0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό βράδυ σε όλους!Έχει κανείς καμία τελευταία πληροφορία σχετικά με το πότε θα είμαστε γνώστες του μισθού μας με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου; Πότε δηλαδή να περιμένουμε τη διευκρινιστική εγκύκλιο για προϋπηρεσία, μεταπτυχιακό,διδακτορικό κτλ;
Παράθεση από: SantaZ στις Νοεμβρίου 20, 2011, 10:34:28 pmΚαλό βράδυ σε όλους!Έχει κανείς καμία τελευταία πληροφορία σχετικά με το πότε θα είμαστε γνώστες του μισθού μας με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου; Πότε δηλαδή να περιμένουμε τη διευκρινιστική εγκύκλιο για προϋπηρεσία, μεταπτυχιακό,διδακτορικό κτλ;Όλοι αυτό αναρωτιόμαστε....
Παράθεση από: evievi στις Νοεμβρίου 18, 2011, 03:26:40 pmΘα μπορουσε καποιος να μας πει αν εχει πληρωθει και ποσα; Δεν εχω παρακολουθησει τη συζητηση γιατι τωρα διοριστικα αναπληρωτρια. Στη δευτεροβαθμια μου ειπαν οτι προς το παρον ο μισθος θα ειναι περιπου 100 ευρω λιγοτερα απο περυσι λογω του επιδοματος αποδοσης (αν θυμαμαι καλα, 50ε) και γιατι φετος πληρωνομαστε με ΜΚ18 και οχι 17 που ειχα περυσι (50ε). Απο 1/1/2011 που θα μας καταταξουν στους βαθμους δεν ηξεραν να απαντησουν.Πληρωθηκε κανεις μεχρι στιγμης για να ξερω αν ισχυουν αυτα που μου ειπαν;Απο 8 Σεπτεμβρη εως 31 Οκτωβρη 2050 ευρω χωρις τιποτα (παιδια μεταπτυχιακο προβληματικη κλπ) Απλα περσι ειχα παει σε ΜΚ 17 που δε νομιζω να επαιξε ρολο.
Θα μπορουσε καποιος να μας πει αν εχει πληρωθει και ποσα; Δεν εχω παρακολουθησει τη συζητηση γιατι τωρα διοριστικα αναπληρωτρια. Στη δευτεροβαθμια μου ειπαν οτι προς το παρον ο μισθος θα ειναι περιπου 100 ευρω λιγοτερα απο περυσι λογω του επιδοματος αποδοσης (αν θυμαμαι καλα, 50ε) και γιατι φετος πληρωνομαστε με ΜΚ18 και οχι 17 που ειχα περυσι (50ε). Απο 1/1/2011 που θα μας καταταξουν στους βαθμους δεν ηξεραν να απαντησουν.Πληρωθηκε κανεις μεχρι στιγμης για να ξερω αν ισχυουν αυτα που μου ειπαν;
Παράθεση από: Touristakos στις Νοεμβρίου 18, 2011, 03:29:23 pmΠαράθεση από: evievi στις Νοεμβρίου 18, 2011, 03:26:40 pmΘα μπορουσε καποιος να μας πει αν εχει πληρωθει και ποσα; Δεν εχω παρακολουθησει τη συζητηση γιατι τωρα διοριστικα αναπληρωτρια. Στη δευτεροβαθμια μου ειπαν οτι προς το παρον ο μισθος θα ειναι περιπου 100 ευρω λιγοτερα απο περυσι λογω του επιδοματος αποδοσης (αν θυμαμαι καλα, 50ε) και γιατι φετος πληρωνομαστε με ΜΚ18 και οχι 17 που ειχα περυσι (50ε). Απο 1/1/2011 που θα μας καταταξουν στους βαθμους δεν ηξεραν να απαντησουν.Πληρωθηκε κανεις μεχρι στιγμης για να ξερω αν ισχυουν αυτα που μου ειπαν;Απο 8 Σεπτεμβρη εως 31 Οκτωβρη 2050 ευρω χωρις τιποτα (παιδια μεταπτυχιακο προβληματικη κλπ) Απλα περσι ειχα παει σε ΜΚ 17 που δε νομιζω να επαιξε ρολο.Οι αναπληρωτές πληρωθήκαμε όλοι με ΜΚ 18!!
