0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: apstlsg στις Ιουλίου 30, 2008, 12:27:49 amΧθες 29/07/2008 κατέθεσα την αίτηση και μου συνέβη κάτι φοβερό!!!!!!!Ενώ είμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ μόλις ο καταχωρητής πληκτρολόγησε το όνομα μου με εμφάνισε μη διοριστέο!!!!................................................................................. Μια τελ.ερώτηση,που ίσως "εξηγούσε"(όχι δικαιολογούσε βέβαια)το πρόβλημα:μήπως δεν κατέθεσες αίτηση για αναπληρωτής φέτος??γιατί και στο παρελθόν κάποια παιδιά από δω έχουν αναφέρει πως το σύστημα δυσκολεύεται να σε βρει αν δεν έχεις κάνει αίτηση για αναπληρωτής,ακόμα κι αν είσαι διοριστέος...
Χθες 29/07/2008 κατέθεσα την αίτηση και μου συνέβη κάτι φοβερό!!!!!!!Ενώ είμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ μόλις ο καταχωρητής πληκτρολόγησε το όνομα μου με εμφάνισε μη διοριστέο!!!!.................................................................................
-ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΠΘ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01/08 Η ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 04/08 www.deutch.gr
Παράθεση από: apstlsg στις Ιουλίου 30, 2008, 12:27:49 amΧθες 29/07/2008 κατέθεσα την αίτηση και μου συνέβη κάτι φοβερό!!!!!!!Ενώ είμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ μόλις ο καταχωρητής πληκτρολόγησε το όνομα μου με εμφάνισε μη διοριστέο!!!!Μετά από ένα τέταρτο που έψαχνε στα τυφλά και εγώ πήγα μέχρι τον ΑΔΗ μόλις έβαλε τις περιοχές διορισμού που του έδωσα στην επόμενη σελίδα με εμφάνισε διοριστέο!!!!!Όταν γύρισα στο σπίτι κατέβασα τα οριστικά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για να δω το όνομα μου και το είδα.Ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω!Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Έχει κανείς κάποια ιδέα;Επίσης δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει:«Είμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ 2007 και έχω επικυρώσει τον κωδικό μου .» Καλά,πώς να συνέλθεις απ'αυτό συνάδελφε...Κι εγώ στη θέση σου έτσι θα ένιωθα...αν ξέρει κάποιος αυτό με τον κωδικό,ας μας ενημερώσει!!Μια τελ.ερώτηση,που ίσως "εξηγούσε"(όχι δικαιολογούσε βέβαια)το πρόβλημα:μήπως δεν κατέθεσες αίτηση για αναπληρωτής φέτος??γιατί και στο παρελθόν κάποια παιδιά από δω έχουν αναφέρει πως το σύστημα δυσκολεύεται να σε βρει αν δεν έχεις κάνει αίτηση για αναπληρωτής,ακόμα κι αν είσαι διοριστέος...
Χθες 29/07/2008 κατέθεσα την αίτηση και μου συνέβη κάτι φοβερό!!!!!!!Ενώ είμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ μόλις ο καταχωρητής πληκτρολόγησε το όνομα μου με εμφάνισε μη διοριστέο!!!!Μετά από ένα τέταρτο που έψαχνε στα τυφλά και εγώ πήγα μέχρι τον ΑΔΗ μόλις έβαλε τις περιοχές διορισμού που του έδωσα στην επόμενη σελίδα με εμφάνισε διοριστέο!!!!!Όταν γύρισα στο σπίτι κατέβασα τα οριστικά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για να δω το όνομα μου και το είδα.Ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω!Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Έχει κανείς κάποια ιδέα;Επίσης δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει:«Είμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ 2007 και έχω επικυρώσει τον κωδικό μου .»