθοί είναι για ΠΕ. Θεωρώ ότι αφού πλέον υπάρχει ενιαίο μισθολόγιο για όλο το δημόσιο, οι εκπαιδευτικοί απόφοιτοι ΤΕΙ θα αμοίβονται με τους προβλεπόμενους μισθούς της κατηγορίας ΤΕ, όπως και σε όλο το υπόλοιπο δημόσιο.Πότε εστάλη εγκύκλιος για τους αναπληρωτές;
Παράθεση από: SantaZ στις Νοεμβρίου 17, 2011, 06:28:33 pmΠαράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 17, 2011, 06:05:38 pmO αναπληρωτής θα λαμβάνει τον μισθό που αντιστοιχεί στο κατώτερο κλιμάκιο του εισαγωγικού βαθμού του δημοσίου υπαλλήλου της ειδικότητας του. Δηλαδή 660 ευρώ, αν συμπεριλάβουν τις κρατήσεις που έχουν οι νεοδιόριστοι. Αν δεν τις συμπεριλάβουν θα είναι 783 ευρώ αν δεν έχεις μεταπτυχιακό και 858 αν έχεις μεταπτυχιακό. Επ'αυτών των μισθών αναλογικά υπολογίζονται οι μισθοί των ΑΜΩ. Οι παραπάνω μισθοί είναι για ΠΕ. Θεωρώ ότι αφού πλέον υπάρχει ενιαίο μισθολόγιο για όλο το δημόσιο, οι εκπαιδευτικοί απόφοιτοι ΤΕΙ θα αμοίβονται με τους προβλεπόμενους μισθούς της κατηγορίας ΤΕ, όπως και σε όλο το υπόλοιπο δημόσιο.Πότε εστάλη εγκύκλιος για τους αναπληρωτές;Από ότι έχω μάθει από διάφορους αιρετούς διαφορετικών διευθύνσεων, ήδη ο νέος νόμος καθορίζει τι θα γίνει με τους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου. Όλοι μου έχουν πει το ίδιο πράγμα για τον μισθό του εισαγωγικού βαθμού.
Παράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 17, 2011, 06:33:26 pmΠαράθεση από: SantaZ στις Νοεμβρίου 17, 2011, 06:28:33 pmΠαράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 17, 2011, 06:05:38 pmO αναπληρωτής θα λαμβάνει τον μισθό που αντιστοιχεί στο κατώτερο κλιμάκιο του εισαγωγικού βαθμού του δημοσίου υπαλλήλου της ειδικότητας του. Δηλαδή 660 ευρώ, αν συμπεριλάβουν τις κρατήσεις που έχουν οι νεοδιόριστοι. Αν δεν τις συμπεριλάβουν θα είναι 783 ευρώ αν δεν έχεις μεταπτυχιακό και 858 αν έχεις μεταπτυχιακό. Επ'αυτών των μισθών αναλογικά υπολογίζονται οι μισθοί των ΑΜΩ. Οι παραπάνω μισθοί είναι για ΠΕ. Θεωρώ ότι αφού πλέον υπάρχει ενιαίο μισθολόγιο για όλο το δημόσιο, οι εκπαιδευτικοί απόφοιτοι ΤΕΙ θα αμοίβονται με τους προβλεπόμενους μισθούς της κατηγορίας ΤΕ, όπως και σε όλο το υπόλοιπο δημόσιο.Πότε εστάλη εγκύκλιος για τους αναπληρωτές;Από ότι έχω μάθει από διάφορους αιρετούς διαφορετικών διευθύνσεων, ήδη ο νέος νόμος καθορίζει τι θα γίνει με τους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου. Όλοι μου έχουν πει το ίδιο πράγμα για τον μισθό του εισαγωγικού βαθμού. Με μεταπτυχιακό και διδακτορικό θα είμαστε σε διαφορετικό κλιμάκιο μισθολογικά; Εγώ φοβάμαι ότι δεν θα αναγνωριστούν ούτε αυτά..Δε ξέρω..
Το αν υπάρχουν παιδιά και πόσα θα μετράει ή όχι; Και με ποιά λογική θα έχουν οι αναπληρωτές τις ίδιες κρατήσεις με τους νεοδιόριστους; Θα έχουν και την ίδια ασφαλιστική κάλυψη δηλαδή στο ίδιο ταμείο;