0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περυσι ομως ως αναπληρωτρια ειχα κακη εμπειρια με το ιδιο θεμα.. Με 2 λογια ο προισταμενος μ'εστελνε σε αλλη περιοχη απ'αυτη της προσληψης μου και αφου αντιταχθηκα λεγοντας του οτι δεν παω γιατι αλλου ειναι η προσληψη μου και το οτι δεν υπαρχει θεση εκει δεν ειναι δικο μου λαθος, με διεταξε να παω με ασχημο τροπο και απειλωντας με (κανοντας και σχετικο εγγραφο), με το πατημα "για τις αναγκες της υπηρεσιας". Μετα την ενσταση μου βεβαια γυρισα πισω (αφου εκατσα 2 βδομαδες εκει που μ'εστειλε), αλλα αυτο επειδη ηξερε οτι μπορω ν'αποδειξω πως υπηρχαν παραπανω απο 21 ωρες (24!) στην περιοχη μου! Οποτε δεν ειναι παντα τοσο ευκολο μαλλον το να αρνηθεις τις διαταγες του καθε καρεκλοκενταυρου! Ειχα μονο την ελπιδα -βασικα το ειχα ακουσει απο καποιον συναδελφο περυσι- οτι αν σε στειλουν με υποχρεωτικη αποσπαση χωρις να το εχεις αιτηθει, παιρνεις τα μορια της περιοχης με τα περισσοτερα. Δλδ αν εισαι Γ πειραια και σε πανε με το ζορι Α, σου δινουν τα 11 της Γ. Κι αντιστροφα, απο Α σε Γ, παλι τα 11. Ονειρα ε??
Δηλ. αν παρουσιαστείς 23 Αυγούστου και ορκιστείς 1 Σεπτεμβρίου, τζάμπα τα ξενοδοχεία για 10 μέρες; Δεν πληρώνεσαι από την 1η μέρα που παρουσιάζεσαι. Δεν είναι ανάληψη υπηρεσίας;
Παράθεση από: paschalist στις Αυγούστου 14, 2010, 01:55:13 pmΔηλ. αν παρουσιαστείς 23 Αυγούστου και ορκιστείς 1 Σεπτεμβρίου, τζάμπα τα ξενοδοχεία για 10 μέρες; Δεν πληρώνεσαι από την 1η μέρα που παρουσιάζεσαι. Δεν είναι ανάληψη υπηρεσίας;ΠΛηρώνεσαι από τη μέρα που ορκίζεσαι στη Διεύθυνση.Τα ξενοδοχεία κλπ δυστυχώς είναι μέσα στο πρόγραμμα...
γιατι εγω νομιζω οτι πληρωνεσαι απο την ημερα που αναλαμβανεις υπηρεσια στο σχολειο?
Τι λέτε ρε παιδιά; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μην ορκιστούμε μεταξύ 23 και 25 Αυγούστου; Αφού στο ΔΤ της ανακοίνωσης διορισμού μας αναφέρεται επί λέξη: "Οι διοριζόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στους προϊσταμένους των Δ/νσεων Εκπαίδευσης για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας από 23 μέχρι 25 Αυγούστου 2010"! Ας σοβαρευτούμε λγάκι!Να ρωτήσω καi το εξής: αν π.χ. παρουσιαστούμε στις 23, ορκιζόμαστε & ξεμπερδεύουμε αυθημερόν ή θα πρέπει να περιμένουμε να μαζευτούμε όλοι για να ορκιστούμε όλοι μαζί πια στις 25;
Καλησπερα. Μηπως γνωριζετε που μπορουμε να βρουμε τη νομοθεσια που αναφερεται στις τοποθετησεις των νεοδιορισμενων?
ερώτησηΑν πάμε φέτος όπου διοριστήκαμε και κάτσουμε 1 χρόνο, μπορούμε να ζητήσουμε απόσπαση για άλλη δευτεροβάθμια στην αρχή του δεύτερου χρόνου ή πρέπει να περάσει η τριετία και για την απόσπαση;