0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια για να μην κανω κανενα λαθος,εμεις οι φιλολογοι στα πεδια ''ομαδοποιημενη ειδικοτητα'',''ειδικοτητα''και ''λεκτικο ειδικοτητας'' τι δηλωνουμε?
Επίσης,θυμάται κανείς πέρισυ μετά από πόσο καιρό δόθηκαν συμπληρωματικά κάποιες περιοχές στην εγκύκλιο;
Παράθεση από: LLEONIDAS στις Ιουλίου 26, 2008, 01:04:42 amΘυμάται κανείς πότε ακριβώς είχε συμβεί αυτό την περσινή χρονιά;Ρωτάω γιατί πολλοί θα σπεύσουν να καταθέσουν τα χαρτιά το πρωί της Δευτέρας κ ίσως να αξίζει τον κόπο μια μικρή αναμονή,μήπως κ προστεθούν κάποιες extra επιλογές στους φιλολόγους ή και σε άλλες ειδικότητες.Την πρώτη μέρα υποβολής των αιτήσεων. Νομίζω όμως ότι δεν είχαν γίνει αιτήσεις την πρώτη μέρα λόγω προβλήματος στο σύστημα. Πάντως είχε δοθεί διήμερη παράταση.
Θυμάται κανείς πότε ακριβώς είχε συμβεί αυτό την περσινή χρονιά;Ρωτάω γιατί πολλοί θα σπεύσουν να καταθέσουν τα χαρτιά το πρωί της Δευτέρας κ ίσως να αξίζει τον κόπο μια μικρή αναμονή,μήπως κ προστεθούν κάποιες extra επιλογές στους φιλολόγους ή και σε άλλες ειδικότητες.
Παιδιά μόλις γύρισα από την δευτετοβάθμια έκανα την αίτηση και μου είπαν ότι οι διορισμοί βγαίνουν σίγουρα μέχρι την Δευτέρα.Επίσης μου είπαν για το πιστοποιητικό υγείας( για όσους είναι Αθήνα) επειδή θέλει ένα μήνα να βγει να μην κάνω τίποτα αλλά να περιμένω να παρουσιαστώ πρώτα και μετά να το βγάλω.Από ότι κατάλαβα αυτή είναι και η συνήθης πρακτική
Πέρυσι τις επιπλέον περιοχές τις έδωσαν την επόμενη μέρα.