*

Αποστολέας Θέμα: Ρυθμιση με ανοιχτο 24 μηνο + ΑΣΕΠ ?  (Αναγνώστηκε 134702 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anniegr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Ρυθμιση με ανοιχτο 24 μηνο + ΑΣΕΠ ?
« Απάντηση #364 στις: Μαΐου 02, 2008, 04:18:38 pm »
εγω αναφερομαι σε εκεινους τους πε02 που εχουν μηδενικη προυπηρεσια και το μονο που ειχαν ως ευκαιρια ηταν λιγες παραπανω θεσεις απο τον προηγουμενο διαγωνισμο...τωρα με αυτη τη ρυθμιση ποιος ξερει ποσοι θα ευνοηθουν (δικαιως) και αρα οι θεσεις οχι μονο δε θαναι αυξημενες ισως μαλιστα και λιγοτερες απο τις 840...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:33:41 »

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Μαΐου 02, 2008, 07:40:56 pm »
       chemist το "να πλένεις το στόμα σου" το λες μάλλον από κόμπλεξ, γιατί δεν αναφέρθηκε κανείς με την ίδια αγένεια για τους οαεδίτες. Πάντως αφού αποφάσισαν να εργαστούν με σύμβαση που δεν αναγνώριζε το υπουργείο παιδείας μετά γιατί διαμαρτύρονται και θέλουν και αναγνώριση; Κανείς δεν αμφισβήτησε το πτυχίο τους και αναρωτιέμαι πώς το σκέφτηκες (εξ ου προφανώς και το κόμπλεξ)!

Αποσυνδεδεμένος palelos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Μαΐου 02, 2008, 11:49:05 pm »
" εκείνοι απο τον ΟΑΕΔ" έιναι καθηγητές με πτυχία πανεπιστημίου για αυτό όταν μιλάς για αυτούς να πλένεις το στόμα σου.
Όσο για την προυπηρεσία τους ...κάνε υπομονή μερικές ημέρες.

Τι θα γίνει σε λίγες ημέρες?  Μπορείς να είσαι πιο σαφής?  Πάντως  εγώ ένα ξέρω.  Για να έρθουν αυτές οι λίγες ημέρες θα πρέπει να περάσουν ανάλογες .......  νύχτες!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ι am back..   Σας  έλλειψα?

Αποσυνδεδεμένος Katerina Kfd

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Μαΐου 02, 2008, 11:55:14 pm »
Αγαπητέ και -κατά τα άλλα-σεβαστέ συνάδελφε chemist, μάθε ότι το 'καθηγητές με πτυχία πανεπιστημίου' που με στόμφο τονίζεις δεν είναι δα και κάτι τόσο σπάνιο....Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το βύσμα που είχαν κάποιοι και μπήκαν στον οαεδ,ενώ άλλοι...ταπεινά και με τον ιδρώτα τους προσπαθούν να κερδίσουν μία θέση μέσω Ασεπ.Και φυσικά τους οαεδίτες τους 'πνίγει' και το δίκιο..!Τόσους κόπους έκαναν, είναι δυνατόν να μην αναγνωρίζονται από την πολιτεία;;;Κουτσοί-στραβοί στον Ενιαίο Πίνακα...Αν είναι τόσο άξιοι καθηγητές, ας μπουν και αυτοί στη διαδικασία του Ασεπ για να δουν τι εστί βερύκοκο...όχι ότι ο Ασεπ διαλέγει πάντα τους πιο άξιους ,πάντως πιο αξιοκρατικός είναι.Αυτά, γιατί εξοργίζομαι με το θράσος.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:33:41 »

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Μαΐου 03, 2008, 12:04:24 am »
Αγαπητέ και -κατά τα άλλα-σεβαστέ συνάδελφε chemist, μάθε ότι το 'καθηγητές με πτυχία πανεπιστημίου' που με στόμφο τονίζεις δεν είναι δα και κάτι τόσο σπάνιο....Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το βύσμα που είχαν κάποιοι και μπήκαν στον οαεδ,ενώ άλλοι...ταπεινά και με τον ιδρώτα τους προσπαθούν να κερδίσουν μία θέση μέσω Ασεπ.Και φυσικά τους οαεδίτες τους 'πνίγει' και το δίκιο..!Τόσους κόπους έκαναν, είναι δυνατόν να μην αναγνωρίζονται από την πολιτεία;;;Κουτσοί-στραβοί στον Ενιαίο Πίνακα...Αν είναι τόσο άξιοι καθηγητές, ας μπουν και αυτοί στη διαδικασία του Ασεπ για να δουν τι εστί βερύκοκο...όχι ότι ο Ασεπ διαλέγει πάντα τους πιο άξιους ,πάντως πιο αξιοκρατικός είναι.Αυτά, γιατί εξοργίζομαι με το θράσος.

