0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ρωτάς συνεχώς τα ίδια πράγματα.πέρσυ έγιναν όπως τα είπες.δήλωναν όλοι μαζί για τις ίδιες περιοχές απλάπροηγούντο οι έχοντες προυπηρεσία.φέτος κανείς δεν ξέρει πως ακριβως θα γίνει.αλλά όπως και να γίνει οι ασεπίτες παίρνουν αυτά που περισεύουν από τους άλλους.όταν έδινες εξετάσεις για ασεπ όλα αυτά τα ήξερες νομίζω.δεν επιτίθεμαι αλλά ορισμένα πράγματα είναι προφανή χιλιοειπωμένα και έχεςι λάβει ξανά ακριβώς τις ίδιες απαντήσεις.φιλικάΓιώργος
ωραία....η εγκύκλιος σύντομα βγαίνει...μετά???έχει σκεφτεί κανείς ΤΙ θα δηλώσει? έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά, θα είμαι μακριά, σε μικρό μέρος και, ελικρινά, καθόλου δε με πειράζει.....δε θα με πείραζε όμως επίσης να παίρνω και μόρια....υπάρχει όμως τρόπος να μάθω ποιοί νομοί έχουν σχολεία με μόριακαι ποιοί δεν έχουν?Πάντως συνάδελφοι, ΟΠΟΥ και να μας πάνε, όσο δύσκολο και αν είναι ας μη μας πιάσουν οι γκρίνιες.....ας μην ξεχνάμε και όλους τους υπόλοιπους που ετοιμάζοναται τώρα να δώσουν για 3η, 4η και βάλε φορά ΑΣΕΠ...δεν μπορούμε να τα έχουμε ΟΛΑ....Καλή τοποθέτηση σε όλους!!!
Παράθεση από: demis_n στις Ιουλίου 18, 2008, 06:59:40 pmΗ πλάκα είναι ότι έχουν περαστεί τα φετινά μόρια (γύρω στα 5), αλλά είμαι μόνο στον πίνακα Αναπληρωτών! Αγχώθηκα τώρα! Νόμιζα ότι θα περάσω στον Ενιαίο πίνακα με την αποδοχή διορισμού, όταν κάνουμε τα χαρτιά μας...demis_n, αν είσαι στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών τότε μικρό το λάθος. Ωστόσο κοίτα λίγο καλύτερα και τον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών κι αν όντως δεν είσαι μέσα πας σε μια Δ/θμια τη Δευτέρα και ζητάς να διορθωθεί η κατάσταση.Μην μπερδεύεις όμως τον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών με τον πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ. Επειδή, από όσο καταλαβαίνω οι πιθανότητες σου να διοριστείς από το 40% είναι πολύ λίγες σε αντίθεση με τον πίνακα του 60% (διοριστέοι μέσω ΑΣΕΠ) βάση του οποίου διορίζεσαι, να ξέρεις ότι τα μόρια σου από την αναπλήρωση θα σου χρειαστούν μετά το διορισμό. Μην αγχώνεσαι
Η πλάκα είναι ότι έχουν περαστεί τα φετινά μόρια (γύρω στα 5), αλλά είμαι μόνο στον πίνακα Αναπληρωτών! Αγχώθηκα τώρα! Νόμιζα ότι θα περάσω στον Ενιαίο πίνακα με την αποδοχή διορισμού, όταν κάνουμε τα χαρτιά μας...
....Δηλαδή απ'ότι κατάλαβα ο Ενιαίος πίνακας αφορά κυριώς για το 40%, οπότε εγώ που είμα "ασεπίτισσα" (νέοι όροι στη ζωή μας ) δε με πολυαγγίζει..ε; Αλλά εγώ καλού κακού να πάω τη Δευτέρα σε κάποια Δευτεροβάθμια..
Παράθεση από: demis_n στις Ιουλίου 19, 2008, 08:57:19 am....Δηλαδή απ'ότι κατάλαβα ο Ενιαίος πίνακας αφορά κυριώς για το 40%, οπότε εγώ που είμα "ασεπίτισσα" (νέοι όροι στη ζωή μας ) δε με πολυαγγίζει..ε; Αλλά εγώ καλού κακού να πάω τη Δευτέρα σε κάποια Δευτεροβάθμια.. Kαλημέρα Εσύ καλού κακού πήγαινε σε μια Δ/θμια τη Δευτέρα. Αλλά πριν έλεγξε με προσοχή ότι πράγματι δεν είσαι και στον Ενιαίο Πίνακα διορισμών. Ο ενιαίος πίνακας διορισμών πράγματι αφορά κυρίως το 40% αλλά, να ξέρεις ότι υπάρχουν και διοριστέοι μέσω ΑΣΕΠ που έχοντας αρκετά μόρια προυπηρεσίας προτιμούν το διορισμό μέσω του 40% γιατί προηγούνται στις επιλογές περιοχών. .... Αν θυμάμαι καλά όμως εσύ πρέπει φέτος να δούλεψες πρώτη φορά αναπληρώτρια οπότε μάλλον δεν έχεις και τα απαραίτητα μόρια προυπηρεσίας για να διοριστείς μέσω του 40%, έτσι δεν είναι?