*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 11845 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 08, 2008, 06:40:34 pm »
ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ για τα βιβλια του;;; Γιατι σε εμενα φαινεται οτι το "διδακτική μεθοδολογια" εχει πολλες επαναληψεις και προσωπικες αποψεις του συγγραφεα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:12:32 »

Αποσυνδεδεμένος konstans

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 08, 2008, 08:46:09 pm »
Πάντως χάρη στο βιβλίο αυτό "Διδακτική Μεθοδολογία" εγώ διορίστηκα ως αναπληρώτρια πέρυσι και τώρα περιμένω να φύγω πάλι με την πρώτη φουρνιά. Τα θέματα της δεύτερης μέρας τα απάντησα όλα μέσα απο αυτό το βιβλίο και έγραψα πάνω απο 87. Δεν θα στηριχτείς μόνο σε αυτό, αλλά δ ι α β α σ  έ τ ο και αυτό!!!!!!!!!!!  ( και να φανταστείς οτι έπεσε στα χέρια μου το τελευταίο 20ήμερο)

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 08, 2008, 09:04:14 pm »
Πάντως χάρη στο βιβλίο αυτό "Διδακτική Μεθοδολογία" εγώ διορίστηκα ως αναπληρώτρια πέρυσι και τώρα περιμένω να φύγω πάλι με την πρώτη φουρνιά. Τα θέματα της δεύτερης μέρας τα απάντησα όλα μέσα απο αυτό το βιβλίο και έγραψα πάνω απο 87. Δεν θα στηριχτείς μόνο σε αυτό, αλλά δ ι α β α σ  έ τ ο και αυτό!!!!!!!!!!!  ( και να φανταστείς οτι έπεσε στα χέρια μου το τελευταίο 20ήμερο)

τι είχαμε δώσει τη δεύτερη μέρα?έχει περάσει και καιρός...

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 09, 2008, 12:22:40 am »
Το πρώτο θέμα αφορουσε την Ε.Σ.Δ., project, διαθεματικοτητα, το δεύτερο θέμα αφορούσε τις σχεσεις μεταξύ νηπιαγωγών αλλά και νηπιγωγών και γονέων αν θυμάμαι καλά.
Και γω από αυτο στηρίχθηκα για να απαντήσω τη δεύτερη ημέρα και πήρα 85 και σήμερα φτιάχνω βαλιτσα για το διορισμό...
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:12:32 »

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 09, 2008, 11:08:51 am »
Το πρώτο θέμα αφορουσε την Ε.Σ.Δ., project, διαθεματικοτητα, το δεύτερο θέμα αφορούσε τις σχεσεις μεταξύ νηπιαγωγών αλλά και νηπιγωγών και γονέων αν θυμάμαι καλά.
Και γω από αυτο στηρίχθηκα για να απαντήσω τη δεύτερη ημέρα και πήρα 85 και σήμερα φτιάχνω βαλιτσα για το διορισμό...

εγώ πάλι είχα γράψει καλά στο πρώτο θέμα (83,5) ενώ τη δεύτερη μέρα δεν τα πήγα καλά (68,5)!είμαι σίγουρη ότι έκανα και πολλά χαζά λάθη στα πολλαπλής επιλογής!
γι' αυτό προμηθεύτηκα κι εγώ τα βιβλία του κιτσαρά για τον επόμενο ασεπ ελπίζοντας να με βοηθήσουν και να τα πάω καλύτερα!
βέβαια έχω πολλές ελπίδες για αναπληρώτρια φέτος αλλά θέλω να διεκδικήσω στον ασεπ ότι καλύτερο μπορώ

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 10, 2008, 01:43:34 pm »

απ' οτι καταλαβαινω λοιπον τα διαβαζουμε οπως και να χει..

ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 17, 2008, 10:00:01 pm από vasiliki_85 »

