0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσυ μην χαρα τα εξηγεις στον καθεναν μας, εγω τα βραχυκυκλωνω στο μυαλο μου, γιατι ειναι πραγματα που τωρα πρωτοασχολουμαι...Αρα όταν λες 2ο έτος εννοεις το Νοεμβριο του ετους χ+1 και όχι του 2ου έτους μετα από το χ+1? χωρις να ειναι υποχρεωμενος το ετος Σεπτέμβριος χ+1 έως Ιουνιος χ+2 να υπηρετησει την οργανικη? ε?
Εκεί κολλάω, έχω μια υπόνοια ότι αυτό δεν ειναι στανταρ αλλα ότι έγινε τα δυο τελευταια χρόνια αλλα δεν σημαινει ότι θα γινει και στην εγκυκλιο του 2023-2024...εαν δεν ειναι νομοθετικά ρυθμισμενο τοτε ειναι ολα ρευστα και με ρισκο.
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, πότε βγαίνουν τα οργανικά κενά; Ποια χρονική περίοδο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τα οργανικά κενά στα οποια θα γινουν οι νεοι διορισμοι ειναι αυτα που εβγαλε η Σιβιτανιδειος για μεταταξη πριν απο κανα μηνα
Τι εννοείς ότι έγινε τα δύο τελευταία χρόνια;
Επομένως το σχολείο μου που δεν έχει οργανικο κενο αλλά μια συνάδελφος έχει κάνει αίτηση βελτίωσης το βάζω πρωτο έστω κι αν δε φαινεται από την πρώτη φάση; η επειδη δεν ειναι σιγουρο χάνω αυτά τα 2 μορια της πρώτης επιλογής που λένε ότι δίνονται;
Επομένως το σχολείο μου προφανως εννοεις αυτο που ησουν τοποθετημεν προσωριναπου δεν έχει οργανικο κενο αλλά μια συνάδελφος έχει κάνει αίτηση βελτίωσης το βάζω πρωτο έστω κι αν δε φαινεται από την πρώτη φάση σωστα. αν παρει βελτιωση και απομεινουν ακαλυπτες 12 ωρες α αναθεσης μετα τη φυγη της, τοτε το πυσδε στα επομενο 1 λεπτο που θαχει συνειδητοποιησει το ελλειμμα των 12 ωρων θα κοιταξει τις αιτησεις και θα τοποθετησει αλλον εκπκο ισως και σενα; η επειδη δεν ειναι σιγουρο χάνω αυτά τα 2 μορια της πρώτης επιλογής που λένε ότι δίνονταεδω τα χαλαμε. αυτα τα 2 μορια δινονται ως μπονους μονο οταν αιτεισαι μεταθεση απο δωδεκανησα πχ σε κυκλαδες ή κορινθια
Σε ευχαριστώ πολυ για τις κατατοπιστικες απαντήσεις!
anti, έτσι όπως τα γράφεις δεν καταλαβαίνω τίποτα και μάλλον ούτε ο gt. Μήπως να τα ξαναγράψεις αλλιώς;
Εννοεί ότι για δύο χρονιές ίσχυσε ότι οι νεοδιόριστοι που έχουν υποχρέωση να παραμείνουν 2 έτη στην περιοχή διορισμού, τη δεύτερη χρονιά έχουν δυνατότητα απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ, ενώ η οργανική που πήραν θεωρείται υπηρετημένη.
Το γραφω οπως μπορω εγω να το κατανοησω, για αυτο με μπερδευει μαλλον, δεν ξερω πως αλλιως να το δωσω πιο απλα, ακομη και να το προσπαθησω μετα δεν κατανοω απολυτα την απαντηση (sorry ακουγομαι σα χαζο....)Αυτο που εγραψε ο Lasid εννοουσα.