0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατ αρχην το θεμα δεν ειναι να συγκρινουμε ποιος μοχθησε περισσοτερο, ολοι διαβασαμε, πηραμε ενα πτυχιο, μας ειπαν να δωσουμε ασεπ, δωσαμε, γυρισαμε ολα τα χωρια για να μαζεψουμε μορια που πια δε μετρανε, και ολα αυτα για να μη μπορουμε πλεον ουτε να επιβιωσουμε, με 8 μηνες το χρονο κ μισθο της πεινας.... οσο πιστευουμε στην τρομοκρατια που μας επιβαλλουν θα ειμαστε του χεριου τους, εδω και πολυ καιρο λεω να βρουμε ενα τροπο να αντιδρασουμε ολοι μαζι, γιατι οσο δεχομαστε τα παραλογα τοσο θα μας κανουν χειροτερα
Παράθεση από: katerinaa στις Νοεμβρίου 30, 2011, 11:15:08 pmΚατ αρχην το θεμα δεν ειναι να συγκρινουμε ποιος μοχθησε περισσοτερο, ολοι διαβασαμε, πηραμε ενα πτυχιο, μας ειπαν να δωσουμε ασεπ, δωσαμε, γυρισαμε ολα τα χωρια για να μαζεψουμε μορια που πια δε μετρανε, και ολα αυτα για να μη μπορουμε πλεον ουτε να επιβιωσουμε, με 8 μηνες το χρονο κ μισθο της πεινας.... οσο πιστευουμε στην τρομοκρατια που μας επιβαλλουν θα ειμαστε του χεριου τους, εδω και πολυ καιρο λεω να βρουμε ενα τροπο να αντιδρασουμε ολοι μαζι, γιατι οσο δεχομαστε τα παραλογα τοσο θα μας κανουν χειροτερα
Παράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 30, 2011, 11:20:02 pmΠαράθεση από: katerinaa στις Νοεμβρίου 30, 2011, 11:15:08 pmΚατ αρχην το θεμα δεν ειναι να συγκρινουμε ποιος μοχθησε περισσοτερο, ολοι διαβασαμε, πηραμε ενα πτυχιο, μας ειπαν να δωσουμε ασεπ, δωσαμε, γυρισαμε ολα τα χωρια για να μαζεψουμε μορια που πια δε μετρανε, και ολα αυτα για να μη μπορουμε πλεον ουτε να επιβιωσουμε, με 8 μηνες το χρονο κ μισθο της πεινας.... οσο πιστευουμε στην τρομοκρατια που μας επιβαλλουν θα ειμαστε του χεριου τους, εδω και πολυ καιρο λεω να βρουμε ενα τροπο να αντιδρασουμε ολοι μαζι, γιατι οσο δεχομαστε τα παραλογα τοσο θα μας κανουν χειροτερα
Παράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 30, 2011, 11:27:46 pmΠαράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 30, 2011, 11:20:02 pmΠαράθεση από: katerinaa στις Νοεμβρίου 30, 2011, 11:15:08 pmΚατ αρχην το θεμα δεν ειναι να συγκρινουμε ποιος μοχθησε περισσοτερο, ολοι διαβασαμε, πηραμε ενα πτυχιο, μας ειπαν να δωσουμε ασεπ, δωσαμε, γυρισαμε ολα τα χωρια για να μαζεψουμε μορια που πια δε μετρανε, και ολα αυτα για να μη μπορουμε πλεον ουτε να επιβιωσουμε, με 8 μηνες το χρονο κ μισθο της πεινας.... οσο πιστευουμε στην τρομοκρατια που μας επιβαλλουν θα ειμαστε του χεριου τους, εδω και πολυ καιρο λεω να βρουμε ενα τροπο να αντιδρασουμε ολοι μαζι, γιατι οσο δεχομαστε τα παραλογα τοσο θα μας κανουν χειροτερα
