0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ίδιο ακριβώς έκανα (και θέλω να κάνω και του χρόνου) κι εγώ. Έκανα ανάκληση της αίτησης μου για απόσπαση (στη ΔΔΕ που είχα κάνει και την αίτηση) και ευελπιστώ να υπηρετήσω οργανική για να έχω δικαίωμα του χρόνου για αμοιβαία. Η διετία (απ'ότι ξέρω) θα ισχύει για όσους πάρουν μετάθεση το έτος 2010-2011. Άρα εμείς με μια χρονιά, θα την έχουμε ξεχρεώση την οργανική.Άντε να δούμε!!! Ελπίζω να είναι η τελευταία χρονιά ταλαιπωρίας αυτή και του χρόνου να πιάσω την περιοχή που θέλω!!
Καλησπέρα. Έχει καμιά πληροφόρηση κανείς σχετιά με το τι πρόκειται να γίνει με το <<καμιά απόφαση απόσπασης δεν εφαρμόζεται αν δεν βρεθεί αντικαταστάτης >>, αν δεν γίνουν και προσλήψεις; Λέτε να πάρουμε απόσπαση και να μη μπορούμε να φύγουμε;
NAI Παράθεση από: xenofontas στις Μαΐου 25, 2010, 07:36:38 pmΚαλησπέρα. Έχει καμιά πληροφόρηση κανείς σχετιά με το τι πρόκειται να γίνει με το <<καμιά απόφαση απόσπασης δεν εφαρμόζεται αν δεν βρεθεί αντικαταστάτης >>, αν δεν γίνουν και προσλήψεις; Λέτε να πάρουμε απόσπαση και να μη μπορούμε να φύγουμε;
και αν δεν με πιστεύετε ρωτήστε αυτούς που τοποθετήθηκαν σε σχολ. βιβλιοθήκες, αλλά δεν έχουν πάει γιατί δεν έχουν βρεί αντικαταστάτη.Κατανοώ το πρόβλημα που προκύπτει σε εσάς, αλλά να πω την αλήθεια χαίρομαι.Το γιατί μπορεί να το κατανοήσει όποιος είναι χρόνια μακριά από τον τόπο του επειδή δεν έχει βύσμα όπως κάποιοι άλλοι και επειδή δεν ανοίγουν θέσεις μετάθεσης για να μπορούν κάποιοι να παίρνουν αποσπάσεις.Τέσπα, την έβγαλα τη χολή μου και ησύχασα. Παράθεση από: dihatzou στις Μαΐου 25, 2010, 08:03:18 pmNAI Παράθεση από: xenofontas στις Μαΐου 25, 2010, 07:36:38 pmΚαλησπέρα. Έχει καμιά πληροφόρηση κανείς σχετιά με το τι πρόκειται να γίνει με το <<καμιά απόφαση απόσπασης δεν εφαρμόζεται αν δεν βρεθεί αντικαταστάτης >>, αν δεν γίνουν και προσλήψεις; Λέτε να πάρουμε απόσπαση και να μη μπορούμε να φύγουμε;Μήπως έχουμε μπερδευτεί λιγάκι; Εχθρί δεν ειναι αυτοί που θέλου να πάρουν απόσπαση σχολείο και μάλιστα σε παραμεθόριο με πάνω από 100 αναπληρωτές κάθε χρόνο, χωρίς βύσμα και με κοινωνικά κριτήρια( συπυπηρέηση, τριτεκνία). Τώρα, αν εσύ είσαι π.χ. οικονομολόγος και θέλεις να μπεις στη Θεσσαλονίκη,ε... μπορείς. Δεν το ήξερες από την αρχή;
NAI Παράθεση από: xenofontas στις Μαΐου 25, 2010, 07:36:38 pmΚαλησπέρα. Έχει καμιά πληροφόρηση κανείς σχετιά με το τι πρόκειται να γίνει με το <<καμιά απόφαση απόσπασης δεν εφαρμόζεται αν δεν βρεθεί αντικαταστάτης >>, αν δεν γίνουν και προσλήψεις; Λέτε να πάρουμε απόσπαση και να μη μπορούμε να φύγουμε;Μήπως έχουμε μπερδευτεί λιγάκι; Εχθρί δεν ειναι αυτοί που θέλου να πάρουν απόσπαση σχολείο και μάλιστα σε παραμεθόριο με πάνω από 100 αναπληρωτές κάθε χρόνο, χωρίς βύσμα και με κοινωνικά κριτήρια( συπυπηρέηση, τριτεκνία). Τώρα, αν εσύ είσαι π.χ. οικονομολόγος και θέλεις να μπεις στη Θεσσαλονίκη,ε... μπορείς. Δεν το ήξερες από την αρχή;
Καλησπέρα. Έχει καμιά πληροφόρηση κανείς σχετιά με το τι πρόκειται να γίνει με το <<καμιά απόφαση απόσπασης δεν εφαρμόζεται αν δεν βρεθεί αντικαταστάτης >>, αν δεν γίνουν και προσλήψεις; Λέτε να πάρουμε απόσπαση και να μη μπορούμε να φύγουμε;Μήπως έχουμε μπερδευτεί λιγάκι; Εχθρί δεν ειναι αυτοί που θέλου να πάρουν απόσπαση σχολείο και μάλιστα σε παραμεθόριο με πάνω από 100 αναπληρωτές κάθε χρόνο, χωρίς βύσμα και με κοινωνικά κριτήρια( συπυπηρέηση, τριτεκνία). Τώρα, αν εσύ είσαι π.χ. οικονομολόγος και θέλεις να μπεις στη Θεσσαλονίκη,ε... μπορείς. Δεν το ήξερες από την αρχή;
Υπάρχει κάτι καινούργιο ως προς την ανακοίνωση αποσπάσεων?
Παράθεση από: olth στις Μαΐου 27, 2010, 10:41:40 amΥπάρχει κάτι καινούργιο ως προς την ανακοίνωση αποσπάσεων?Ποιων απ' όλες;