0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι, ναι εννοειται.........λοιπον δε θελω ηττοπαθειες.......δε θα ανοιξετε κανενα μαγαζι κ δεν θα κανω μανικιουρ γιατι...........απλα...........................θα διοριστουμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άρχισα επανάληψη στα νέα και βρίσκομαι στη σελίδα 53 της σχολικής γραμματολογίας και ακούστε τι μου ήρθε.Οι τίτλοι, τα πτυχία μας δεν πρέπει να πετιούνταιμον' πρέπει σαν εικόνισμα στους στίχους να κρεμιούνταιΚαι η μαμά περήφανη να λέει στη Γεωργίαγια δες καλέ πώς ταίριαξε με την ταπετσαρία. ΥΓ: Τι να κάνουμε αυτός ο Αλέξης, το ωραίο παιδί μας ξύπνησε το κουμμουνιστικό μας ταπεραμέντο. Όλοι έχουμε ένα μύθο μέσα μας
Παράθεση από: louiza στις Οκτωβρίου 23, 2008, 09:22:22 pmΆρχισα επανάληψη στα νέα και βρίσκομαι στη σελίδα 53 της σχολικής γραμματολογίας και ακούστε τι μου ήρθε.Οι τίτλοι, τα πτυχία μας δεν πρέπει να πετιούνταιμον' πρέπει σαν εικόνισμα στους στίχους να κρεμιούνταιΚαι η μαμά περήφανη να λέει στη Γεωργίαγια δες καλέ πώς ταίριαξε με την ταπετσαρία. ΥΓ: Τι να κάνουμε αυτός ο Αλέξης, το ωραίο παιδί μας ξύπνησε το κουμμουνιστικό μας ταπεραμέντο. Όλοι έχουμε ένα μύθο μέσα μας Καλησπέρα στην παρέα σας. Τέλειο το ποίημα! Μπορώ να το οικειοποιηθώ; Να προτείνω κι εγώ έναν τίτλο για το μαγαζί; "Στης φιλολογίας τα απόνερα" [συνειρμός από το όνειρα...όνειρα...]
τι οιστρος ειναι αυτος που σας επιασε. Επιτελους!!!!! να φυγουμε απο τη μιζερια (ποτε το ενα, ποτε το αλλο, τι τελειωσαμε,τι αρχισαμε κλπ )παρασκευη σημερα, αντε στη.....κραιπαλη με βλεπω παρασκ-σαββατο χαραματα παλι στο σπιτι θα μαζευτω!
Εγώ πάλι έχω πολύ μεγάλο ταλέντο στο σερβίρισμα...είμαι ή πιο καλή γκαρσόνα!Επίσης είμαι πάρα πολύ καλή και στο σκούπισμα-σφουγγάρισμα.Ξεπετάω τρία τετραγωνικά το λεπτό.Μπορώ να αντικαταστήσω και τη "φωνή" αν έχει πάθει καμιά φαρυγγίτιδα,οι ψηλές μου είναι αρκετά καλές ....Έχω θέση στο μαγαζάκι σας?ε?ε?
Παράθεση από: elinag στις Οκτωβρίου 24, 2008, 08:50:35 pmΕγώ πάλι έχω πολύ μεγάλο ταλέντο στο σερβίρισμα...είμαι ή πιο καλή γκαρσόνα!Επίσης είμαι πάρα πολύ καλή και στο σκούπισμα-σφουγγάρισμα.Ξεπετάω τρία τετραγωνικά το λεπτό.Μπορώ να αντικαταστήσω και τη "φωνή" αν έχει πάθει καμιά φαρυγγίτιδα,οι ψηλές μου είναι αρκετά καλές ....Έχω θέση στο μαγαζάκι σας?ε?ε?Η πιο καλή γκαρσόνα είσαι εσύ!! Προσλαμβάνεσαι. Έναν για την υποδοχή ψάχνουμε και προσεχώς ανοίγουμε. Άντε να δούμε!