0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανέστατα έχεις πρόβλημα με οποιονδήποτε άλλον έχει διαφορετική άποψη από την δική σου και βεβαίως δεν μπορείς καν να καταλάβεις τι σου λέω. Την προφορά την ελληνική την καταλαβαίνει το παιδάκι με βάση το τι του λες εσύ. Καταλαβαίνει πότε δεν θα προφερθεί και πότε θα προφερθεί το "R".Όσο για το αν θα πρέπει να ηχογραφήσω κομμάτια από το μάθημα μου και πόση ώρα μιλούν και διαβάζουν τα παιδιά στην τάξη και πόσα παιχνίδια κάνουμε νομίζω πως βγάζεις μόνη σου συμπεράσματα θεωρώντας τον εαυτό σου τον τέλειο δάσκαλο. Μαθήματα εκεί που σε παίρνει. Αμφιβάλλω αν ποτέ έχεις δοκιμάσει να κάνεις ιδιαίτερο σε δυσλεκτικό παιδί και αν συνειδητοποιείς τις δυσκολίες που έχουν .Το παιδί για το οποίο μιλάμε χρησιμποποιούσε την λέξη σε φράσεις όπου όλες οι υπόλοιπες λέξεις ακούγονταν σωστά εκτός από εκείνη. Προφανέστατα διδάσκεις σε τάξη που ότι πει ο δάσκαλος είναι κανόνας και δεν σου έχουν ποτέ ζητήσει τα παιδιά να τους βάλεις αντιγραφή γιατί σε εμένα αυτό συμβαίνει και μάλιστα αν εγώ τους βάζω μία φορά αντιγραφή εκείνα αντιγράφουν πέντε. Τόσο βαρετή την βρίσκουν! Λυπάμαι μονάχα που με αναγκάζεις να πέσω στο επίπεδό σου και να σχολιάσω το πως κάνεις εσύ μάθημα χωρίς να μπω σε τάξη σου. όσο παλιομοδίτικο και όσο λάθος κι αν σου φαίνεται το μάθημά μου , χωρίς να σου έχω εξηγήσει ούτε τα μισά από αυτά που κάνω ούτε το πόσο χαίρονται το μάθημα τα παιδιά, αυτό είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει αν οι μοντέρνες τακτικές μου φαίνονται ανούσιες και χωρίς αποτέλεσμα και όταν βλέπω ότι ο τρόπος που διδάσκω εδώ και 10 χρόνια έχει φέρει θεαματικά αποτελέσματα ακόμα και σε παιδι΄'α με δυσλεξία όσο και αν σου φαίνεται περίεργο. Σε προσκυνώ ιέρεια της μίας και μόνης διδακτικής τακτικής ! (και είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου)