0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έβαλα κανέναν βουλευτή να σπρώξει το θέμα αλλά μήπως έβαλαν άλλοι; Υπάρχουν ονόματα που πήραν απόσπαση στη συγκεκριμένη Διεύθυνση που δεν υπήρχαν στην ανακοίνωση που είχε δημοσιεύσει ο αιρετός στο alfavita (αυτή που περιελάμβανε και το δικό μου όνομα).
Μήπως έβαλες και κανέναν βουλευτή να σμπρώξει την απόσπαση; Ο Στυλιανίδης το δήλωσε (δεν ξέρω κατά πόσο το εφάρμοσε) ότι βυσματικές αποσπάσεις δεν θα γίνουν.Στη θέση σου θα έπαιρνα τηλέφωνο στο Υπουργείο να δω ποιος και γιατί "με έκοψε".
Μήπως έβαλες και κανέναν βουλευτή να σμπρώξει την απόσπαση; Ο Στυλιανίδης το δήλωσε (δεν ξέρω κατά πόσο το εφάρμοσε) ότι βυσματικές αποσπάσεις δεν θα γίνουν.
Κάποιος στο Υπουργείο "ράβει και ξηλώνει".....Ο Στυλιανίδης τα ξέρει άραγε;
"Υπάρχουν ονόματα που πήραν απόσπαση στη συγκεκριμένη Διεύθυνση που δεν υπήρχαν στην ανακοίνωση που είχε δημοσιεύσει ο αιρετός στο alfavita "Νάτες οι βυσματικές αποσπάσεις λοιπόν.Κάποιος στο Υπουργείο "ράβει και ξηλώνει".....Ο Στυλιανίδης τα ξέρει άραγε;Κάνε γρήγορα ένσταση και ξεκίνα τα τηλέγωνα σε ΠΥΣΔΕ, διευθυντή ΔΙΔΕ, Υπουργείο (τα τηλέφωνα υπάρχουν στην προκήρυξη απόσπασης).
Παράθεση από: margavare στις Μαΐου 31, 2008, 06:26:27 am"Υπάρχουν ονόματα που πήραν απόσπαση στη συγκεκριμένη Διεύθυνση που δεν υπήρχαν στην ανακοίνωση που είχε δημοσιεύσει ο αιρετός στο alfavita "Νάτες οι βυσματικές αποσπάσεις λοιπόν.Κάποιος στο Υπουργείο "ράβει και ξηλώνει".....Ο Στυλιανίδης τα ξέρει άραγε;Κάνε γρήγορα ένσταση και ξεκίνα τα τηλέγωνα σε ΠΥΣΔΕ, διευθυντή ΔΙΔΕ, Υπουργείο (τα τηλέφωνα υπάρχουν στην προκήρυξη απόσπασης).Αυτό τώρα είναι ειρωνεία;Γιατί αν μιλάς σοβαρά συνάδελφε, συγγνώμη αλλά πρέπει λίγο να δεις τι γίνεται πραγματικά (εντελώς καλοπροαίρετα, να ξυπνήσεις!)