0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρει κανείς για τις 2ες αποσπάσεις ΟΕΕΚ πότε θα βγουν??
Παράθεση από: spyrros στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 09:41:00 amΣήμερα πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο και με πληροφόρησαν ότι η αίτηση μου για επενεξέταση χάθηκε και δεν κρίθηκε κανπαρόλο που εγώ ο ίδιος την είχα καταθέσει στο πρωτόκολλο του υπουργείο και έχω πάρει και αριθμό πρωτοκόλλου.Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου πει πως πρέπει να κινηθώ...Είναι πραγματικά απαράδεκτοι, χάσανε την αίτηση μου από το εισόγειο μέχρι τον πρώτο όροφο του υπουργείου.....ΕΛΕΟΣ!!!!!!spyrros ίσως πρέπει να απευθυνθείς κατ'ευθείαν στη γραμματεία του ΚΥΣΔΕ (αν δεν κάνω λάθος το τηλ. είναι 2103442286) ή/και στους ίδιους τους αιρετούς.
Σήμερα πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο και με πληροφόρησαν ότι η αίτηση μου για επενεξέταση χάθηκε και δεν κρίθηκε κανπαρόλο που εγώ ο ίδιος την είχα καταθέσει στο πρωτόκολλο του υπουργείο και έχω πάρει και αριθμό πρωτοκόλλου.Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου πει πως πρέπει να κινηθώ...Είναι πραγματικά απαράδεκτοι, χάσανε την αίτηση μου από το εισόγειο μέχρι τον πρώτο όροφο του υπουργείου.....ΕΛΕΟΣ!!!!!!
Ανάμεσα σε κάποιον που έχει κανει αιτηση αποσπασης εντος ΠΥΣΠΕ και δηλώνει ένα σχολειοκαι κάποιον που δηλώνει το ιδιο σχολειο ως υπεράριθμος ποιος προηγειται για να πάρει τη θέση στο σχολειο αυτο;
Πως καταλάβατε ότι χάθηκε η αίτηση που κάνατε; Αφού έγιναν ηλεκτρονικά ή μου διαφεύγει κάτι;
Και πως καταλαβαίνει κανείς εάν χάθηκε η αίτησή του;;;
Παράθεση από: vasioanna στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 11:25:59 pmΚαι πως καταλαβαίνει κανείς εάν χάθηκε η αίτησή του;;;Eγώ προσωπικά έκανα αίτηση επανεξέτασης της απόσπασης 5-7-2010 με αριθμό πρωτοκόλλου 2786. Στη ΔΙΔΕ που τα κατέθεσα είχε κάνει συνάδερφος ίδιας ειδικότητας αίτηση να έρθει στο σχολείο το δικό μου.Το γενικό διαβιβαστικό με το οποίο έγινε μαζική αποστολή των αιτήσεων επανεξέτασης έχει αριθμό πρωτοκόλλου 2808 με ημερομηνία 6-7-2010.Μάλλον το Υπουργείο μας ότι έγγραφα εισερχόμενα έρχονται από εμάς τα πετάει στο καλάθι με των αχρήστων. Φαίνεται πόσο υπολογίζουν τον πολίτη.....
Παράθεση από: vasilis1971 στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 12:07:56 amΠαράθεση από: vasioanna στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 11:25:59 pmΚαι πως καταλαβαίνει κανείς εάν χάθηκε η αίτησή του;;;Eγώ προσωπικά έκανα αίτηση επανεξέτασης της απόσπασης 5-7-2010 με αριθμό πρωτοκόλλου 2786. Στη ΔΙΔΕ που τα κατέθεσα είχε κάνει συνάδερφος ίδιας ειδικότητας αίτηση να έρθει στο σχολείο το δικό μου.Το γενικό διαβιβαστικό με το οποίο έγινε μαζική αποστολή των αιτήσεων επανεξέτασης έχει αριθμό πρωτοκόλλου 2808 με ημερομηνία 6-7-2010.Μάλλον το Υπουργείο μας ότι έγγραφα εισερχόμενα έρχονται από εμάς τα πετάει στο καλάθι με των αχρήστων. Φαίνεται πόσο υπολογίζουν τον πολίτη.....Δυστυχώς δεν κατάλαβα ακόμη πως το κατάλαβες, αφού οι αριθμοί πρωτοκόλλου φαίνονται λογικοί...
καλησπερα και απο εμενα.ειμαι νεοδιοριστη και πασχω απο μεσογειακη αναιμια.σημερα πληροφορηθηκα οτι δεν εχουν εξεταστει οι αιτησεις των νεοδιοριστων και ουτε προκειται αν δεν δωσει εντολη η υπουργος......αυτο μπορει να γινει αν ασκηθει πιεση και υπαρξει μεγαλος αριθμος αιτησεων...ετσι μου ειπαν απο το υπουργειο......