0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Nicole06 στις Ιουλίου 16, 2008, 01:12:33 pmΠοιοί έχουν δικαίωμα να κάνουν τα χαρτιά τους για διορισμό? Σε λίγες μέρες που θα βγουν οι εγκύκλιοι για τους διορισμούς θα ξέρουμε σίγουρα .Τώρα μόνο εκτιμήσεις κατά προσέγγιση μπορούμε να κάνουμε.
Ποιοί έχουν δικαίωμα να κάνουν τα χαρτιά τους για διορισμό?
Υπάρχει άραγε καμία περίπτωση στο παρελθόν που τα υπουργεία να εβγαλαν γενικά αποτελέσματα, αποφάσεις κλπ την ημέρα που είπαν ότι θα τα βγάλουν??? δε νομίζω.................
Δεν τους αντέχω πια.Πάω να κοιμηθώ.Εχω ξεροσταλιάσει πια μπροστα στον η/υ.Αν μάθετε κάτι ξυπνήστε με.......
σοσι γιατι δεν εχω αι εμπειρια στα φόρουμ... αυτο που δειχνει σε κουτάκι πάνω απο το μηνυμά σου σε ποιο μήνυμα απαντας πώς το κάνουμε βρε παιδια??
Παράθεση από: nantiaf στις Ιουλίου 16, 2008, 03:20:41 pmσοσι γιατι δεν εχω αι εμπειρια στα φόρουμ... αυτο που δειχνει σε κουτάκι πάνω απο το μηνυμά σου σε ποιο μήνυμα απαντας πώς το κάνουμε βρε παιδια?? Με το κουτάκι που λέει "παράθεση" πάνω δεξιά.
Παράθεση από: annpan στις Ιουλίου 16, 2008, 03:25:10 pmΠαράθεση από: nantiaf στις Ιουλίου 16, 2008, 03:20:41 pmσοσι γιατι δεν εχω αι εμπειρια στα φόρουμ... αυτο που δειχνει σε κουτάκι πάνω απο το μηνυμά σου σε ποιο μήνυμα απαντας πώς το κάνουμε βρε παιδια?? Με το κουτάκι που λέει "παράθεση" πάνω δεξιά.
o υπαλληλος του υπουργειου στο τηλεφωνο ηταν καθετος σημερα το πρωι που τηλεφωνησα-οι αιτησεις για μονιμους θα ξεκινησουν σιγουρα μεσα στην επομενη βδομαδα απλα παιζει ακομη η ημερα εναρξης-καλημερα
Δηλαδή να κλείσω για διακοπές 26/7 έτσι...? ... ... Παράθεση από: MONIMOS26 στις Ιουλίου 16, 2008, 10:22:55 amo υπαλληλος του υπουργειου στο τηλεφωνο ηταν καθετος σημερα το πρωι που τηλεφωνησα-οι αιτησεις για μονιμους θα ξεκινησουν σιγουρα μεσα στην επομενη βδομαδα απλα παιζει ακομη η ημερα εναρξης-καλημερα[/quotξερετε μηπως τι περιοχες θα δωσουν;