0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα πω κάτι άσχετο για να εκτονωθεί λίγο η κατάσταση. Μου τηλεφωνεί η αδερφή μου9το επάγγελμα της άσχετο από του εκπαιδευτικού) και ξέρει οτι μπαίνω στο φόρουμ εδώ και με ρωτάει "τι έγινε τελικά; Μάθατε πού είναι το τειχάκι; Μέσα στην σπηλιά ή έξω;;;;"
να ρωτησω κατι ασχετο γιατι εχω αρχισει κ ανησυχω. παλια ημουν παρα πολυ ορθογραφος. δεν εκανα σχεδον ποτε λαθη. κ απο τοτε που ξεκινησα το διαβασμα για ασεπ σε ορισμενες "δυσκολες" λεξεις μπερδευομαι κ δεν ξερω πώς γραφονται κ ετσι κανω λαθη. μαλιστα μερικες φορες κ σε πιο ευκολες. σας τυχαινει εσας?
Παράθεση από: maryvas στις Ιανουαρίου 06, 2009, 07:28:41 pmνα ρωτησω κατι ασχετο γιατι εχω αρχισει κ ανησυχω. παλια ημουν παρα πολυ ορθογραφος. δεν εκανα σχεδον ποτε λαθη. κ απο τοτε που ξεκινησα το διαβασμα για ασεπ σε ορισμενες "δυσκολες" λεξεις μπερδευομαι κ δεν ξερω πώς γραφονται κ ετσι κανω λαθη. μαλιστα μερικες φορες κ σε πιο ευκολες. σας τυχαινει εσας?ώχι, εγό δεν τω έχο πάθι πωτέ, αυτώ που λαις. Απωρώ!!
Παράθεση από: LK στις Ιανουαρίου 06, 2009, 07:51:10 pmΠαράθεση από: maryvas στις Ιανουαρίου 06, 2009, 07:28:41 pmνα ρωτησω κατι ασχετο γιατι εχω αρχισει κ ανησυχω. παλια ημουν παρα πολυ ορθογραφος. δεν εκανα σχεδον ποτε λαθη. κ απο τοτε που ξεκινησα το διαβασμα για ασεπ σε ορισμενες "δυσκολες" λεξεις μπερδευομαι κ δεν ξερω πώς γραφονται κ ετσι κανω λαθη. μαλιστα μερικες φορες κ σε πιο ευκολες. σας τυχαινει εσας?ώχι, εγό δεν τω έχο πάθι πωτέ, αυτώ που λαις. Απωρώ!!
εγω παλι λυπαμαι ολους εσας και συγγνωμη που σας το λεω,που η ζηλεια σας εχει κανει να παρανοειτε και φθονειτε τις ικανοτητες του αλλου.μου θυμιζετε κατι απο θουκυδιδη ¨γιατι οι ζωντανοι νιωθουν φθονο για τον ανταγωνιστη τους¨...αυτα.δεν θα αναφερθω αλλο γιατι πραγματικα δεν αξιζει και δενθα απαντησω σε επιθεσεις που σιγουρα θα κανετε οχι γιατι δεν με παιρνει αλλα γιατι βαριεμαι τις βλακειες.το μονο που λεω και τελειωνω ειναι οτι ο καθενας διαβαζει οσο μπορει και πως ο καθενας προσπσθει για το καλυτερο.δεν δεχομαι εκφρασεις του τυπου ¨λυπαμαι οσους αποστηθιζουν λεπτομερειες και κατι τετοιοι ειναι καλοι για τηλεπαιχνιδια¨.μακαρι να τους μοιζατε αλλα μαλλον επειδη δεν τα καταφερνετε τους κατηγορειτε.καλη συνεχεια στο ακαδημαικο σας διαβασμα!
και γω δεν θυμωνω μαζι σας(καποια παιδια απο εδω μαλιστα τα συμπαθω πολυ)γιατι δεν με ξερετε.αν με γνωριζατε θα καταλαβαινατε οτι ολα αυτα δεν τα λεω απο επαρση.εξ αλλου εχω δηλωσει πως εγω με το αγχος που κουβαλαω μπορει καν να μην ειμαι στους επιτυχοντες,αλλα απο ειλικρινεια.ξερω οτι φαινομαι απολυτη αλλα αυτο το εχω γιατι γενικα ειμαι αυστηρη με τον εαυτο μου και κατ επεκταση με ολους,γιατι η εποχη μας ειναι δυσκολη και αυστηρη απο την φυση της.τελος παντων!!!!φτανει η ψυχαναλυση αυτο που με καιει ειναι αν θα μας ενημερωσουν εγκαιιρα.σημερα απο το πρωι διαβαζω αντιγονη και τωρα τελειωσα την μεταφραση μοναχα...μετα την ανακοινωση της ημερομηνιας πιστευω να με πιασει το αγχος και να στρωθω...αλλα που ναι????μας εχουν ξεχασει μου φαινεται
Η εποχή είναι αυστηρή, αλλά το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να χαλαρώσουμε λίγο, όχι να γινόμαστε πιο σκληροί από την ίδια την εποχή. Το κηνύγι της λεπτομέρειας δεν είναι λύση γιατί είναι επικίνδυνο για το ίδιο το άτομο που την επιχειρεί. Μπορεί να σε κάνει να χάσεις την ουσία και αν δεις καλά τα θέματα των προηγούμενων ασεπ, αφορουν ουσία, διατυπωμένη με δύσκολο και συνδυαστικό τρόπο και λίγα έχουν να κάνουν με πολύ λεπτομέρεια. Λέμε ποιοί ειναι οι χοροί της κάθε τραγωδίας και αν έχουν δύο χορούς κοκ, τελικά στις εξετάσεις θα μας βάλουν πάλι για τις δύο Ηλέκτρες και Χοηφόροι μια απλή συγκριτική ερώτηση και αμφιβάλλω αν θα την απαντήσουμε εύκολα, παρόλο που μας έχει ξαναπέσει, παρόλο που είναι σοσ.