*

Αποστολέας Θέμα: Οδηγός νεοδιόριστου  (Αναγνώστηκε 81047 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kalista

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Οδηγός νεοδιόριστου
« Απάντηση #336 στις: Αυγούστου 21, 2010, 08:17:56 am »
εγώ παιδια αν δε με ορκίσουν 23 θα κάνω σαματά...πήρα τηλ την περασμένη βδομάδα και μου είπαν ότι όποια μέρα και να πάω θα με ορκίσουν. έτσι κανόνισα κάτι τρομερά σημαντικό για την τρίτη...Να εκτελέσει κάποιος χρέη διευθυντή και να εξυπηρετήσει τόσο κόσμο που έρχεται από μακριά.
καλημέρα ως τι σαματά θα κάνεις???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:33:08 »

Αποσυνδεδεμένος agatha14

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Αυγούστου 21, 2010, 12:50:47 pm »
Τη μέρα που πήγα πέρσι στη Ρόδο για να ορκιστώ, ο διευθυντής δευτεροβάθμιας έλειπε με άδεια (Νοέμβρης γαρ). Η ορκομωσία έγινε κανονικά απλώς δεν πήρα στα χέρια μου το πρωτόκολλο ορκομωσίας απευθείας. Όταν γύρισε ο διευθυντής, το υπέγραψε και μας το έστειλαν υπηρεσιακώς στο σχολείο.

Αποσυνδεδεμένος ioki_edu

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Αυγούστου 21, 2010, 01:59:21 pm »
δεν εχω κανει απολυτως τιποτα γιατι βαριεμαι. πειράζει???????????
δεν την μπορω τη γραφειοκρατια. πεθαινω.
σοβαρα τωρα το πιστοποιητικο υγειας που εβγαλα περσι το νοεμβρη που ημουν ωρομίσθια μετραει η πρεπει να βγαλω αλλο?
πειραζει αν δεν το παω τη δευτερα που παρουσιαζομαι σε περιπτωση που θελει καινούργιο?
παρουσιαζομαι στο λασιθι να παω δευτερα τελικα η όχι?
συγχωρήστε που ρωταω ολα αυτα φανταζομαι οτι τα εχετε απαντησει ολα στις προηγουμενες σελίδες αλλα βαριεμαι να τις διαβαζω.
βρίστε με αλλα απαντηστε μου ;D ;D ;D
ευχαριστωωωωωωωωω

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Αυγούστου 21, 2010, 03:48:01 pm »
εγώ παιδια αν δε με ορκίσουν 23 θα κάνω σαματά...πήρα τηλ την περασμένη βδομάδα και μου είπαν ότι όποια μέρα και να πάω θα με ορκίσουν. έτσι κανόνισα κάτι τρομερά σημαντικό για την τρίτη...Να εκτελέσει κάποιος χρέη διευθυντή και να εξυπηρετήσει τόσο κόσμο που έρχεται από μακριά.
καλημέρα ως τι σαματά θα κάνεις???

θα σου απαντήσω σε pm!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:33:08 »

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
« Απάντηση #340 στις: Αυγούστου 21, 2010, 03:49:00 pm »
μην τρελενεστε!οπου δεν εχουν πει τιποτα οι ΔΔΕ λογικα παμε 23/08.τωρα, ψαχνουμε για σπιτι απο τωρα ή περιμενουμε με κινδυνο να χασουμε τα καλα;;

Εμένα με ειδοποίησαν τηλεφωνικά.
Νομίζω ότι ισχύει για όλες τις Δ/νσεις.
πολλη ευγενικη ΔΔΕ πετυχες!αντε κ καλη τοποθετηση.
το κακο ειναι αν δεν μας πουν για τοποθετησεις κ χασουμε μερες ετσι,οπου υπαρχουν κ ΑΕΙ/ΤΕΙ τοτε θα ψαχνουμε μαζι με φοιτητες για σπιτι κ κινδυνευουμε να χασουμε τα καλα...εσεις θα το ρισκαρετε;
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος euaggeliamich

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Αυγούστου 21, 2010, 09:36:15 pm »
Καλησπέρα,συνάδελφοι.Παρακολουθώ καιρό το forum,είναι όμως η πρώτη φορά που γράφω.Ανήκω στους ΠΕ60 και διορίστηκα Λακωνία.Μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες για το νομό αυτό (σχολεία,μόρια,ενοίκια...).Γνωρίζει κανείς αν θα γίνει ορκομωσία και Δευτέρα ή θα ξεσηκωθούμε αδίκως;Θα πρέπει να παραμείνουμε στο νομό διορισμού μέχρι την τοποθέτηση μας σε σχολείο;Και αν αυτή καθυστερήσει πολλές ημέρες;Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Αυγούστου 22, 2010, 09:22:39 am »
Θα πρέπει να παραμείνουμε στο νομό διορισμού μέχρι την τοποθέτηση μας σε σχολείο;Και αν αυτή καθυστερήσει πολλές ημέρες;Ευχαριστώ!
Άλλες χρονιές από το διορισμό μέχρι την τοποθέτηση σε σχολείο μεσολαβούσαν τα ΠΕΚ. Φέτος δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά υποθέτω ότι οι τοποθετήσεις θα βγουν συντομότερα.

