*

Αποστολέας Θέμα: Συγγνώμη, βγήκε ύλη για τον ΑΣΕΠ;;  (Αναγνώστηκε 22920 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
Απ: Συγγνώμη, βγήκε ύλη για τον ΑΣΕΠ;;
« Απάντηση #126 στις: Μαΐου 30, 2008, 01:00:48 pm »

1.για την υλη της ιστοριας προσωπικα δεν ειμαι υπερ των σχολικων βιβλιων, ειναι αθλια. το θεμα ειναι να ειναι σαφης και να μας δινετε προτεινομενη βιβλιογραφια.

2. αντι να τρωμε το δολωμα τους και να ασχολουμαστε με τα πολυ "μικρα"(και χαροκαμενη απο τον ασεπ δεν τον θεωρω μικρο!) γιατι ετσι θελουν και στο μεταξυ ολοι να πεφτουμε στα ψυχοφαρμακα (οπως ηδη αναφερουν τα παιδια εδω μεσα) μηπως πρεπει να απαιτησουμε τουλαχιστον τον εγκαιρο προγραμματισμο καθε σχολικου ετους (δηλαδη π.χ. για το 2008-9 να ειναι ολα ρυθμισμενα απο το 2007, προσληψεις,διορισμοι,ασεπ,κ.λπ.);
το αν τελευταια μερα 1 προθεσμιας δινουν παραταση εμενα προσωπικα μου τη δινει στα νευρα γιατι μας εμπαιζουν!
δεν υπονοω τιποτα κατα των προσπαθειων σας/μας. αντιθετως, αν βλεπετε οτι εχει αποτελεσμα η φωνη σας/μας τοτε μηπως να κυνηγησουμε τα ουσιωδη (καταργηση ωρομισθιας, κλεισμο των παραθυρων οπως προσληψεις στα σδε,σιβιτανιδειο, διορισμος, ασεπ, υλη, προγραμματισμος, να μην αλλαζουν αυθαιρετα και καθε χρονο οι προυποθεσεις);

(εχω σωας τας φρενας ...προς το παρον!  :P )
Για το πρώτο δύσκολα να δώσουν βιβλιογραφία, αν και όπως λες αυτό είναι το σωστό και γίνεται στα πανεπιστήμια, αλλά αν σου βάλουν καμιά 10ριά για κάθε ενότητα, πόσα μαζεύονται σύνολο και πόσα λεφτά πρέπει να δώσουμε. Είναι και τα συμφέροντα των εκδ. οίκων που είπαν οι συνάδελφοι. Δεν μας ενδιαφέρει, αφού λένε έχουν 'έμπειρη' (από φιλολογία όχι από ασεπ) ομάδα φιλολόγων που βγάζει την ύλη, όπως ήξεραν να την αυξήσουν, ας βρούν τον τρόπο να την μειώσουν.
Η καθυστέρηση μόνο για καλό μας μπορεί να είναι. Έστω, το χειρότερο, να μας αφήσουν την ύλη του 2007, Θεέ μου που΄φτάσαμε; :(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:13:28 »

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Μαΐου 30, 2008, 01:01:28 pm »
επιτελους οι ιστορικοι μιλανε!!!!!!!!!!!!
χαιρετω τη λεβεντογεννα κρητη που ειναι πλειοψηφια!(εννοειται και τους υπολοιπους!)
 :)
οσο για την ενωση φιλολογων καλυτερα να μην μιλησω... :-X

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Μαΐου 30, 2008, 01:01:35 pm »
Συνάδελφοι, μετά τις νέες εξελίξεις η καθυστέρηση της ύλης είναι μόνο για καλό. Μέχρι χθες το μεσημέρι έλεγαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και σήμερα δεν τη βγάζουν. Αύριο κιόλας θα καταθέσουμε υπόμνημα στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και στο ΥΠΕΠΘ με την ύλη που διέρρευσε και ξεκάθαρη πρόταση να μειωθεί και η ιστορία να είναι μέσα από τα σχολικά βιβλία, όπως και στο παρελθόν. Η TV δε λέει τίποτα, αλλά προφανώς υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Όσο για το αν το ΥΠΕΠΘ εγώ νομίζω ότι ξέρει και καταλαβαίνει πως αν συνεχίσει το πολιτικό κόστος είναι μεγάλο. Δεν είναι καλοί άνθρωποι, απλά αντιλαμβάνονται τι μπορεί να προκαλέσουν.
χρυσουλα, δεν διαφωνω μαζι σου εν γενει.

