0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άστα να πάνε! Κι εγώ είχα μείνει τρεις εβομάδες σε ξενοδοχείο γιατί περίμενα να βγει η απόσπαση λόγω υπεραριθμίας και δεν μπορούσα να νοικιάσω σπίτι. Χώρια τα εισιτήρια με τραίνα και αεροπλάνα κάθε Σ/Κ Έβρο - Αθήνα για να βλέπω τα παιδιά μου και να κάνω τις δουλειές στο σπίτι!!!
εννοώ ΠΟΥ μπορώ να βρω τηλέφωνο για κάποιο γραφείο στο λασιθι, και αν θα ξέρουν ποτε θα βγοθν οι τοποθετήσεις
πληροφορίες για ΛΑΣΙΘΙ κανείς......ΑΝΝΑ
Παράθεση από: ΧΡΥΣΩ στις Αυγούστου 03, 2008, 04:07:28 pmΑπό ότι διαβάζω οι έννοιες μας είναι τα ΠΕΚ, η τοποθέτηση,ο μισθός κ.τ.λ. Δεν διάβασα να σας ανησυχεί πού ότι θάμαστε 500 άτομα ΣΥΡΟ ΠΕ=ΔΕ 21-8 ΠΕΜΠΤΗ .τί θα μας κάνουν ,ΠΟΤΕ θα ορκιστουμε,ΠΟΤΕ θα γίνει ΠΥΣΠΕ να τοποθετηθούμε, ΠΟΣΕΣ μέρες θα μείνουμε και ΠΩΣ θα ξεκινήσουμε ΠΕΚ ενώ μπορεί να ορκιζόμαστε ταυτόχρονα την ίιδια ΜΕΡΑ!! ?? Κατ' αρχήν μην αγχώνεσαι! Στο ξαναέγραψα.Κάθε φορά τέτοιος χαμός γίνεται στη Σύρο.Να υπολογίσεις α) αν πας τελικά την πρώτη ημέρα, να πας με το πρώτο πρωινό καράβι, για να προλάβεις να δηλώσεις σειρά, γιατί μπαινουν μέσα σε τάξεις περίπου 50 άτομα τη φορά.Συμπληρώνεις πολλά χαρτιά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, καθώς και τη σειρά των σχολείων, που θα έχεις επιλέξει από χαρτιά που θα είναι αναρτημένα έξω ή από την ιστοσελίδα που έχω στείλει.Να έχεις μαζί σου στυλό και σίγουρα μία αλλαξιά ρούχα, γιατί σίγουρα θα διανυκτερεύσεις εκεί..Εκτός κι αν τελειώσεις γρήγορα με τα χαρτιά σου, τα καταθέσεις και τρέχεις στον προϊστάμενο (νομίζω η οδός είναι Πετροκοκκίνου) για να ορκιστείς.Σας βάζει μέσα πέντε-πέντε.Και τότε θα προλάβεις το καράβι της επιστροφής.... β).Πάντα παίρνουν περισσότερους γιατί πάντα έχουν "απώλειες" από εγκυμοσύνες και άδειες ανατροφής. γ)Καλό θα είναι να πάρεις τηλ στην Πρωτοβάθμια της Σύρου και να ρωτήσεις τα χαρτιά που απαιτούνται και για τα Πεκ.Πρόθυμα θα σου απαντήσουν.δ)Το ΠΥΣΠΕ θα συνεδριάσει μόλις τελειώσουν όλες οι ορκομωσίες και θα πάρεις τηλ να σου πουν πού τοποθετήθηκες.ε)Η
Από ότι διαβάζω οι έννοιες μας είναι τα ΠΕΚ, η τοποθέτηση,ο μισθός κ.τ.λ. Δεν διάβασα να σας ανησυχεί πού ότι θάμαστε 500 άτομα ΣΥΡΟ ΠΕ=ΔΕ 21-8 ΠΕΜΠΤΗ .τί θα μας κάνουν ,ΠΟΤΕ θα ορκιστουμε,ΠΟΤΕ θα γίνει ΠΥΣΠΕ να τοποθετηθούμε, ΠΟΣΕΣ μέρες θα μείνουμε και ΠΩΣ θα ξεκινήσουμε ΠΕΚ ενώ μπορεί να ορκιζόμαστε ταυτόχρονα την ίιδια ΜΕΡΑ!! ??