Παράθεση από: panos2 στις Νοεμβρίου 30, 2011, 11:41:28 pmΠαράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 30, 2011, 11:27:46 pmΠαράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 30, 2011, 11:20:02 pmΠαράθεση από: katerinaa στις Νοεμβρίου 30, 2011, 11:15:08 pmΚατ αρχην το θεμα δεν ειναι να συγκρινουμε ποιος μοχθησε περισσοτερο, ολοι διαβασαμε, πηραμε ενα πτυχιο, μας ειπαν να δωσουμε ασεπ, δωσαμε, γυρισαμε ολα τα χωρια για να μαζεψουμε μορια που πια δε μετρανε, και ολα αυτα για να μη μπορουμε πλεον ουτε να επιβιωσουμε, με 8 μηνες το χρονο κ μισθο της πεινας.... οσο πιστευουμε στην τρομοκρατια που μας επιβαλλουν θα ειμαστε του χεριου τους, εδω και πολυ καιρο λεω να βρουμε ενα τροπο να αντιδρασουμε ολοι μαζι, γιατι οσο δεχομαστε τα παραλογα τοσο θα μας κανουν χειροτερα
Παράθεση από: serik στις Δεκεμβρίου 01, 2011, 12:31:35 amΠαράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 30, 2011, 11:20:02 pmΠαράθεση από: katerinaa στις Νοεμβρίου 30, 2011, 11:15:08 pmΚατ αρχην το θεμα δεν ειναι να συγκρινουμε ποιος μοχθησε περισσοτερο, ολοι διαβασαμε, πηραμε ενα πτυχιο, μας ειπαν να δωσουμε ασεπ, δωσαμε, γυρισαμε ολα τα χωρια για να μαζεψουμε μορια που πια δε μετρανε, και ολα αυτα για να μη μπορουμε πλεον ουτε να επιβιωσουμε, με 8 μηνες το χρονο κ μισθο της πεινας.... οσο πιστευουμε στην τρομοκρατια που μας επιβαλλουν θα ειμαστε του χεριου τους, εδω και πολυ καιρο λεω να βρουμε ενα τροπο να αντιδρασουμε ολοι μαζι, γιατι οσο δεχομαστε τα παραλογα τοσο θα μας κανουν χειροτερα
Παράθεση από: jak_13 στις Νοεμβρίου 29, 2011, 10:10:36 pmΠαράθεση από: evistroumf στις Νοεμβρίου 29, 2011, 10:00:46 pmΝα κάνω μια ερώτηση..Είμαι πε06 αναπληρώτρια στην πρωτοβάθμια(όχι μεσω ΕΣΠΑ).Δεν υπογράφουμε σύμβαση???Μου είπαν από την πρωτοβάθμια οτι μόνο οι ΕΣΠΑ υπογράφουν σύμβαση.Όλοι οι αναπληρωτές υπογράφουν σύμβαση.Κι όμως δεν υπογράφουμε όλοι..... Μου το είπαν στη Δευτεροβάθμια του νομού μου. Υπογράφουμε μόνο ανάληψη υπηρεσίας αλλά όχι σύμβαση - αν και υπάρχει αλλά δεν την παίρνουμε ποτέ στα χέρια μας! Πέρσυ ήμουν μέσω ΕΣΠΑ και υπογράψαμε+πήραμε σύμβαση.
Παράθεση από: evistroumf στις Νοεμβρίου 29, 2011, 10:00:46 pmΝα κάνω μια ερώτηση..Είμαι πε06 αναπληρώτρια στην πρωτοβάθμια(όχι μεσω ΕΣΠΑ).Δεν υπογράφουμε σύμβαση???Μου είπαν από την πρωτοβάθμια οτι μόνο οι ΕΣΠΑ υπογράφουν σύμβαση.Όλοι οι αναπληρωτές υπογράφουν σύμβαση.
Να κάνω μια ερώτηση..Είμαι πε06 αναπληρώτρια στην πρωτοβάθμια(όχι μεσω ΕΣΠΑ).Δεν υπογράφουμε σύμβαση???Μου είπαν από την πρωτοβάθμια οτι μόνο οι ΕΣΠΑ υπογράφουν σύμβαση.
Σε ποια δουλειά σε παίρνουν και δεν ξέρεις πόσα και πότε θα πληρωθείς; Αυτό που γίνεται είναι απαράδεκτο. Εγώ είμαι ΑΜΩ και θέλω να ξέρω αν μπορώ για βιοποριστικούς λόγους να συνεχίσω ή να παραιτηθώ να ησυχάσω.