0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sofaki86 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 09:42:12 pmνα ρωτήσω κάτι; όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει. έστω ότι μια περιοχή στην οποία ζητώ απόσπαση έχει 10 κενά. αν τα καλύψει με αναπληρωτές, υπάρχει περίπτωση να μη πάρω την απόσπαση επειδή τα κενά τα έχουν καλύψει με αναπληρωτές; σημειώνω ότι είμαι σύζυγος ενστόλου..φιλικάΣύμφωνα με την φετινή εγκύκλιο των αποσπάσεων οι σύζυγοι στρατιωτικών, αστυνομικών κτλ προηγούνται και παίρνουν απόσπαση <<οπωσδήποτε>> υπάρχουν δεν υπάρχουν κενά.
να ρωτήσω κάτι; όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει. έστω ότι μια περιοχή στην οποία ζητώ απόσπαση έχει 10 κενά. αν τα καλύψει με αναπληρωτές, υπάρχει περίπτωση να μη πάρω την απόσπαση επειδή τα κενά τα έχουν καλύψει με αναπληρωτές; σημειώνω ότι είμαι σύζυγος ενστόλου..φιλικά
σε ποια φαση να την παρει δηλαδη; σε ενα μηνα ληγει η αδεια που εχει για το μωρο. θα χρονισει. αν δεν την παρει και αυριο που θα βγουν τα αποτελεσματα μαλλον τοτε θα πρεπει να το αφησει και να παει στο νησι;;;
Παράθεση από: marylou στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:43:33 pmσε ποια φαση να την παρει δηλαδη; σε ενα μηνα ληγει η αδεια που εχει για το μωρο. θα χρονισει. αν δεν την παρει και αυριο που θα βγουν τα αποτελεσματα μαλλον τοτε θα πρεπει να το αφησει και να παει στο νησι;;; Καλημερα εξηγησε μου αν θελεις λιγο καλύτερα. Αν καταλαβα καλά εφόσον έχει ακόμη άδεια ανατροφής παιδιού πρέπει πρώτα να λήξει μετά να πάει στο σχολείο που ανήκει και να κάνει αίτηση απόσπασης. Ό σύζυγος της είναι ένστολος και υπηρετεί που; Η γνωστή σου έκανε αίτηση απόσπασης για την περιοχή που βρίσκεται ο σύζυγος της, πριν λήξει η άδεια της και δεν την πήρε;
εγώ άκουσα ότι τελικά το ΚΥΣΠΕ θα γίνει την επόμενη Τετάρτη!
τελικα οντως δεν εγινε το συμβουλιο;