0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το σημαντικο είναι οτι εχουν περασει 10 μερες απο την ημέρα πρόσληψης μου. Τη γνωμάτευση του γιατρού ούτε που την κοίταξε δε δεχόταν κανένα χαρτί απο άλλο γιατρό.Είχε καποιος ανάλογο πρόβλημα με γατρό του ικα? ( Ο γιατρός μου έγραφε κολπική αιμοραγία και συσπάσεις μήτρας που κρίνουν απαραίτητη την απουσία απο την εργασία της για ένα μήνα και μετά επανεξέταση)
Και η δικη μου περιπτωση ειναι καπως ετσι: προσληφθηκα αναπληρωτρια οταν ημουν περιπου εναμιση μηνων εγκυος, πηγα τις πρωτες 10 μερες... και μετα ξεκινησαν τα συμπτωματα (οχι τοσο σοβαρα οσο τα δικα σου, αλλα και παλι δεν ειμαι σε θεση να οδηγησω και να διδαξω). Πηρα τις 15 μερες αναρρωτικη (σε πακετο 5 και 10 ημερων) απο τις οποιες πληρωνομαι τις 12 απο ΙΚΑ (και απο
αλλά για το επίδομα ανεργίας;δεν έχουμε ήδη τα ένσημα όμως κι από πέρυσι για να το πάρουμε;γιατί νομίζω πως και μετά που θα έχουμε άδεια κύησης και λοχείας πάλι τα ένσημα είναι λέει μόνο συντάξιμα!άντε να βρεις άνθρωπο στο ικα να σε ενημερώσει!!
απο'δω και εξής αρχίζουν τα προβλήματα και τα παρατράγουδα!η κυρία αυτή μου λέει πως δικαιούμαι να πληρωθώ τις 15 μέρες από τις 30(το οποίο και γνωρίζω και καμία άλλη αξίωση δεν έχω από εκείνους) αλλά επειδή το χαρτί λέει 30 μέρες δεν μπορεί να το προωθήσει στη μηχανοργάνωση κι ότι έπρεπε να είχα πάρει 15 μέρες και 15 χωριστά.μου ζητά λοιπον να ξαναπεράσω από γιατρό για να πάρω χωριστά 15 και 15της εξηγώ,πως είμαι στο σπίτι κλινήρης και αυτό δεν μπορεί να συμβεί και δεν μπορώ να καταλαβω γιατί δεν μπορεί να διαχωρίσει την άδεια σε 15 και 15
bitch...Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι να πάρω μετάθεση;