............................Με κάλυψες........................................
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Μαΐου 03, 2008, 12:07:18 am »
Κι εμένα.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος vag_fys

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Μαΐου 03, 2008, 12:15:37 am »
Στην περίπτωση τη δική μου πάντως όταν είχα κάνει αίτηση στον ΟΑΕΔ δε μου μέτρησαν προυπηρεσία σαν εργαστηριακός συνεργάτης σε Τ.Ε.Ι. γιατί μου είπαν πως είναι στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και όχι στο Υπουργείο Εργασίας.
Και αυτό έγινε για να πάρουν καάποιον άλλον.Οπότε εγώ ξεκίνησα με Π.Δ.Σ. και τώρα θέλουν να μετρήσει η προυπηρεσία τους σε άλλο υπουργείο;
Το μερτικό μου απ'τη χαρά
μου το'χουν πάρει άλλοι
γιατί είχα χέρια καθαρά
και μια καρδιά μεγάλη.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Μαΐου 03, 2008, 12:37:52 am »
Εμένα οι οαεδιτες μου μοιάζουνε μα χαζογκόμενες που τις έχουν σπιτώσει φραγκάτοι παντρεμένοι..............
και όλο κλαίγονται ότι αυτή η σχέση δεν τις καλύπτει.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος quantic

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ.04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: Μαΐου 03, 2008, 01:09:09 am »
Πριν 7-8 χρόνια έκανα αίτηση στον ΟΑΕΔ με την λίγη προϋπηρεσία που είχα. Συγκυριακά ήμουν 2ος. Υπήρχαν 28 ώρες για την ειδικότητά μου, και χάρηκα όταν ο Διευθυντής μου είπε πως σ' αυτή την περίπτωση ο Νόμος λέει πως οι ώρες μοιράζονται στους 2, αφού είναι περισσότερες από 21 και να περιμένω την επόμενη εβδομάδα να με καλέσουν. Τελικά δεν με κάλεσαν εκείνη τη χρονιά. Όταν ρώτησα τον Διευθυντή, μου είπε πως "ο Νόμος" δίνει το δικαίωμα στον Διευθυντή να αναθέτει μέχρι 7 ώρες υπερωρία, όπως και έγινε για τον 1ο στη σειρά. Δεν το κυνήγησα. Ύστερα από λίγες μέρες βρέθηκα σε κοινό σπίτι με κάποιον από τους καθηγητές της Σχολής αυτής του ΟΑΕΔ. Μου είπε : "Α, εσύ είσαι λοιπόν ο ....(τάδε)... Δεν είχες κανέναν "γνωστό" να του πεις να τηλεφωνήσει στον Διευθυντή για σένα; Ξέρεις ότι για τον  ... (τον 1ο στη σειρά)... πόσα τηλέφωνα δέχτηκε ο Διευθυντής από διαφόρους επώνυμους για να πάρει αυτός όλες τις ώρες;" Πικράθηκα. Δεν το βαλα κάτω. Λίγο λίγο συγκέντρωνα μόρια από ωρομισθία ή ΠΔΣ (2-4 ώρες την εβδομάδα) για να φτάσω να έχω ελπίδες για διορισμό με το 40%. Φανταστείτε τι ένιωσα όταν είδα το άτομο αυτό τώρα να διαμαρτύρεται ότι δεν του αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία από το Υπουργείο Παιδείας, ότι τελικά θα τους αναγνωριστεί και θα βρεθεί μπροστά μου, στερώντας μου πάλι την ελπίδα για δουλειά. Πού είναι εδώ το δίκιο συνάδελφοι ΟΑΕΔίτες;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος kittoulini

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Μαΐου 03, 2008, 02:06:16 am »
Αγαπη.....εγραψες!

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Μαΐου 03, 2008, 02:34:02 am »
katarxas, xristos anesti! :)
kata defteron, siggnomi pou grafo me agglikous xaraktires, alla eimai sto El. Venizelos, stous ipologistes tou eleftherou internet, kai den mporo na allakso ti glossa... :(
sas parakalo, mi me malosete... :-*
prosopika to 24 mines kathari proipiresia kai aparaititi proipothesi i epitixia ston ASEP vazei ta gialia se osous me meson kai oxi me tin aksia tous panta pairnoun averta ores PDS kai apoktoun proipiresia i se osous einai triteknoi (siggnomi pou anaferomai pali se aftous...) kai xoris na to aksixoun alla me ta paidia tous kai mono proigountai olon ton allon stous anaplirotes...
tora as katsoun oloi na diavasoun kai as min xaraktirizoun <<vlakes>> osous kseskizontai sto diavasma...
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #375 στις: Μαΐου 03, 2008, 10:35:32 am »
Έχεις απόλυτο δίκιο eleni mak. ιατί είναι εξοργιστικό να υπάρχει από τη μια ένας τόσο δύσκολος διαγωνισμός και από την άλλη τόσα 'παράθυρα' να τρυπώνει κάποιος στον πίνακα...Σίγουρα είναι δίκαιο να απαιτείται επιτυχία στον Ασεπ, αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχρει και το 40% από το οποίο διορίζονται χωρίς το Ασεπ ως προαπαιτούμενο νομίζω. Και ας μην πω για άλλες περιπτώσεις που έχω ακούσει:πλαστά χαρτιά από νοσοκομείο-βιομηχανία πλαστών δήθεν για σκλήρυνση κατά πλάκας΄...και από το πουθενά στην κορυφή του πίνακα.Γνωρίζω άτομο που διορίζεται φέτος με τον τρόπο αυτό!

Αποσυνδεδεμένος msa

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Μαΐου 03, 2008, 10:40:46 am »
Και ας μην πω για άλλες περιπτώσεις που έχω ακούσει:πλαστά χαρτιά από νοσοκομείο-βιομηχανία πλαστών δήθεν για σκλήρυνση κατά πλάκας΄...και από το πουθενά στην κορυφή του πίνακα.Γνωρίζω άτομο που διορίζεται φέτος με τον τρόπο αυτό!

Ε, εντάξει... πιστεύω ότι αυτά είναι εξαίρεση στον κανόνα....

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Μαΐου 03, 2008, 10:47:11 am »
Εννοείται ότι είναι εξαίρεση, σίγουρε πάντως δε θα είναι και η μοναδική περίπτωση..Και είναι άλλο να σου το λέω και άλλο να το ξέρεις ως περίπτωση, σου φαίνεται κάπως...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182597
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)