Αποσυνδεδεμένος blondie_82

• Νέο μέλος
  • *
  • "χαμογελω και προχωραω..."
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 05:47:28 am »
Γεια σας παιδια.ολοι με τις ιδιες αποριες ειμαστε βλεπω!να σας πω την αληθεια τα βιβλια του κιτσαρα μου φαινονται καλα και πολυ βασικο βρισκω το γεγονος οτι ειναι καλογραμμενα.εννοω οτι διαβαζεις και βγαζεις νοημα.οχι σαν κατι αλλα που διαβαζεις μια προταση 20 φορες για να βγαλεις νοημα τι εχει να πει ο ποιητης...!!!!προσωπικα λεω να διαβασω τα 2 περιβοητα του κιτσαρα "προσχολικη παιδαγωγικη" και "προγραμματα,διδακτικη μεθοδολογια προσχολικης αγωγης",επισης το βιβλιο της νηπιαγωγου και το αναλυτικο προγραμμα,και τελος του ματσαγγουρα "η σχολικη ταξη:χωρος-ομαδα-πειθαρχια-μεθοδος".το τελευταιο ειναι λιγο δυσκολο στη μελετη αλλα περιεχει αρκετα.ελπιζω να με καλυψουν(προσωπικα ετσι πιστευω και ολοι οσοι εχω μιλησει)γιατι δεν εχω σκοπο να διαβασω 100 βιβλια και να μη μου μεινει τιποτα στο μυαλο(και ισως και να τα μπερδεψω κιολας!)και ο,τι θελει ας γινει!!!!καλο κουραγιο,ελπιζω να βοηθησα....καλη επιτυχια!!!! ;) ;) ;) ;)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 06:38:30 pm »

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 07:23:04 pm »
Απλά έχουν εκδοθεί πολύ πριν από τα νέα δεδομένα... και μερικά πράγματα είναι ανούσια!!!!
Κι εγώ τα περισσότερα θέματα δεν τα θεωρώ και τόσο καλά.
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 07:39:48 pm »
Απλά έχουν εκδοθεί πολύ πριν από τα νέα δεδομένα... και μερικά πράγματα είναι ανούσια!!!!
Κι εγώ τα περισσότερα θέματα δεν τα θεωρώ και τόσο καλά.
Παλι καλα που κάποια τα βρίσκεις και εσυ ανουσια γιατί δεν μπορει ολοι να εχετε την καλυτερη αποψη και εγω τη χειροτερη...Ασε εκεινες τις επαναληψεις!!!!Σα Ρωσος συγγραφεας που πληρωνοταν με τη σελιδα :) :)Ασε το ποσο σημαντικη θεωρει τη δουλεια και την εκπαιδευση μας.

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 07:45:08 pm »
 Εγώ προσπάθησα να διαβάσω Κιτσαρά στον προηγούμενο διαγωνισμό, γιατί η αδελφή μου είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά ως προς αυτό το βιβλίο. Είπα λοιπόν να τη βοηθήσω, κάνοντας τίποτα περιλήψεις.
Πιο βαρετό, φλύαρο και ανούσιο βιβλίο δεν είχα ματαδιαβάσει. Μετά από δυο κεφάλαια το παράτησα και της είπα να γράψει ό,τι τη φωτίσει ο Θεός. Ακόμα θυμάμαι την άποψή του ότι ένα νήπιο που μένει στους τελευταίους ορόφους μιας πολυκατοικίας δεν μπορεί να αποκτήσει όσους φίλους θα έχει ένα παιδί του πρώτου, λόγω δυσκολίας πρόσβασης στο δρόμο :o :o :o
Μέχρι πότε θα βάζουν θέματα από τα βιβλία του; Έλεος πια....
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 07:47:12 pm από apri »
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 08:08:59 pm »
apri εχεις πραγματικα πολυυυυ δικιο!!
Ειναι πραγματικά τα δύο βιβλία του που εχω διαβασει αλλα κυριως το "προσχολικη παιδαγωγικη" το πιο ανουσιο βιβλιο που εχω διαβασει ποτε!
Ειναι τοσο κακογραμμενο, τοσο ατεκμηριωτο επιστημονικα αλλα και σε καποια σημεια προσβλητικο! Ο συγγραφεας είναι μεγας ψυχολογος, μεγας παιδαγωγος, μεγας κοινωνιολογος! Κριμα τα λεφτα που πληρωσαμε...Ουτε εγω αντεξα να το τελειωσω :) :)
Ελπιζω στο διαγωνισμο να μην ζητανε να γραφουμε με τετοιο στυλ!! Θα ειμαι η πρωτη μου θα μηδενιστω...

Αποσυνδεδεμένος LAaleXXX

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2008, 09:21:22 am »
Μήπως μπορεί κάποιος/α που έχει τα βιβλία να μου δώσει τα τηλέφωνα επικοινωνάς για να τα παραγγείλω? Γιατί από την έρευνά μου κατάλαβα πως τα βιβλιοπωλεία δεν φέρνουν τα βιβλία του γιατί δεν μπορούν να βγάλουν κέρδος επειδή και αυτοί θα τα πάρουν στην ίδια τιμή με εμάς. Ευχαριστώ.
Φτάσε εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις..

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2008, 03:18:24 pm »
Τα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ τα έχουν σίγουρα!

Τηλέφωνα: 210-9675964 και 6973-339483
ΠΕ 60

Pde.gr, © 2005 - 2025