0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πριν από λίγο έμαθα ότι η εγκύκλιος των αποσπάσεων θα βγει εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Μάλιστα, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ισχύει η τριετία αλλά ούτε και η μοριοδότηση της οργανικής θέσης. Και τα δύο ήταν αναμενόμενα.
Παράθεση από: Daidalos στις Απριλίου 12, 2010, 10:29:22 amΠριν από λίγο έμαθα ότι η εγκύκλιος των αποσπάσεων θα βγει εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Μάλιστα, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ισχύει η τριετία αλλά ούτε και η μοριοδότηση της οργανικής θέσης. Και τα δύο ήταν αναμενόμενα. αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι ανακαλούνται οι τριετίες και όποιος πάρει απόσπαση σε φορέα (π.χ. στην ΚΥ του ΥΠΔ
φίλη μου μέσα από το υπουργείο με πληροφόρησε ότι η εγκυκλιος των αποσπασεων θα βγει σημερα. Οι τριετεις αποσπάσεις παυουν να ισχυουν. Ολοι θα μπορουν να καταθεσουν αιτηση αποσπασης σε φορεις του Υπουργειου. Το περιεργο είναι ότι δεν αναφερεται τιποτα για τα μορια. Απλα παραπέμπουν στο νεο νομοσχεδιο.Επισης η προθεσμια αιτησεων θα είναι απο 12-21 απριλιου. Κοινώς καντε αιτησεις χωρις να ξερετε τι μορια θα παιρνετε.....Ελπίζω να αποδειχθει απλως ραδιο αρβυλλα
Η φίλη μου μου εστειλε μηνυμα λεγοντας ότι κατοπιν πολλων πιεσεων μαλλον θα αναφερονται τα μορια, χωρις να γνωριζω ποσα θα δινονται σε καθε φορεα. την φιλη μου την εμπιστευομαι οτι δεν τα βγαζει απο το μυαλο της ουτε τα παραφουσκωνει. ισως εκανα και λαθος που το ανεφερα. Ωστοσο, όλα αυτά είναι ενδεικτικά ότι δεν γνωρίζουν ακόμη και σημερα τι προτίθενται να κανουν. Όλα στο ποδι, τελευταια στιγμη και οτι κατσει. ουδεμια οργανωση, κανενας σεβασμος για τον προγραμματισμο που θελουμε να κανουμε στη ζωη μας. Ελλαδάρα ποτε δεν θα πεθανεις
Τώρα όμως που παρουσιάζεται το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία, μπορεί άνετα να βγάλει και εγκύκλιο αποσπάσεων, με την οποία θα καταργείται η μοριοδότηση της οργανικής θέσης, βασιζόμενη στο νόμο που... ψηφίζεται σήμερα-αύριο!