athatsim, Quercus και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1) Δηλαδή αν π.χ. η Α' Αθήνας δε δώσει πλεόνασμα σε κάποια ειδικότητα, δε θα μπορεί να μετακινηθεί κανείς π.χ. προς τη Δ;2) Σε όλο αυτό το σενάριο υπάρχει χώρος για τις κανονικές/ εθελοντικές μεταθέσεις; Δηλαδή αν μετά τις μετακινήσεις εντός περιφέρειας η Αττική παραμένει ελλειμματική, πώς θα καλυφθούν τα κενά; 3) Και φυσικά, αν κάποιος πάρει μετάθεση πώς θα καλυφθεί το κενό στο σχολείο του αφού δε θα έχει δοθεί εξαρχής ώστε να το δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι;
λογικο δεν ειναι πρωτα να γινουν οι κανονικες και μετα οι οριστικες εντος ΠΥΣΔΕ για να δουν τι πλεονασματα υπαρχουν και να προχωρησουνστις υποχρεωτικες μεταθεσεις;
Λογικό , αρκεί να μην πάρει κάποιος εθελοντική μετάθεση προς ένα πυσδε και μετά φύγει από αυτό το πυσδε κάποιος από την ίδια ειδικότητα με υποχρεωτική μετάθεση.
ολοι προσπαθουμε να καταλαβουμε τα ακαταληπτα με τους χρησμους του υπουργειου... παντως, εαν προηγηθουν οι τοποθετησεις εντος ΠΥΣΔΕ και οι υποχρεωτικες εναντι των κανονικων μεταθεσεων...οσοι ειναι στη διαθεση φυσικα και θα σπευσουν να παρουν οργανικη εντος ΠΥΣΔΕ αν υπαρχει κενο ή θα δεχθουν υποχρεωτικη εντος περιφερειας απο το να πανε οπουδηποτε στην ελλαδα που μπορει να τους απομακρυνει απο την περιοχη συμφεροντων τους .Ωστοσο, αν καποιος ειναι στη διαθεση σε περιοχη που δε θελει να παραμεινει και προηγηθει το παραπανω δε θα εχει καν τη δυνατοτητα να διεκδικησει μεσω των κανονικων μεταθεσεων την περιοχη των συμφεροντων του.
Εγώ πάντως βλέπω να έχουν συσχέτιση πολλά θέματα. Έως 30 Απριλίου αιτήσεις συνταξιοδότησης , έως 15 Ιουνίου κενά πλεονάσματα υποχρεωτικών μεταθέσεων , οριστική τοποθέτηση σε όλους , μεταθέσεις από σχολείο σε σχολείο. Θα δώσουν όλες τις κενές ώρες σε κάθε σχολείο για οριστική τοποθέτηση ( έστω και αν είναι από 5 ώρες σε 3 σχολεία , έστω αν είναι λειτουργικά κενά με την μέχρι τώρα πρακτική ) . Θα κάνουν οριστικές τοποθετήσεις εντός πυσδε και μεταθέσεις εντός περιφέρειας ( εθελοντικές , υποχρεωτικές ) . Στόχος τους είναι να μεταφέρουν κάποιο πλεόνασμα από το χ πυσδε μιας περιφέρειας στο ψ πυσδε της ίδιας περιφέρειας ( αρχικά ) .Σκέψεις με βάση τα κομμάτια του παζλ που έχω ως τώρα κάνω. Δεν έχω πληροφόρηση.
knkn, τώρα συμφωνούμε
Μήπως λοιπόν προηγηθούν οριστικές τοποθετήσεις και βελτιώσεις ανά ΠΥΣΠΕ-ΠΥΣΔΕ και μετά γίνουν όλα τα υπόλοιπα;