*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 603255 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #2002 στις: Μαρτίου 07, 2012, 11:30:54 pm »
Δηλαδή είναι να τρελαίνεσαι ρε παιδιά...Και δε βρίσκεις και το δίκιο σου πουθενά......Εμένα μου έβγαλαν προϋπηρεσία 2 χρόνια 5 μήνες και 11 μέρες κ μου είπαν ότι θα μπούμε όλοι στο στ βαθμό αυτό το μήνα και ότι θα πληρωθούμε στις 13......Πραγματικά δεν ξέρω πώς λειτουργούν....Όταν τους ρώτησα πού φαίνεται η κατάταξη,μου είπαν δεν την έχουμε βγάλει ακόμα....Ό,τι να ΄ναι!

Kι εμένα το ίδιο. Αγνόησαν 7 χρόνια προυπηρεσίας και μεταπτυχιακό και πληρώθηκα με κλιμάκιο ΣΤ μείον 150 αναδρομικά...
Εν τω μεταξύ έχω κι εγώ 2 χρόνια σε ν.π.δ.δ και ήρθε mail ότι δεν μπορούμε πια να τα αναγνωρίσουμε.....Ειλικρινά έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τον κόσμο που σαλτάρει και πάει και φωνάζει στα γραφεία και στις δημόσιες υπηρεσίες......Τα νεύρα μου κρόσια!
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:54:13 »

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2003 στις: Μαρτίου 07, 2012, 11:43:03 pm »
Πάντως η Πρέβεζα έκανε την κατάταξη κ όσοι έχουν 2 χρονια κ 1 μέρα τους έβαλε ΣΤ0 !!!
http://dide.pre.sch.gr/portal/images/stories/eggrafa/various/misthodosia/katataji_anaplirwtwn.pdf

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2004 στις: Μαρτίου 08, 2012, 12:03:17 am »
Πάντως η Πρέβεζα έκανε την κατάταξη κ όσοι έχουν 2 χρονια κ 1 μέρα τους έβαλε ΣΤ0 !!!
http://dide.pre.sch.gr/portal/images/stories/eggrafa/various/misthodosia/katataji_anaplirwtwn.pdf
Μα πώς έγινε αυτό;Παραπάνω οι συνάδελφοι ανέλυσαν με επιχειρήματα ότι με έστω και μια μέρα μετά τα 2 χρόνια πας στον Ε0....
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2005 στις: Μαρτίου 08, 2012, 12:09:02 am »
Και στην άθλια Πιερίας έχει ανακοινώσει κ επισυναπτομενο αρχείο που λέει ότι 2-6 χρονια είσαι ε...τι να πει κανείς για την Πρέβεζα.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:54:13 »

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2006 στις: Μαρτίου 08, 2012, 12:22:47 am »
Να τους το πείτε.Δε γίνονται αυτά.Να δεις τα κάνουν επίτηδες.Σου λέει άστα τα κορόιδα,μπορεί να μην πάρουν χαμπάρι.Δεν ξέρω τι άλλο να πω.....(άθλια....αχαχαχ..ακριβώς έτσι! :D)

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2007 στις: Μαρτίου 08, 2012, 12:29:39 am »
http://dide.kyk.sch.gr/index.php/component/k2/item/343-neo_mis8ologio_anaplirwtes

Κ οι Κυκλάδες διευκρινιζουν 2 χρονια 1 μέρα ε

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2008 στις: Μαρτίου 08, 2012, 12:32:14 am »
Καλά η Α Αθήνας...είναι σε άλλο κόσμο!

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2009 στις: Μαρτίου 08, 2012, 12:40:52 am »
Γιατί Θεσκη χθες τους ρώτησα κ λένε δε ξέρουμε τπτ δεν ήρθε έγγραφο...κ άλλες βθμιες έκαναν κατάταξη κ πληρωμή Φεβρουαρίου....κ η διάφορα είναι 86 ευρω περίπου...δεν είναι λίγα αυτές τις εποχές...

