0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα και χρόνια πολλά είμαι νέα στο foroum. είμαι στο πρώτο γκρουπ για τορίνο και προβληματίστηκα απ το μήνυμα της διεύθυνσης κιλκίς καθώς και από το γεγονός ότι αποσύρθηκε η αίτηση για το πμσ ειδικής απ την σελίδα της.αν κάποιος είναι στο γκρουπ ή γνωρίζει κάτι παραπάνω θα ήθελα να με ενημερώσει.ευχαριστώ
αλλά τα λεφτά είναι πολλά κατά τη γνώμη για ένα μεταπτυχιακό που ενδέχεται απλά να στολίζει τον τοίχο μου δίπλα στο άλλο της αδιόριστης νηπιαγωγού
Παράθεση από: chob στις Δεκεμβρίου 23, 2010, 10:39:35 amΜήπως υπάρχει κανένα νεότερο για το μεταπτυχιακό του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου? Γιατί καθυστερούν τόσο πολύ? Στην ανακοίνωση που είχαν εκδόσει Οκτώβρη-Νοέμβρη λέγαν οτι τα μαθήματα ξεκινούν Ιανουάριο του 2011...ελα ντε..........ποιος ξερει τι γινεται?
Μήπως υπάρχει κανένα νεότερο για το μεταπτυχιακό του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου? Γιατί καθυστερούν τόσο πολύ? Στην ανακοίνωση που είχαν εκδόσει Οκτώβρη-Νοέμβρη λέγαν οτι τα μαθήματα ξεκινούν Ιανουάριο του 2011...
Παράθεση από: stargate στις Δεκεμβρίου 30, 2010, 08:46:44 pm
εμαθα σημερα τυχαια, οτι τα μεταπτυχιακα που διοργανωνουν διαφοροι φορεις με το ανοιχτο πανεπιστημιο κυπρου ειναι μαιμου, το ανοιχτο πανεπιστημιο δηπωνει οτι δεν γνωριζει τπτ και οτι δεν εχει καμια σχεση και καποιοι που την πατησαν εχουν αρχισει να κινουνται νομικα.
Παράθεση από: vasodcim στις Ιανουαρίου 04, 2011, 01:34:59 pmεμαθα σημερα τυχαια, οτι τα μεταπτυχιακα που διοργανωνουν διαφοροι φορεις με το ανοιχτο πανεπιστημιο κυπρου ειναι μαιμου, το ανοιχτο πανεπιστημιο δηπωνει οτι δεν γνωριζει τπτ και οτι δεν εχει καμια σχεση και καποιοι που την πατησαν εχουν αρχισει να κινουνται νομικα.πλάκα κάνεισ? εγώ αύριο θα πάρω τηλ στο πανεπιστήμιο κύπρου να ενημερωθώ. τι πράγματα είναι αυτά?!