Σήμερα υπέγραψα τη σύμβασή μου ως ΑΜΩ με 15 ώρες στην Αβάθμια. Το ποσό που αναγραφόταν ήταν 913,23 μικτά. Είμαι έγγαμος με 1 παιδί και δεν έχω μεταπτυχιακό. Πειτε μου σας παρακαλώ όποιος ξέρει, σε αυτό το ποσο έχει ήδη προσμετρηθεί και το επίδομα παιδιού και αν ναι πόσο είναι αυτό; Οι υπόλοιποι που υπογράψατε σύμβαση ως ΑΜΩ και ΔΕΝ έχετε παιδιά τι ποσό έγραφε;;;Επίσης καθαρά πόσα βγαίνουν με βάση το παραπάνω ποσό;
Παράθεση από: mpelas στις Νοεμβρίου 23, 2011, 04:14:23 pmΣήμερα υπέγραψα τη σύμβασή μου ως ΑΜΩ με 15 ώρες στην Αβάθμια. Το ποσό που αναγραφόταν ήταν 913,23 μικτά. Είμαι έγγαμος με 1 παιδί και δεν έχω μεταπτυχιακό. Πειτε μου σας παρακαλώ όποιος ξέρει, σε αυτό το ποσο έχει ήδη προσμετρηθεί και το επίδομα παιδιού και αν ναι πόσο είναι αυτό; Οι υπόλοιποι που υπογράψατε σύμβαση ως ΑΜΩ και ΔΕΝ έχετε παιδιά τι ποσό έγραφε;;;Επίσης καθαρά πόσα βγαίνουν με βάση το παραπάνω ποσό;To θέμα δεν είναι το τωρινό ποσό που αναγραφόταν, το θέμα είναι πόσο θα βγει με το νέο μισθολόγιο το οποίο θα ισχύσει αναδρομικά από 1 Νοεμβρίου.
Παράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 23, 2011, 05:30:45 pmΠαράθεση από: mpelas στις Νοεμβρίου 23, 2011, 04:14:23 pmΣήμερα υπέγραψα τη σύμβασή μου ως ΑΜΩ με 15 ώρες στην Αβάθμια. Το ποσό που αναγραφόταν ήταν 913,23 μικτά. Είμαι έγγαμος με 1 παιδί και δεν έχω μεταπτυχιακό. Πειτε μου σας παρακαλώ όποιος ξέρει, σε αυτό το ποσο έχει ήδη προσμετρηθεί και το επίδομα παιδιού και αν ναι πόσο είναι αυτό; Οι υπόλοιποι που υπογράψατε σύμβαση ως ΑΜΩ και ΔΕΝ έχετε παιδιά τι ποσό έγραφε;;;Επίσης καθαρά πόσα βγαίνουν με βάση το παραπάνω ποσό;To θέμα δεν είναι το τωρινό ποσό που αναγραφόταν, το θέμα είναι πόσο θα βγει με το νέο μισθολόγιο το οποίο θα ισχύσει αναδρομικά από 1 Νοεμβρίου.Έχω την εντύπωση ότι αν υπογράψεις σύμβαση μέσω ΕΣΠΑ, δεν αλλάζει ο μισθός ό,τι και να γίνει! Όσα γράφει παίρνεις...
