0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ηρεμήστε λίγο! Για να σου μείνουν πέντε πράγματα και μην αισθάνεσαι όλα αυτά τα ψυχοσωματικά, πρέπει διαβάζοντας ένα βιβλίο να ξεχνάς ότι θα δώσεις εξετάσεις. Το διαβάζεις με ενδιαφέρον, αφού στην ουσία εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου. Μόνο έτσι είναι το διάβασμα αποδοτικό και χωρίς επιπτώσεις για την υγεία σου. Αλήθεια το λέω: εγώ έχω μάθει πολλά πράγματα παραπάνω διαβάζοντας για ΑΣΕΠ, οπότε και μόνο αυτό να είναι το κέρδος μου, καλό και αυτό. Και να είμαι στους 480 δε θα έλεγα όχι, βέβαια.
Στρατο, θα συμφωνησω με την louiza. πρεπει να μη μας καταβαλει το αγχος και ο μονος τροπος ειναι να βρισκουμε ενδιαφερον στο διαβασμα μας. να μη το βλεπουμε σαν εξεταση -αποστεομενη απο καθε ουσια γνωσης (που τα βρισκω το ατομο!!)πιστευω ομως (και δω εχει δικαιο ο στρατος) οτι αν δινει καποιος για 1η φορα φυσικο ειναι να τα βλεπει ετσι.εμεις που τα δινουμε 2η φορα οπωσδηποτε ειναι πιο δυσκολο να τα αντιμετωπισουμε με τον ιδιο τροποπαρολα αυτα πρεπει να το προσπαθουμε(φιλε στρατο) γιατι ετσι δεν θα μας καταβαλλει το αγχος με τα επακολουθα του( σωματικα προβληματα κλπ)ωχ, αισθανομαι ενα πονο, κατω χαμηλα στο ποδι! (λετε να ειναι απο αγχος), ας κανω ενα τσιγαρο μηπως και το καταπολεμησω!!!!!!........και πως θα οδηγησω τη μηχανη?...