0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άσχετο με το δώρο Πάσχα (αλλά και "σχετικό"):Από τη μισθοδοσία του Απριλίου αρχίζουν οι κρατήσεις για τα επιδόματα, αναδρομικά από αρχή του έτους.Αν η μείωση σας φανεί μικρή μην ψαρώσετε. Έχουν κρατήσει από ελάχιστο έως μηδενικό φόρο (που θα κρατηθεί αργότερα βεβαίως βεβαίως). Σατανικό μυαλό αυτός που το σκέφτηκε...!
εμας μας ειπαν οτι θα τα παρουμε στις 29, αρα αυριο... αναπληρωτρια ΜΚ17.... 296 ευρω
Παράθεση από: max στις Μαρτίου 26, 2010, 11:33:25 amΓια την απεργία κόβουν από το μισθό και όχι το δώρο..ΓιΑα την απεργία κόβουν από παντου....[/quotσυγνώμη για την παραπληροφόρηση.
Για την απεργία κόβουν από το μισθό και όχι το δώρο..
να σας ρωτησω κατι; ; ; Εγω, γιατι σημερα ειδα οτι δεν μου έχουν βαλει το δωρο πασχα; ; ; πότε θα μπει ; ; ; μετά το Πάσχα; ; ; ; και πως θα ψωνισω στα βαφτιστηρια; ; ; ;
Παράθεση από: aeee στις Μαρτίου 29, 2010, 04:55:33 pmνα σας ρωτησω κατι; ; ; Εγω, γιατι σημερα ειδα οτι δεν μου έχουν βαλει το δωρο πασχα; ; ; πότε θα μπει ; ; ; μετά το Πάσχα; ; ; ; και πως θα ψωνισω στα βαφτιστηρια; ; ; ; Το δικό μας δώρο θα μπει με το μισθό του Μαρτίου τη Μ.Πέμπτη. Τότε μου ανέθεσαν να πάω εφορία και να τα καταθέσω στο λογαριασμό.
Κάτι λιγότερο από 200 ευρώ...
Έτσι νομίζω... Εγώ το είδα από το σημείωμα αποδοχών που έφτασε στο σχολείο.