0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα συμφωνήσω απόλυτα δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στο υπουργείο. έ ρε προσαυξήσεις ανύπαρκτες που θα προσμετρηθούν!!!!!! όσο για το νόμο ναι έτσι είναι το λιγότερο 40 εργάσιμες ημέρες. και ξέρετε γιατί? γιατί επίσημη ύλη θεωρείται εκείνη της προκήρυξης. άρα το ότι δόθηκε από ιούνη δεν είναι δικαιολογία. δηλαδή αν εγώ ζω στη θηρασιά και δεν έχω ιντερνετ από που θα πάρω την ύλη? από τη νομαρχία στην προκήρυξη όταν βγει!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: elinag στις Νοέμβριος 17, 2008, 12:07:32 μμΔηλαδή δεν κατάλαβα τώρα...δε φτάνει η ύλη, δε φτάνουν οι θέσεις,έχουμε και μποϋκοτάζ με πόλεμο νεύρων?τι είναι αυτή η παλιο-ημερομηνία?Ψυχρός πόλεμος? Μια ακόμη τρικλοποδιά για να μας φάνε στη στροφή? Αυτό μόνο σε διαγωνισμό εκπαιδευτικών δεν παραπέμπει.Σε ποιές στρατηγικές πολιτικής παραπέμπει ας μας υπενθυμίσουν οι συνάδελφοι που κατέχουν καλά την ιστορία...Ψυχολογικό πόλεμο καθαρά!!! Και στη συνέχεια ακολουθεί ο βιολογικός Απλά αποφάσισα να το ρίξω στην τρελή, διαφορετικά θα την πάθω την κρίση πανικού και δεν λέει!!Υπάρχει και μια ζωή πέρα από τον κάθε διαγωνισμό!!
Δηλαδή δεν κατάλαβα τώρα...δε φτάνει η ύλη, δε φτάνουν οι θέσεις,έχουμε και μποϋκοτάζ με πόλεμο νεύρων?τι είναι αυτή η παλιο-ημερομηνία?Ψυχρός πόλεμος? Μια ακόμη τρικλοποδιά για να μας φάνε στη στροφή? Αυτό μόνο σε διαγωνισμό εκπαιδευτικών δεν παραπέμπει.Σε ποιές στρατηγικές πολιτικής παραπέμπει ας μας υπενθυμίσουν οι συνάδελφοι που κατέχουν καλά την ιστορία...