PANAS, Goat και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια ερώτηση και από εμένα, παρακαλώ διαφωτίστε με!Πήρα κι εγω μετάθεση και μόνο για φέτος θέλω να τοποθετηθώ σε σχολείο με πολλά μόρια.Αν πάρω οργανική σε ένα τέτοιο σχολείο, το επόμενο έτος θα μπορώ να το αποφύγω? αυτό είναι η λεγόμενη βελτίωση? Αν πάρω άλλη οργανική, έχει καλώς. Αν όμως δεν το καταφέρω, μπορώ να αλλάξω για να καλύψω άλλο - έστω και λειτουργικό- κενό?
Ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις απαντήσεις σας! Άρα εσωτερική απόσπαση θα διεκδικήσω, αν δεν καταφέρω εκ νέου οργανική. Οι εσωτερικές αποσπάσεις γίνονται μετά τις τοποθετήσεις στα λειτουργικά κενά?Αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει
Kαλησπερα! SOS!! Πήρα μετάθεση σε μια περιοχή που ΔΕν ειναι κοντα στο σπιτι μου! Ειναι πιο κοντα απο κει που ήμουν αλλα και παλι θα πρεπει να διακτινιστω.... :)1) Επειδη λογικα θα ξαναζητησω μεταθεση, πρεπει να κοιταξω να μην μου δωσουν οργανικη?? Να φαινομαι οτι ειμαι στη διαθεση?? Διαφορετικα, αν παρω οργανικη και ζητησω βελτιωση θα πρεπει να υπηρετησω ξανα? Τα λεω σωστα?? Και πώς γινεται αυτο? Απλα, θέμα τυχης?2) Ποιοι λόγοι συντρεχουν για να σε στειλουν σε αλλη, γειτονικη ΔΔΕ?? Ακουσα οτι πηγε να γινει περσι σε συναδελφο στην Αθηνα...Και αν γινει κατι τετοιο, ποια μορια παιρνεις? της δδε που εχεις μετατεθει ή της άλλης?Παρακαλω τα φωτα σας!!!
Αν πάρεις οργανική το καλοκαίρι του 2015 , βελτίωση ζητάς το καλοκαίρι του 2016. Είτε πάρεις οργανική είτε όχι , αν πάρεις απόσπαση σε άλλο πυσδε τότε δεν θα μπορείς να ζητήσεις μετάθεση του χρόνου. Το ίδιο αν πάρεις οργανική και ζητήσεις απόσπαση εντός του ίδιου πυσδε , δεν θα μπορείς να ζητήσεις βελτίωση του χρόνου.
Δε νομίζω ότι κάνω λάθος. Νομίζω ότι εσύ μιλάς για άλλη περίπτωση. Αν έχεις υπηρετήσει στο νομό ( έστω και αν είσαι στη διάθεση ) φυσικά μπορείς να πάρεις μετάθεση .