1.για την υλη της ιστοριας προσωπικα δεν ειμαι υπερ των σχολικων βιβλιων, ειναι αθλια. το θεμα ειναι να ειναι σαφης και να μας δινετε προτεινομενη βιβλιογραφια.

2. αντι να τρωμε το δολωμα τους και να ασχολουμαστε με τα πολυ "μικρα"(και χαροκαμενη απο τον ασεπ δεν τον θεωρω μικρο!) γιατι ετσι θελουν και στο μεταξυ ολοι να πεφτουμε στα ψυχοφαρμακα (οπως ηδη αναφερουν τα παιδια εδω μεσα) μηπως πρεπει να απαιτησουμε τουλαχιστον τον εγκαιρο προγραμματισμο καθε σχολικου ετους (δηλαδη π.χ. για το 2008-9 να ειναι ολα ρυθμισμενα απο το 2007, προσληψεις,διορισμοι,ασεπ,κ.λπ.);
το αν τελευταια μερα 1 προθεσμιας δινουν παραταση εμενα προσωπικα μου τη δινει στα νευρα γιατι μας εμπαιζουν!
δεν υπονοω τιποτα κατα των προσπαθειων σας/μας. αντιθετως, αν βλεπετε οτι εχει αποτελεσμα η φωνη σας/μας τοτε μηπως να κυνηγησουμε τα ουσιωδη (καταργηση ωρομισθιας, κλεισμο των παραθυρων οπως προσληψεις στα σδε,σιβιτανιδειο, διορισμος, ασεπ, υλη, προγραμματισμος, να μην αλλαζουν αυθαιρετα και καθε χρονο οι προυποθεσεις);

(εχω σωας τας φρενας ...προς το παρον!  :P )

Πιστεύω καλύτερα να έχεις 3 βιβλία και κακογραμμένα (βλ. σχολικά, αν και δεν τα βρίσκω απο άποψη γραφής, τόσο άσχημα) να διαβάσεις παρά 15 και καλά. Αν προτεινουν γενικά βιβλιογραφία πέφτουμε πάλι στο ίδιο λούκι. Γιατί δε θα προτείνουν 1 για κάθε περίοδο, αλλά 5. Οπότε θα είναι πάλι τρέχα γύρευε!

Αποσυνδεδεμένος fotini.1981

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Μαΐου 30, 2008, 01:05:39 pm »
Μία πρόταση - μήπως θα έπρεπε για να υπάρχει μεγαλύτερη δυναμική στις κινητοποιήσεις να προσεγγίσουμε και την υπόλοιπη εκπαιδευτική κοινότητα, δηλαδή μόνιμους εκπαιδευτικούς, φοιτητές , μαθητές ?
Καταλαβαίνω οτι μπορεί να μην υπάρξει ανταπόκριση, όμως το θέμα μας αφορά και αυτούς.
Οι καθηγητικές σχολές δε θα έπρεπε να πάρουν θέση? Αυτές στην ουσία κρίνονται και οι γνώσεις που μας προσφέρουν!!!!!
άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα να σου χαλάνε τ' όνειρο και συ να τους αφήνεις...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:13:28 »

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Μαΐου 30, 2008, 01:06:14 pm »
εγω προσωπικα δεν θα διαβαζα και τα 15...  :o
απο την προτεινομενη θα επελεγα 1-2 για καθε περιοδο.
αλλα συναδελφοι αλλος εχει το μαχαιρι και το καρπουζι... :-X

