0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι,γιατί δεν κάνετε πρόταση και στους φοιτητές της Φιλοσοφικής για διαμαρτυρία;
εδω δεν ενδιαφερονται οι αποφοιτοι...εχω στραφει σε αρκετους και τιποτα. οι φοιτητες μονο μεσω παραταξεων κινουνται και δεν υπαρχει λογος να κομματικοποιηθει το θεμα νομζω.
ΠαράθεσηΚαι πάλι είμασταν λίγοι, πολύ λίγοι, γιατί; Όταν σχολίασα σε ένα μέλος της ΠΕΑΕ, ότι αυτό δεν είναι πορεία, είναι ραντεβού για καφέ, μου απάντησε: πάλι καλά είμαστε, τις προηγούμενες φορές ήμασταν πολύ λιγότεροι. Κατάπια τη γλώσσα μου, που ήμουν τόσο καιρό;Σσσσσσσσσσ, καληνύχτα μας!Υπάρχουν απαντήσεις :1ον Γενικά στην κοινωνία υπάρχει αυτή την περίοδο ωχαδερφισμός, ηττοπάθεια, πλήρης απαξίωση των συνδικάτων, αλλά και των πολιτικών κομμάτων. (δες απόρριψη απεργίας διαρκείας ΟΛΜΕ, ΔΟΕ κλπ)2ον Ο κόσμος της αδιοριστίας είναι κομμένος σε πολλά κομμάτια. Την ίδια στιγμή που κάποιοι διαμαρτύρονται για τη μείωση θέσεων του ΑΣΕΠ, άλλοι μένουν αδιάφοροιι γιατί ανήκουν στο 24μηνο ή στο 40%3ον Δεν υπάρχει προβολή των αιτημάτων (αφίσες, ΜΜΕ, ενημέρωση ΟΛΜΕ, ενημέρωση φοιτητών κλπ)4ον Δεν υπάρχουν ξεκάθαρα αιτήματα : Είμαστε κατά του ΑΣΕΠ; Αν ναι, γιατί να διαμαρτυρηθούμε για την ημερομηνία;
Και πάλι είμασταν λίγοι, πολύ λίγοι, γιατί; Όταν σχολίασα σε ένα μέλος της ΠΕΑΕ, ότι αυτό δεν είναι πορεία, είναι ραντεβού για καφέ, μου απάντησε: πάλι καλά είμαστε, τις προηγούμενες φορές ήμασταν πολύ λιγότεροι. Κατάπια τη γλώσσα μου, που ήμουν τόσο καιρό;Σσσσσσσσσσ, καληνύχτα μας!
λέω καλύτερα στο υπουργείο, αφού υπάρχει μία καλύτερη συσχέτιση με το υπεπθ, άσε που ο Ψωμιάδης μπλεγμένος είναι τώρα.
ΠαράθεσηΥπάρχουν απαντήσεις :1ον Γενικά στην κοινωνία υπάρχει αυτή την περίοδο ωχαδερφισμός, ηττοπάθεια, πλήρης απαξίωση των συνδικάτων, αλλά και των πολιτικών κομμάτων. (δες απόρριψη απεργίας διαρκείας ΟΛΜΕ, ΔΟΕ κλπ)2ον Ο κόσμος της αδιοριστίας είναι κομμένος σε πολλά κομμάτια. Την ίδια στιγμή που κάποιοι διαμαρτύρονται για τη μείωση θέσεων του ΑΣΕΠ, άλλοι μένουν αδιάφοροιι γιατί ανήκουν στο 24μηνο ή στο 40%3ον Δεν υπάρχει προβολή των αιτημάτων (αφίσες, ΜΜΕ, ενημέρωση ΟΛΜΕ, ενημέρωση φοιτητών κλπ)4ον Δεν υπάρχουν ξεκάθαρα αιτήματα : Είμαστε κατά του ΑΣΕΠ; Αν ναι, γιατί να διαμαρτυρηθούμε για την ημερομηνία;