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2010 στις: Μαρτίου 08, 2012, 12:46:22 am »
Πώς γίνεται οι μισές διευθύνσεις να έχουν κάνει κατάταξη και να έχουν βγάλει μισθοδοσία και άλλες να μην έχουν ιδέα ή να λένε θα μπείτε όλοι στ και μετά κανονικά γιατί δεν προλαβαίνουμε;;;;;;Και άλλες να κάνουν λάθη;Από τον ίδιο φορέα δεν παίρνουν οδηγίες;Κάποιοι δεν κάνουν κάτι καλά,ερμηνεύουν εγκυκλίους όπως θέλουν και γίνεται το απόλυτο μπάχαλο!Ένας να πει υπεύθυνα τι γίνεται,δεν υπάρχει στα γραφεία;Εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη.......

Αποσυνδεδεμένος FOTINISER

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2011 στις: Μαρτίου 08, 2012, 09:03:35 am »
αν δείτε την ενημέρωση για την μισθολογική κατάταξη στις κυκλάδες, αναφέρει και πάνω από 7 έτη. 8-10 στο Δ1
http://dide.kyk.sch.gr/index.php/component/k2/item/343-neo_mis8ologio_anaplirwtes

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2012 στις: Μαρτίου 08, 2012, 10:47:19 am »
για να σας λυθούν οι απορίες για το αν θα πληρωθούν οι αναπληρωτές 10 ή 13 δίνει η διεύθυνση πιερίας , ανεβάζοντας  μέρος του email που έστειλε το υπουργείο
το παραθέτω παρακάτω

Σας ενημερώνουμε, ότι λόγω του περιορισμένου διαθέσιμου χρόνου για την υποβολή του αρχείου xml που αφορά τη μισθοδοσία ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΦΕ

Αποσυνδεδεμένος prof2

• Νέο μέλος
  • *
  • πως καταντήσαμε λοχία
    • Προφίλ
« Απάντηση #2013 στις: Μαρτίου 08, 2012, 12:45:12 pm »
Γιατί Θεσκη χθες τους ρώτησα κ λένε δε ξέρουμε τπτ δεν ήρθε έγγραφο...κ άλλες βθμιες έκαναν κατάταξη κ πληρωμή Φεβρουαρίου....κ η διάφορα είναι 86 ευρω περίπου...δεν είναι λίγα αυτές τις εποχές...

Μπορει να μην τους εχει ερθει ακομη διευκρινιστικη , αλλιως πες τους να κανουν  ερωτηση . Στη Δ/βαθμια Χαλκιδας μεχρι προχθες το ιδιο ελεγαν ομως τους ηρθε διευκρινιστικη απαντηση και πλεον  οι βαθμοι και ΜΚ ειναι οι ιδιοι με των υπολοιπων Κυκλαδων ,Δωδεκανησων κλπ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2014 στις: Μαρτίου 08, 2012, 01:45:53 pm »
δεν είναι θέμα διευκρινιστικής φαντάζομαι γιατί εγω που πήγα σήμερα στο γραφείο μου είπαν ότι αυτοί βάζουν τα χρόνια στο σύστημα και μας κατατάσει το πρόγραμμα. δεν μπορούν να επέμβουν από τη Διεύθυνση. Εμένα μου είπαν ότι με 10 χρόνια δεν με έπερνε το σύστημα και με 7 με κατέταξε στο Ε1 αντί στο Δ0 σύμφωνα με των κυκλάδων π.χ

απλά δεν ξέρουμε που πρέπει να απευθυνθούμε για να διορθωθούν όλα αυτά. Α!!!!να μην ξεχάσω, δεν μου έπερνε το επίδομα θέσης της προισταμένης .

Πρέπει να ενωθούμε για να ξεκινήσουμε δικαστικούς αγώνες; δεν θα το αντέξω

Αποσυνδεδεμένος mariael

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2015 στις: Μαρτίου 08, 2012, 03:17:29 pm »
απο τον επομενο μηνα,σε οσους τωρα πηραν 1070 ευρω,ο μισθος με τις αναδρομικες κρατησεις θα ειναι 300 ευρω,ενημερωση απο τη β\θμια μεσσηνιας

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182658
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)