Αποσυνδεδεμένος euaggeliamich

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Αυγούστου 22, 2010, 02:36:41 pm »
Σε ευχαριστώ πολύ,para5,για την απαντήση σου.Μπορώ να ρωτήσω κάτι ακόμα;Μου ζήτησαν να έχω μαζί τις βεβαιώσεις προυπηρεσίας επικυρωμένες.Εννοουν φωτοτυπία τα έγγραφα που μας έδωσαν οι πρωτοβάθμιες στο τέλος της σχολικής χρονιάς (δουλεψα 2 χρόνια αναπληρώτρια) ή έπρεπε να έχω ζητήσει αποκλειστικά βεβαιωση προυπηρεσίας από κάθε Α'βάθμια;

Αποσυνδεδεμένος lykos77

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Αυγούστου 22, 2010, 03:22:40 pm »
καλησπέρα! εχει καποιος πληροφοριες για την Ικαρια? σχολεία-νηπιαγωγεια, που ειναι καλα να μεινεις?  :)

Αποσυνδεδεμένος john1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Αυγούστου 22, 2010, 04:59:44 pm »
 Γεια σας. Από την ΔΔΕ Φωκίδας μου είπαν ότι πρέπει οι νεοδιόριστοι να παρουσιαστόυμε 25 τετάρτη. Θα χαθούν οι δύο μέρες από το μισθό; Είναι κανείς άλλος Φωκίδα ΠΕ 03;

Αποσυνδεδεμένος penny_ct

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Αυγούστου 22, 2010, 05:30:30 pm »
Γεια σας. Από την ΔΔΕ Φωκίδας μου είπαν ότι πρέπει οι νεοδιόριστοι να παρουσιαστόυμε 25 τετάρτη. Θα χαθούν οι δύο μέρες από το μισθό; Είναι κανείς άλλος Φωκίδα ΠΕ 03;

Εγω εμαθα ότι και η Α/θμια ειπε να παμε Τριτη ή Τεταρτη.  Εγω παντως θα παρω τηλεφωνο το πρωι, τουλαχιστον να παω να κανω αναληψη υπηρεσιας. Αν πας στις 25 λογικα θα χαθουν οι 2 μερες απο το μισθο σου!

Αποσυνδεδεμένος penny_ct

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Αυγούστου 22, 2010, 05:36:08 pm »
Οταν παμε στα γραφεια μας, ορκιστουμε και μας δωσουν τα κενα για να τα δηλωσουμε, θα μπορουμε να δηλωσουμε και σχολεια που δεν υπαρχουν στη λιστα με τα κενα??

Αν στην αιτηση  δεν τα  δηλωσω ολα τα σχολεια που θα μας δωσουν και αυτα τα σχολεια που θα δηλωσω τα παρουν αλλοι που προηγουνται, εμενα θα με πανε σε οποιο σχολειο θελουν ή θα παραμεινω στη διαθεση του ΠΥΣΠΕ??

Και αν μεινω στη διαθεση μετα ποια η διαδικασια??

Και μια τελευταια ερωτηση... καποιος που ειναι παντρεμενος ποσα μορια παιρνει επιπλεον?

Αποσυνδεδεμένος athapris

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Αυγούστου 22, 2010, 05:44:02 pm »
Αύριο το πρωί έχει καλέσει η Διαμαντοπούλου όλους τους καινούργιους διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας για "συνάντηση". Αυτό μπορεί ναι δημιουργήσει επιπλοκές σε κάποιους εξ όσων επιθυμούν να ορκιστούν αύριο (23/08)...

Αποσυνδεδεμένος bubblegum

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Αυγούστου 22, 2010, 05:52:43 pm »
Γεια σας. Παιδιά, ας πάει ο καθένας από εμάς αύριο στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια που ανήκει και βλέποντας και κάνοντας. Για παράδειγμα, η δδε Ζακύνθου θα πραγματοποιήσει ορκομωσία αύριο στις 10:30.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)