Goat και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι διδάσκουν αυτή τη στιγμή σε πειραματικό με θητεία, δεν έχουν οργανική;
Αν θέλει κάποιος μόνο τ.ε και είναι π.χ πρώτος στα μόρια ή τρίτος σε σύνολο 5 διορισθέντων και 8 οργανικών κενών δεν τα βάζει καθόλου τα εεεεκ και τα ενεγυλ και πηγαίνουν υποχρεωτικά αυτοί με τα λιγότερα μόρια τα δήλωσαν δεν τα δήλωσαν;;;;;Δεν το έχω ξεδιαλύνει, ας μου πει κάποιος που το κατάλαβε ή που τοποθετήθηκε ( γιατί σε κάποιες διευθύνσεις έγιναν τοποθετήσεις).
Στα 8 οργανικά κενά τα 2 μόνο είναι Σμεα. Αυτό σημαίνει ότι και ο 1ος και 2ος με τα περισσότερα μόρια από τους νεοδιόριστους ,και ενώ δε τα έχουν δηλώσει, θα κληθούν να τα καλύψουν; και τότε γιατί δηλώνουμε ;Ευχαριστώ Lasid για την άμεση ανταπόκριση
Σε σχολείο με που έχει πάντα 22-24 ώρες μαθήματος συγκεκριμένης ειδικότητας, είναι τοποθετημένοι δύο εκπαιδευτικοί με δύο οργανικές (το πυσδε έχει δώσει και τις δύο αν και η δεύτερη δεν ξέρω αν θεωρείται "οργανική" με τόσο λίγες ώρες ). Ο α΄ εκπαιδευτικός παίρνει σύνταξη. Την θέση του καταλαμβάνει ο β΄ συνάδελφος με "οργανική" στο σχολείο ΄ή καλούνται όλοι οι υπεράριθμοι να επιλέξουν ανάλογα με μόρια??? μήπως ο δεύτερος δεν έπρεπε να πάρει οργανική αλλά να είναι στη διάθεση?
Έχεις δίκιο, αλλά η συγκεκριμένη ειδικότητα δεν έχει πάνω από 20-24 ώρες maximum στη μέγιστη δυναμικότητα που είχε φτάσει το σχολείο πάντα εδώ και πολλά χρόνια...απλά κάποια ΠΥΣΔΕ έδιναν οργανικές και με μηδενικές ώρες και τώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα... π.χ. ενώ το σχολείο΄χρειάζεται 6-7 ώρες να υπάρχουν πάντα 3 οργανικά τοποθετημένοι...
Έχεις δίκιο, αλλά η συγκεκριμένη ειδικότητα δεν έχει πάνω από 20-24 ώρες maximum στη μέγιστη δυναμικότητα που είχε φτάσει το σχολείο πάντα εδώ και πολλά χρόνια...απλά κάποια ΠΥΣΔΕ έδιναν οργανικές και με μηδενικές ώρες και τώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα...