*

Αποστολέας Θέμα: Ερώτηση  (Αναγνώστηκε 12710 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος enastron

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ...λογαριάζω το μηδέν μου με το άπειρο...
    • Προφίλ
Απ: Ερώτηση
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 31, 2008, 12:35:56 pm »
καλημερα συναδελφοι. μια ερωτηση θελω να κανω: αν μετα το ωραριο σου ακολουθησει συνεδριαση καθηγητων οι ωρες αυτες μετρανε σαν υπηρεσια; και κατι ακομα αν δινονται βαθμοι την ημερα που δεν εχεις μαθημα ειναι υποχρεωτικο να εισαι εκει και αν ναι μετρανε σαν ωρες προυπηρεσιας;

Ως αναφορά το πρώτο δεν μετράνε οι ώρες αυτές και δεν είναι υποχρωμένος ο ωρομίσθιος να παρευρίσκεται.Αν τώρα η συνεδρίαση γίνει κατά τη διάρκεια του ωραρίου και βρίσκεσαι εκεί μετράνε.Ως αναφορά το δεύτερο κάι πάλι δεν είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται ,αν κι εδώ οι διευθυντές δημιουργούν λίγο θέμα γιατί αν έρθουν σου λέει οι γονείς ποιός θα τους ενημερώσει για το μάθημα σου.Πάντως σίγουρα δεν πληρώνονται γιατί οι ώρες που προσμετρώνται είναι μόνο όσες γράφονται στο ημερήσιο πρόγραμμα
...Ψυχές και σώματα στο χρόνο γυρνάνε...αλλάζουν ονόματα ...και πάλι απ’ την αρχή...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:29:19 »

aeee

• Επισκέπτης
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 31, 2008, 12:41:14 pm »
Ερώτηση: εάν κάτι επείγον τύχει και χρειαστεί να λείψει ο ωρομίσθιος από το σχολείο χωρίς να έχει πάρει αναρρωτική άδεια, μπορεί να λείψει;; τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση;;

Αποσυνδεδεμένος enastron

• Πλήρες μέλος
  • ...λογαριάζω το μηδέν μου με το άπειρο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 31, 2008, 12:47:58 pm »
Ερώτηση: εάν κάτι επείγον τύχει και χρειαστεί να λείψει ο ωρομίσθιος από το σχολείο χωρίς να έχει πάρει αναρρωτική άδεια, μπορεί να λείψει;; τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση;;

Μπορεί να λείψει απλά δεν του μετράνε τις ώρες.Σ αυτά τα θέματα πάντως σημαντικότατο ρόλο παίζει ο διευθυντής ο οποίος,αν θέλει, μπορεί να σε καλύψει κανονικότατα και να σου περάσει τις ώρες αρκεί να μην εκμεταλλεύεσαι την καλοσύνη του και το κάνεις σύστημα!Αν συμβεί μια ή δυο φορές οι περισσσότεροι περνούν κανονικά τις ώρες.
...Ψυχές και σώματα στο χρόνο γυρνάνε...αλλάζουν ονόματα ...και πάλι απ’ την αρχή...

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 31, 2008, 12:53:50 pm »
Με αφορμή την εξέλιξη αυτού του θέματος  θα ήθελα να κάνω μια θερμή παράκληση.
Όταν ανοίγουμε νέο θέμα ας φροντίζουμε ώστε ο τίτλος να είναι όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός και σχετικός με αυτό, ώστε να υπάρχει και η σωστή εξέλιξη της συζήτησης, χωρίς τεράστιες παρεκκλήσεις.
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:29:19 »

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιανουαρίου 31, 2008, 03:04:07 pm »
Επειδή μου έχει τύχει φέτος και σε εμένα να απουσιάσω μια μέρα λόγω χιονιού κατα την μεταβαση μου απο το ένα χωριό στο άλλο  για να δικαιολογήσουν την απουσία μου , μου είπαν οτι χρειάζεται κάποια διαδικασία με "χαρτούρτα".Ετσι μου την πέρασαν αλλά μου τόνισαν οτι θα πρέπει να συντρέχει σοβαρός λόγος  για να μην πάω.
Και βασικά νομίζω αν χρειαστεί κάποιος να απουσιάσει είναι στη καλή θέληση του Διευθυντή να τον καλύψει και οπως είπε και ο enastron αρκεί να μην εκμεταλλεύεται την καλοσύνη του

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιανουαρίου 31, 2008, 05:28:27 pm »
Την ημερα των Τριων Ιεραρχων οι ωρες μας δεν μετρανε ,οσον αφορα την σημερινη μερα η υπευθυνη των ολοημερων της Πρωτοβαθμιας που δουλευω με διαβεβαιωσε οτι οι ωρες μετρανε.Αν περιμενετε απο τους διευθυντες να σας πουν αν οι ωρες μας μετρανε...σωθηκατε καθως το 99,9999999999999 τοις εκατο ειναι παντελως ασχετοι με νομοθεσιες και εγκυκλιους!!!!!Γι'αυτο για να ενημερωνεστε σιγουρα να τηλεφωνητε μονο στις διευθυνσεις που δουλευετε....
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος vassilo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 31, 2008, 10:13:40 pm »
Στα σχολεία που δουλεύετε δεν έχετε φάκελο με τα εισερχόμενα για να ελέγξετε από μόνοι σας; Θεωρητικά δεν είναι σωστό να παρακάμπτουμε τους διευθυντές και να επικοινώνούμε κατευθείαν με τα γραφεία γιατί από ότι λένε και οι συνάδελφοί μου είναι σαν να μην υπολογίζουμε τον διευθυντή . Τώρα αν είναι στραβάδι , τι να πω ;;;;;;;
To teach or not to teach?

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 31, 2008, 10:20:10 pm »
Στα σχολεία που δουλεύετε δεν έχετε φάκελο με τα εισερχόμενα για να ελέγξετε από μόνοι σας;
Όταν είσαι ωρομίσθιος (και σε ολοήμερο) λίγο δύσκολο αυτό που λες. Οι κινήσεις μας είναι μετρημένες
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος vassilo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιανουαρίου 31, 2008, 10:44:09 pm »
Είναι αλήθεια πως σε πολλά σχολεία δεν βλέπει σχεδόν ποτέ ο διευθυντής τους ωρομισθίους του ολοημέρου. Πάντως από όσο ξέρω τα εισερχόμενα π΄ρέπει να βρίσκονται σε κοινή θ'έα αν και έχω ακούσει ότι μερικοί διευθυντές τα κρατάνε στα ντουλάπια κλειδωμένα μήπως και χαθούνε. Σε εμάς βρίσκονται στο γραφείο των δασκάλων το οποίο παραμένει ανοικτό και κατά την διάρκεια του ολοημέρου. Καλό πάντως είναι να ζητάτε να βλέπετε τα εισερχόμενα γιατί πολλές φορές έρχονται εγκύκλιοι ή και ανακοινώσεις εξαιρετικά ενδιαφερουσες και δυστυχώς αν δεν ψάξουμε μόνοι μας κανείς δεν θα μας ενημερώσει.

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιανουαρίου 31, 2008, 11:53:57 pm »
vassilo τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά! Εμάς τους ωρομίσθιους ξέρεις πως μας κοιτάνε....!Περ'αστε σκουπίστε τελειώστε. Για να πάμε στο γραφείο να πάρουμε μαρκαδόρο να γράψουμε στον πίνακα τους ρωτάμε κι όλας!
Έπειτα έχεις σκεφτεί την περίπτωση το πρωινό σχολείο να μην στεγάζεται στο ίδιο κτήριο με το ολοήμερο; ;)
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος vassilo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 01, 2008, 02:11:11 pm »
Τι να σου πω; Ίσως το σχολείο στο οποίο βρίσκομαι εγώ να είναι σε πολλά πράγματα ιδανικό. Με τόσα που ακούω νομίζω πως διδάσκω σε σχολείο θαύμα. Το ξέρω ότι σε πολλά σχολεία δεν υπάρχει καν γραφείο για τους μόνιμους. Πάντως θεωρώ πως πρέπει να αρχίσετε να απαιτείτε . Δεν είσαστε διακοσμητικά στοιχεία αλλά απαραίτητοι .

Αποσυνδεδεμένος olg@

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 01, 2008, 09:26:10 pm »
Καλά ρε συ olg@ ακέφτηκες αυτό που σου είπε η "υπεύθυνη" του ολοήμερου που πας; Τι ασυναρτησία ήταν αυτή;

Το τι σκέφτηκα και τι όχι, δε νομιζω ότι έχει σχέση με το θέμα. Εγώ να ενημερώσω ήθελα.
Για να ξεκαθαρίσω το θέμα και να λήξει, η υπέυθυνη με ενημέρωσε πως δε θα μετρήσουν οι ώρες, και ότι έτσι την ενημέρωσαν από το γραφείο. Όταν υπέγραψα τις ώρες του Ιανουαρίου (29/01) δεν μέτρησαν οι ώρες της Πέμπτης (31/01). Προσωπική άποψη: αν είχα υπογράψει τις ώρες τνωρίτερα, θα είχαν μπει κανονικα, τόσα απλά! End of story.
olg@

Αποσυνδεδεμένος blue

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Πού πάμε; Τι κάνουμε;
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 01, 2008, 11:39:20 pm »
Προσωπική άποψη: αν είχα υπογράψει τις ώρες τνωρίτερα, θα είχαν μπει κανονικα, τόσα απλά!

Πού στηρίζεις την άποψή σου;
Ότι θέλει ο καθένας βάζει για εργάσιμες ώρες;
Δεν υπάρχει έλεγχος από πουθενά νομίζεις; Τι κάνει η Πρωτοβάθμια;

Ρε παιδιά να μιλάμε λογικά...

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 02, 2008, 12:14:06 am »
blue μην συγχύζεσαι, είναι η προσωπική της άποψη όπως λέει  ;)

(Εγώ επειδή "πρόλαβα" υπέγραψα και για της 30/1 :P ;D :P :P :P)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182667
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)