0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dimdimel στις Αυγούστου 31, 2010, 02:07:43 pm Συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν και την πήραν, καλή υπομονή και καλά αποτελέσματα σε όλους εμας τους υπόλοιπους που ακόμα ξεροσταλιάζουμε μπροστά στο pc!!! Εχω εκνευριστεί τόσο πολύ, που σκέφτομαι ( σε περίπτωση που δεν την πάρω), να μην πάω αύριο, να τους πάρω τηλέφωνο το πρωί και να τους πω πως θα φτάσω το απόγευμα! Αν θέλουν ας κάτσουν να με περιμένουν! Δεν έχω σκοπό να οδηγώ βραδιάτικα σε δρόμους- σκοτώστρες επειδή αυτοί αποφάσισαν να τα ανακοινώσουν τελευταία ώρα!!! Το μόνο που δεν ξέρω είναι μήπως μου δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα σ' αυτή την περίπτωση!α!και συ 05 εισαι?και γω..
Συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν και την πήραν, καλή υπομονή και καλά αποτελέσματα σε όλους εμας τους υπόλοιπους που ακόμα ξεροσταλιάζουμε μπροστά στο pc!!! Εχω εκνευριστεί τόσο πολύ, που σκέφτομαι ( σε περίπτωση που δεν την πάρω), να μην πάω αύριο, να τους πάρω τηλέφωνο το πρωί και να τους πω πως θα φτάσω το απόγευμα! Αν θέλουν ας κάτσουν να με περιμένουν! Δεν έχω σκοπό να οδηγώ βραδιάτικα σε δρόμους- σκοτώστρες επειδή αυτοί αποφάσισαν να τα ανακοινώσουν τελευταία ώρα!!! Το μόνο που δεν ξέρω είναι μήπως μου δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα σ' αυτή την περίπτωση!
σιγα και τα γαλλικα που κανουμε, μια ζωη ιστορια διδασκουμε..θεσσαλονικη..και κατι γαλλικα που και που για αλλαγη..εσενα τι σου ειπανε, θα τα βγάλουν σημερα μηπως μαθω και γω τιποτα?[/quotυποτίθεται πως χθες και σήμερα θα συνεδρίαζε το ΠΥΣΔΕ Αιτ/νιας για να τοποθετήσει νεοδιόριστους, αποσπασμένους και όσους είναι στη διάθεση. Η δική μου λογική λέει πως δεν μπορούν να γίνουν οι τοποθετήσεις αν δεν ξέρουν ποιοί θα μείνουν και ποιοί θα φύγουν! Οπότε... αναμένουμε τις εξελίξεις! Ελπίζω να μάθουμε σύντομα γιατι έχουμε και ταξίδι μπροστά μας σε περίπτωση που δεν...