0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1.για την υλη της ιστοριας προσωπικα δεν ειμαι υπερ των σχολικων βιβλιων, ειναι αθλια. το θεμα ειναι να ειναι σαφης και να μας δινετε προτεινομενη βιβλιογραφια.2. αντι να τρωμε το δολωμα τους και να ασχολουμαστε με τα πολυ "μικρα"(και χαροκαμενη απο τον ασεπ δεν τον θεωρω μικρο!) γιατι ετσι θελουν και στο μεταξυ ολοι να πεφτουμε στα ψυχοφαρμακα (οπως ηδη αναφερουν τα παιδια εδω μεσα) μηπως πρεπει να απαιτησουμε τουλαχιστον τον εγκαιρο προγραμματισμο καθε σχολικου ετους (δηλαδη π.χ. για το 2008-9 να ειναι ολα ρυθμισμενα απο το 2007, προσληψεις,διορισμοι,ασεπ,κ.λπ.);το αν τελευταια μερα 1 προθεσμιας δινουν παραταση εμενα προσωπικα μου τη δινει στα νευρα γιατι μας εμπαιζουν!δεν υπονοω τιποτα κατα των προσπαθειων σας/μας. αντιθετως, αν βλεπετε οτι εχει αποτελεσμα η φωνη σας/μας τοτε μηπως να κυνηγησουμε τα ουσιωδη (καταργηση ωρομισθιας, κλεισμο των παραθυρων οπως προσληψεις στα σδε,σιβιτανιδειο, διορισμος, ασεπ, υλη, προγραμματισμος, να μην αλλαζουν αυθαιρετα και καθε χρονο οι προυποθεσεις);(εχω σωας τας φρενας ...προς το παρον! )
Παράθεση από: CHRISOYLA στις Μαΐου 29, 2008, 09:40:42 pmΣυνάδελφοι, μετά τις νέες εξελίξεις η καθυστέρηση της ύλης είναι μόνο για καλό. Μέχρι χθες το μεσημέρι έλεγαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και σήμερα δεν τη βγάζουν. Αύριο κιόλας θα καταθέσουμε υπόμνημα στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και στο ΥΠΕΠΘ με την ύλη που διέρρευσε και ξεκάθαρη πρόταση να μειωθεί και η ιστορία να είναι μέσα από τα σχολικά βιβλία, όπως και στο παρελθόν. Η TV δε λέει τίποτα, αλλά προφανώς υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Όσο για το αν το ΥΠΕΠΘ εγώ νομίζω ότι ξέρει και καταλαβαίνει πως αν συνεχίσει το πολιτικό κόστος είναι μεγάλο. Δεν είναι καλοί άνθρωποι, απλά αντιλαμβάνονται τι μπορεί να προκαλέσουν. χρυσουλα, δεν διαφωνω μαζι σου εν γενει. 1.για την υλη της ιστοριας προσωπικα δεν ειμαι υπερ των σχολικων βιβλιων, ειναι αθλια. το θεμα ειναι να ειναι σαφης και να μας δινετε προτεινομενη βιβλιογραφια.2. αντι να τρωμε το δολωμα τους και να ασχολουμαστε με τα πολυ "μικρα"(και χαροκαμενη απο τον ασεπ δεν τον θεωρω μικρο!) γιατι ετσι θελουν και στο μεταξυ ολοι να πεφτουμε στα ψυχοφαρμακα (οπως ηδη αναφερουν τα παιδια εδω μεσα) μηπως πρεπει να απαιτησουμε τουλαχιστον τον εγκαιρο προγραμματισμο καθε σχολικου ετους (δηλαδη π.χ. για το 2008-9 να ειναι ολα ρυθμισμενα απο το 2007, προσληψεις,διορισμοι,ασεπ,κ.λπ.);το αν τελευταια μερα 1 προθεσμιας δινουν παραταση εμενα προσωπικα μου τη δινει στα νευρα γιατι μας εμπαιζουν!δεν υπονοω τιποτα κατα των προσπαθειων σας/μας. αντιθετως, αν βλεπετε οτι εχει αποτελεσμα η φωνη σας/μας τοτε μηπως να κυνηγησουμε τα ουσιωδη (καταργηση ωρομισθιας, κλεισμο των παραθυρων οπως προσληψεις στα σδε,σιβιτανιδειο, διορισμος, ασεπ, υλη, προγραμματισμος, να μην αλλαζουν αυθαιρετα και καθε χρονο οι προυποθεσεις);(εχω σωας τας φρενας ...προς το παρον! )
Συνάδελφοι, μετά τις νέες εξελίξεις η καθυστέρηση της ύλης είναι μόνο για καλό. Μέχρι χθες το μεσημέρι έλεγαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και σήμερα δεν τη βγάζουν. Αύριο κιόλας θα καταθέσουμε υπόμνημα στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και στο ΥΠΕΠΘ με την ύλη που διέρρευσε και ξεκάθαρη πρόταση να μειωθεί και η ιστορία να είναι μέσα από τα σχολικά βιβλία, όπως και στο παρελθόν. Η TV δε λέει τίποτα, αλλά προφανώς υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Όσο για το αν το ΥΠΕΠΘ εγώ νομίζω ότι ξέρει και καταλαβαίνει πως αν συνεχίσει το πολιτικό κόστος είναι μεγάλο. Δεν είναι καλοί άνθρωποι, απλά αντιλαμβάνονται τι μπορεί να προκαλέσουν.
Εδώ ανακοινώσανε ότι θα επιστρέφουν τα παιδιά τα βιβλία μετά το πέρας της σχολικής χρονίας...Πολύ ωραίο το σενάριο σου αλλά μόνο στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας για την Ελλάδα...
Ποια λουλούδια συνθέτουν αυτό το μπουκέτο;