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Μαΐου 30, 2008, 01:07:39 pm »
Θα πώ κάτι που ίσως ακουστεί παράλογο αλλά εγώ το βρίσκω λογικό μεν ίσως σε άλλο κράτος δε...
Γιιατί να μην εκδόσουν συγκεκριμένα βιβλία για ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών και να τα διανέμουν δωρεάν...
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Μαΐου 30, 2008, 01:08:58 pm »
Το Ασεπ και ο

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #133 στις: Μαΐου 30, 2008, 01:09:48 pm »
ναι αλλα στα προηγουμενα θεματα δεν σε καλυπταν ενα δυο....
και για να διαβασεις 2Χ3 = 6 βιβλια ειναι πολυ... δειτε τον ογκο ολης της υλης...
εγω στον προηγουμενο ειχα καταληξει να διαβαζω μονο ιστορια.

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Μαΐου 30, 2008, 01:10:07 pm »
Εδώ ανακοινώσανε ότι θα επιστρέφουν τα παιδιά τα βιβλία μετά το πέρας της σχολικής χρονίας...
Πολύ ωραίο το σενάριο σου αλλά μόνο στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας για την Ελλάδα...
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Μαΐου 30, 2008, 01:13:09 pm »
Έχουμε μιλήσει με ΟΛΜΕ και το ΚΕΜΕΤΕ, το οποίο και προσανατολίζεται σε ανακοίνωση και ξέρω ότι ο Σύλλογος Φοιτητών Φιλοσοφικής έχει πάρει κάπια απόφαση. Επίσης, έχουμε κάνει πρόταση στην ΟΛΜΕ για συνδιοργάνωση εκδήλωσηης στις 21/6. θα ξέρουμε την Τρίτη

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Μαΐου 30, 2008, 01:16:13 pm »
Εγώ αρχίζω και πιστεύω ότι οι πραγματικοί μας εχθροί είναι αυτή η Ένωση, σιγά μην έχει άποψη το υπεπθ για την ύλη μας. Αν αποφασίσουμε να κάνουμε διαμαρτυρία να πάμε εκεί σ'αυτή την ένωση. Που είναι η έδρα της; Ποια λουλούδια συνθέτουν αυτό το μπουκέτο;

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Μαΐου 30, 2008, 01:20:06 pm »
Εδώ ανακοινώσανε ότι θα επιστρέφουν τα παιδιά τα βιβλία μετά το πέρας της σχολικής χρονίας...
Πολύ ωραίο το σενάριο σου αλλά μόνο στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας για την Ελλάδα...
Aς τα επιστρέφουμε και εμείς...Μόνο να ξέρουμε τί διαβάζουμε και να μην αναγκαζόμαστε να πληρώσουμε τόσα και τόσα κάθε φορά για βιβλία..

Ποια λουλούδια συνθέτουν αυτό το μπουκέτο;
Τριαντάφυλλα θα είναι αν κρίνουμε από τα αγκάθια...
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος fotini.1981

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Μαΐου 30, 2008, 01:34:48 pm »
Κάτι για την αρνητική βαθμολογία.
Αν οι εκπαιδευτικού έβαζαν σε μαθητές αρνητική βαθμολογία, τα παιδαγωγικά βιβλία θα τόνιζαν πόσο παιδαγωγικά απαράδεκτο είναι και άλλα μπλα μπλα σχετικά με τις λανθασμένες απαντήσεις!!!!!!!
Σε εμάς γιατί?
Υποκριτές!!!!!!
άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα να σου χαλάνε τ' όνειρο και συ να τους αφήνεις...

Αποσυνδεδεμένος synekatbo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Μαΐου 30, 2008, 01:53:55 pm »
Γεια σας θα παρακαλούσα όποιον έχει την ύλη για τον διαγωνισμό ΑΣΕΠ κλάδου ΠΕ 02 να μου τη στείλει σε προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182675
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)