0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποτέ δεν θα μου φτάνει ο χρόνος για διάβασμα ΑΣΕΠ...αυτό συνειδητοποίώ...όσο για βόλτες συμφωνώ... χρειάζονατι για να ξεβουλώνει ο "εγκέφαλος"
παλι σημερα δεν διαβασα τιποτα.αυριο ευελπιστω να βγαλω ολη την αρχαια γραμματολογια επαναληψη να μου φυγει λιγο το αγχος κι οι τυψεις...δεν ξερω αλλα εχω καταθεσει τα οπλα μου φαινεται :'(μεχρι εδω ηταν
Παράθεση από: Όλγα_ στις Ιανουαρίου 09, 2009, 03:42:40 pmForum - Διαγωνισμοί ασέπΕυχαριστώ πολύ Όλγα. Απλά απόρησα γιατί πριν κανένα δίωρο ήταν εδώ.
Forum - Διαγωνισμοί ασέπ
Παράθεση από: stratos91 στις Ιανουαρίου 09, 2009, 03:49:46 pmΠαράθεση από: Όλγα_ στις Ιανουαρίου 09, 2009, 03:42:40 pmForum - Διαγωνισμοί ασέπΕυχαριστώ πολύ Όλγα. Απλά απόρησα γιατί πριν κανένα δίωρο ήταν εδώ. καλησπέρα εγώ γιατι δεν μπορώ να βρω την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού;
Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε 'σας, αλλά έχω απογοητευτεί κάπως με τα test. Θεωρώ κάποιες ερωτήσεις εξαιρετικά δύσκολες - ειδικά στη βυζαντινή. Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω που πάνε και τις βρίσκουν...
ρε παιδια,πλακα κανετε τωρα?! οταν καθε ωρα και στιγμη εχετε στο νου σας ποτε θα γινει ο διγωνισμος,πώς ειναι δυνατον να θυμαστε και αυτα που εχετε διαβασει? οταν το μυαλο ειναι απασχολημενο με αλλα πραγματα ποτε δεν γινεται ανακληση της γνωσης ευκολα ( και το δικο μου ειναι, και γω στην ιδια μοιρα ειμαι, αλλα εμενα το μυαλο μου ειναι..............αλλου, αστο!)
Ξερω οτι δε θα συμφωνουν πολλοι μαζι μου, αλλα θελω να καθυστερησει ο ασεπ. Περασα δυσκολες γιορτες, δεν εχω διαβασει καθολου απο την ημερα αναβολης του διαγωνισμου, εχω πολλες υποχρεωσεις που ειχα αφησει για μετα τις γιορτες και οσο δε βγαινει η ημερομηνια δεν μπορω να διαβασω. Θα επιθυμουσα λοιπον να ανακοινωθει την επομενη εβδομαδα για τελος φλεβαρη ωστε να τελειωσω με διαγωνισματα , ενημερωσεις γονεων κλπ. μεσα στο γεναρη και να διαβασω μετα.