Δεν πληρωθηκαν όλοι με ΜΚ18. Εγω που ειμαι 5ετους φοιτησης με πληρωσαν με Μ.Κ17 τον Οκτωβριο(παρόλο που ημουν μ.κ16).. Τωρα ο μισθος του Νοεμβρη και επειτα είναι ενα μυστηριο. ΑΛΛΑ αυτό που μου ανέφεραν απο τα γραφειο πρωτοβαθμιας είναι οτι μπορεί με το νεο μισθολογιο να δώσουν 1 χρόνο bonus στο νεο Μ.Κ για τους 5ετης φοιτησης όπως δίνει για παραδειγμα το μεταπτυχιακο 2 χρονια και το διδακτορικο 6 χρονια...
Παράθεση από: manosmc στις Νοεμβρίου 24, 2011, 01:59:20 amΔεν πληρωθηκαν όλοι με ΜΚ18. Εγω που ειμαι 5ετους φοιτησης με πληρωσαν με Μ.Κ17 τον Οκτωβριο(παρόλο που ημουν μ.κ16).. Τωρα ο μισθος του Νοεμβρη και επειτα είναι ενα μυστηριο. ΑΛΛΑ αυτό που μου ανέφεραν απο τα γραφειο πρωτοβαθμιας είναι οτι μπορεί με το νεο μισθολογιο να δώσουν 1 χρόνο bonus στο νεο Μ.Κ για τους 5ετης φοιτησης όπως δίνει για παραδειγμα το μεταπτυχιακο 2 χρονια και το διδακτορικο 6 χρονια...Μα αυτό είναι το λογικό να δώσουν 1 χρόνο σε αυτούς που είναι 5 ετους και 2 σε αυτούς που είναι 6 ετους.Μπορείς να αναφέρεις ποσό και αν εισαι ΑΜΩ/ΑΚΩ? Για το Νοεμβρη εχεις υπογράψει νέα σύμβαση?
Παράθεση από: thrasius στις Νοεμβρίου 24, 2011, 09:32:23 amΠαράθεση από: manosmc στις Νοεμβρίου 24, 2011, 01:59:20 amΔεν πληρωθηκαν όλοι με ΜΚ18. Εγω που ειμαι 5ετους φοιτησης με πληρωσαν με Μ.Κ17 τον Οκτωβριο(παρόλο που ημουν μ.κ16).. Τωρα ο μισθος του Νοεμβρη και επειτα είναι ενα μυστηριο. ΑΛΛΑ αυτό που μου ανέφεραν απο τα γραφειο πρωτοβαθμιας είναι οτι μπορεί με το νεο μισθολογιο να δώσουν 1 χρόνο bonus στο νεο Μ.Κ για τους 5ετης φοιτησης όπως δίνει για παραδειγμα το μεταπτυχιακο 2 χρονια και το διδακτορικο 6 χρονια...Μα αυτό είναι το λογικό να δώσουν 1 χρόνο σε αυτούς που είναι 5 ετους και 2 σε αυτούς που είναι 6 ετους.Μπορείς να αναφέρεις ποσό και αν εισαι ΑΜΩ/ΑΚΩ? Για το Νοεμβρη εχεις υπογράψει νέα σύμβαση?Οχι και κανένας αλλος δεν έχει υπογράψει.. Ούτε και οι ίδιοι απο το γραφείο δεν γνωρίζουν τίποτα... Ομως μου είπαν οτι εαν δεν μας καλέσουν να υπογράψουμε μεχρι 30 Νοεμβρη αυτό σημαίνει οτι για το μηνα Νοεμβρη θα πάρουμε τα ίδια λεφτά για τον Οκτωβρη.... Επίσης και οι υπάλληλοι απο τα γραφεία δεν τους έχει έρθει κάποια μισθολογική εντολή για τους αναπληρωτές.... Προσωπικά πιστευω και φοβάμαι πως εαν πράγματι συμβεί ετσι, πιθανον να μας κανουν επιπλεον κρατησεις και μπορει τον Ιανουάριο να πάρουμε πολυ μικροτερο μισθό και απο τα 840 που έχουν αναφέρει με το νεο μισθολογιο...