0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πιστοποιητικο τυπου Α το αναζητουν μονοι τουσ απο την ΔΔΕ,αν το χεις παρει μονος σου βεβαια στο κρατανε.Εγω ειχα τρεξει 3 φοες στο Ρουφ περυσι για να το παρω αλλα τελικα αδικα ταλαιπωρηθηκα.Καλυτερα καντε ενα τηλεφωνο στην ΔΔΕ που διοριζεσθε πρωτα για να μαθετε τι ακριβως θελουν.
δεν χρειαζεται να τρεχεις στο στρατολογικο γραφειο. πανε στα ΚΕΠ
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 15, 2009, 06:56:49 pmδεν χρειαζεται να τρεχεις στο στρατολογικο γραφειο. πανε στα ΚΕΠΦίλε, στο ΚΕΠ μπορεί να μου το φέρουν του...χρόνου... Καλύτερα να πάω στο Στρατολογικό Γραφείο.
Παράθεση από: Sun στις Ιουλίου 15, 2009, 07:28:54 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 15, 2009, 06:56:49 pmδεν χρειαζεται να τρεχεις στο στρατολογικο γραφειο. πανε στα ΚΕΠΦίλε, στο ΚΕΠ μπορεί να μου το φέρουν του...χρόνου... Καλύτερα να πάω στο Στρατολογικό Γραφείο.ναι, μια εβδομαδα περιπου κανει μεσω ΚΕΠ. αν σου ειναι ευκολο να πας στο στρατολογικο γραφειο ειναι σιγουρα καλυτερα. Απορω ρε παιδια! δεν μπορουν να στο δωσουν αμεσως? τοσο δυσκολο ειναι πια!! θα μου πεις τωρα, πως θα δικαιολογησουν την υπαρξει τους εκει? και τις χιλιαδες προσληψεις? ολες ταχατις για την εξυπηρετηση του πολιτη. μας δουλευουν ψιλο γαζι.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά...Γιατί δεν παίρνετε καμιά 10ριά πιστοποιητικά με τη μία από τη στρατολογία να ξεμπερδεύετε?? Πεστε μου ότι δεν επιτρέπεται πάνω από 1 να πέσω κάτω!!!!
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά...Γιατί δεν παίρνετε καμιά 10ριά πιστοποιητικά με τη μία από τη στρατολογία να ξεμπερδεύετε??