*

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις σε οργανικά κενά  (Αναγνώστηκε 600098 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις σε οργανικά κενά
« Απάντηση #2758 στις: Σήμερα στις 09:39:23 am »
Πού κάνουν θερινή εφημερία οι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ;
Παρουσιάζονται στις 30/6 σ' ένα σχολείο που θα τους πει το ΠΥΣΔΕ και κάνουν εκεί τη θερινή υπηρεσία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:00:25 »

Αποσυνδεδεμένος jimpan

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #2759 στις: Σήμερα στις 04:11:17 pm »
οκ, ευχαριστώ,  καταλαβα...αυτο που υποψιαζομουν δηλαδη. Ήξερα ότι γίνεται με τους διευθυντες αυτό αλλα δεν ηξερα αν γίνεται με τον υποδιευθυντή. Γιατί ο υποδιευθυντής επιλέγετε με διαφορετική διαδικασία, έχει οργανική ήδη στο σχολείο, δεν επιλέγετε με τις ίδιες διαδικασίες με τους διευθυντές
Αν λοιπον θελησει να παραμείνει και τα άλλα δύο χρόνια που του μένουν ως υποδιευθυντής τότε εγώ θα βρεθώ λειτουργικά υπεράριθμη, που σημαίνει ότι θα παω σε κάποιο λειτουργικο κενό, θα θεωρείτε όμως έτσι ξεχρέωση της νεας οργανικής ώστε να μπορώ να αιτηθώ μετάθεση μετά ή και εκ νέου βελτίωση; λογικά ναι, αλλά έχουμε κάποιο νόμο να το λέει αυτό;
Ναι, δε φταις εσύ που πήρες νέα οργανική αν δεν υπάρχει πλήρες ωράριο σε αυτήν και συμπληρώσεις ή διατεθείς εξ ολοκλήρου σε άλλη τοποθέτηση. Η οργανική θεωρείται οτι υπηρετήθηκε από τη στιγμή που παραμένεις στο ΠΥΔΕ με απόφαση αυτού (όχι δική σου αίτηση απόσπασης πχ).

Αποσυνδεδεμένος anti_08

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2760 στις: Σήμερα στις 05:12:51 pm »
Ναι, δε φταις εσύ που πήρες νέα οργανική αν δεν υπάρχει πλήρες ωράριο σε αυτήν και συμπληρώσεις ή διατεθείς εξ ολοκλήρου σε άλλη τοποθέτηση. Η οργανική θεωρείται οτι υπηρετήθηκε από τη στιγμή που παραμένεις στο ΠΥΔΕ με απόφαση αυτού (όχι δική σου αίτηση απόσπασης πχ).

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.  Η λογική αυτό λέει αλλά αν δεν το δω κάπου σε νόμο, αντε βρες άκρη μετά. Ναι μεν οργανικό κενό αλλά αν αποφασίσει ο άλλος να μην ολοκληρώσει την θητεία του σαν υποδιευθυντής, όπως μου προείπατε, αυτό εμένα μου κάνει λίγο παράξενο γιατί δεν είναι διευθυντής που η διαδικασία επιλογής γινεται με αλλο τρόπο αλλα υποδιευθυντής που πρέπει να είναι οργανικά ανήκων στο σχολείο όταν επιλέχθηκε. Κάπου μου φαίνεται αντιφατικό χωρίς οργανική να κρατάει τη θέση για να τελειώσει την θητεία του, ενώ ο ίδιος ζητά βελτίωση οργανικής, απο την στιγμή που αποφασίζει αλλαγή οργανικής αυτοματα θεωρειται λογικό να μην μπορει να παραμείνει υποδιευθυντής στο σχολείο. Καπου με μπερδεύει όλο αυτό και θα ήθελα αν έχει κάποιος την αντίστοιχη νομοθεσία που να τα λέει όλα αυτά να με βοηθήσει.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182818
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)