0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οφείλει να υπηρετήσει την οργανική που θα πάρει.
Ακομα και αν υπαγεται στο πδ. 50/96? Στην εγκυκλιο των μεταθεσεων γραφει πως δεν απαιτειται χρονος υπηρετησης οργανικης...ή δεν εχει σχεση η εγκυκλιος των μεταθεσεων με τις βελτιωσεις?
Τοποθετηθήκατε στην οργανική βάση μορίων ("μετάθεσης" πλέον). Με αυτή τη σειρά των μορίων.
Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω το εξής: αν έχουμε τοποθετηθεί τρεις νεοδιοριστοί σε οργανική θέση με την ίδια πράξη και δεν μπορούν να συμπληρώσουν στη σχολική μονάδα πλήρες ωράριο όλοι, ποιος προηγείται για να συμπληρώσει πρώτος ωράριο; Αυτός που έχει συνολικά περισσότερα μόρια τοποθέτησης; Για παράδειγμα ο πρώτοςέχει περισσότερα μόρια απο τον δεύτερο, αλλά ο δεύτερος με τα μόρια της εντοπιότητας ξεπερνά τον πρώτο. Εκεί ποιος θεωρείται ότι προηγείται; Αν γνωρίζει κάποιος, θα ήθελα να μου απαντήσει. Ευχαριστώ!
στην ταυτοχρονη τοποθετηση λειτουργικα υπεράριθμος (διασταλτικά) και εφοσον κανεις δεν επιθυμει να κριθει ως τετοιος, κρινεται αυτος που συγκεντρώνοει το μικρότερο αριθμό μονάδων μετάθεσης, σύμφωνα με το άρθρο 16 αυτού του ΠΔ/96 (και στα οποια σνυπολογιζεται και η εντοπιοτητα). Οποτε προηγειται, ετσι οπως το θετεις, ο δευτερος
Ενω το σχολειο που εχω οργανικη εβγαλε οτι θα εχει 1 υπεραριθμο, τωρα που βγηκαν οι υπεραριθμοι διπλα γραφει: 0 (ΑΡΣΗ ΥΠΕΡ. ΑΠΌ 1 ΣΕ 0). Αυτο σημαινει οτι δεν θα εχει υπεραριθμια; Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι εγινε;
Ερώτηση για το τι ειδικότητας οργανικό κενό βγαίνει για να δοθεί σε διαθεσίτες.Γυμνάσιο με 4 τμήματα σε κάθε τάξη.Με οργανική υπηρετούν στο σχολείο, 2 ΠΕ03, 1 ΠΕ04.01, 1 ΠΕ04.02, 1 ΠΕ80 (πρώην ΠΕ15), 2 ΠΕ86.α) Εξαρτάται πως καλύπτουν το ωράριο τους οι παραπάνω;β) Ανεξαρτήτως πως καλύπτουν το ωράριο τους οι παραπάνω, βγαίνουν 2 οργανικά κενά (1 ΠΕ04.04, 1 ΠΕ04.05);γ) Ανεξαρτήτως πως καλύπτουν το ωράριό τους οι παραπάνω, βγαίνει 1 οργανικό κενό για ΠΕ04.04, αν δεν καλυφθεί βγαίνει σε επόμενη φάση για ΠΕ04.05 κοκ;δ) Κάτι άλλο;Ευχαριστώ.