0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: alexmaths στις Ιούλιος 28, 2008, 06:20:09 μμκαι σε μένα το ίδιο... Δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα... Και εγώ στους διοριστεους ΑΣΕΠ με 60% είμαι.Στην δική μου αίτηση ειχε μόνο μόρια γραπτού ΑΣΕΠ, μόρια προσαυξησεων είχε 0.0, αλλά και συνολικα μόρια είχε 0.0Στο Υπουργείο μου είπαν ότι δεν παιζει ρολο. Ακόμα είπαν οτι ισχύει για όλες τις αιτήσεις των ΠΕ03.Είχε καποιος άλλος το ίδιο 'πρόβλημα'?
και σε μένα το ίδιο... Δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα...
Παράθεση από: dapo στις Ιούλιος 29, 2008, 11:28:38 πμΠαράθεση από: alexmaths στις Ιούλιος 28, 2008, 06:20:09 μμκαι σε μένα το ίδιο... Δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα... Και εγώ στους διοριστεους ΑΣΕΠ με 60% είμαι.Στην δική μου αίτηση ειχε μόνο μόρια γραπτού ΑΣΕΠ, μόρια προσαυξησεων είχε 0.0, αλλά και συνολικα μόρια είχε 0.0Στο Υπουργείο μου είπαν ότι δεν παιζει ρολο. Ακόμα είπαν οτι ισχύει για όλες τις αιτήσεις των ΠΕ03.Είχε καποιος άλλος το ίδιο 'πρόβλημα'?συγνωμη ρε παιδια για ποια μορια μιλατε?αναφερει η αιτηση διορισμου που κατεβαζει κανεις,μορια ασεπ?εκτος και αν εννοειται το αποκομμα που σας δινουν αυτοι στη δευτεροβαθμια που καταθετετε χαρτια-επισης ποιος ειπε οτι απαιτειτει αναλυτικη βαθμολογια περαν του αναλυτικου βαθμου που θα πρεπει να αναφερει το πτυχιο μαζι με την ημεροχρονολογια κτησης?η εγκυκλιος δε ναναφερει κατι τετοιο!!!
Οσον αφορά αν χρειάζεται αναλυτική βαθμολογιοα εμενα και σε αλλους δηλαδη στην Β Διευθυνση Β βάθμιας Αθηνας μόνο ένα επισημο χαρτί που να φαίνεται ο βαθμος πτυχίου μας ζητησαν.
Στα πτυχία μερικών σχολών δεν αναγράφεται ακριβώς ο βαθμός με ολα τα δεκαδικά πχ 7,36 οπότε ζητούν αναλυτική για να φαίνεται εκεί.
Επίσης, ενώ είχα μαζί μου και το πιστοποιητικό τύπου Α από τη στρατολογία, μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να το καταθέσω και κατέθεσα απλώς μία υπεύθυνη δήλωση ότι έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις.
την αναλυτικη βαθμολογια σε τι την χρειαζεστε, βρε παιδια?
Παιδιά τι σας λένε από τις δ/θμιες για την ανακοίνωση των τοποθετήσεων; Εγώ πήγα χτες το πρωί και ήταν διστακτικοί στο να απαντήσουν. Λέτε η Παρασκευή να είναι η μέρα όπως αναφέρουν ορισμένοι συνάδελφοι;